Kursus audio indlæg

Audiovisuelle medier generere masser af indhold, både billede og lyd behov for at blive behandlet af kvalificerede teknikere. Hvis din karriere mål er at arbejde i studiet gør alle redigering, blanding og audio indlæg, skal du have uddannelse i audio indlæg.

CPA Online I dette kursus giver vi lyd, som du vil lære at udvikle alle audio indlæg proces, vel vidende de nødvendige kilder til indledende opsamling og skabelse af lyd. Du vil lære at sende budskabet om audiovisuel produktion, der kombinerer billede og lyd, og jeg vil håndtere Cubase AI6 ansøgningen.

Det er en realitet-orienteret arbejdsmarkedsuddannelse. Lær at baggrundsmusik til tv-reklamer, musikvideoer, radiospots, lyd produktioner, kortfilm ... Hvis dette er det job, du gerne vil have i CPA Online vil give dig kurset audio stillingen, uddannelse og værktøjer til at Jeg får det. Find ud af nu!

Materiale omfattede: Kurset omfatter en audio indlæg grænseflade Yamaha og Cubase AI6 licens.

DAGSORDEN

  1. Definition og audio postproduktion
  2. Digital Audio. Begreber
  3. Indsamling og overførsel af audiovisuelt materiale
  4. Optagelse af lyd for post produktion
  5. Blanding Systems
  6. Postproduktion teknikker

PRAKTISKE INDHOLD

Frivillige træningssessioner vil blive udført i audiovisuelle faciliteter Salduie CPA (Zaragoza) Foundation, der tager sigte på forsøgene med audiovisuelt udstyr til at supplere programindholdet.

Se 30 flere kurser fra CPA Online »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
300 timer
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date