• Undersøgelser Varighed (år): 2 år
 • Undersøgelse Titel: MSc i Banking, Regnskab og Finans
 • Titel Studies Niveau: Kandidat (2. cyklus Studies)
 • Undervisningssprog: Græsk
 • Metode Studieleder: fuld tid eller deltid
 • Minimum europæiske Credits (ECTS): 120

programbeskrivelse

Formålet med programmet er at udvikle den kultur og de færdigheder, de har brug for, så dens kandidater til at blive ledere i den finansielle sektor. Dette opnås ved at tilbyde en bred teoretisk og praktisk arsenal af bankvirksomhed, der tegner og økonomisk viden og udvikling af strategisk tænkning og kritisk tænkning. Opnåelse det påtænkte formål vil resultere i at skabe en ny generation af ledere, i stand til at analysere virksomhedernes udfordringer og muligheder, og samtidig til at forme og implementere innovative og effektive business-politikker og strategier i en konstant skiftende miljø.

indlæggelser kriterier

Indlæggelser Kriterier i programmet er som følger:

 1. optagelse ansøgning underskrevet
 2. Detaljeret CV,
 3. Bekræftet kopi af eksamensbevis,
 4. Certifikat for undersøgelse, med udskrift af bachelor kurser, som er angivet graden af ​​eksamensbevis,
 5. Duelighedsbevis i engelsk,
 6. Fotokopi af identitetskort,
 7. Nyt digitalt foto.

Kommende studerende og elever kan have behov for at blive inviteret til en personlig samtale. Interviewene vil ske via Skype eller lignende VoIP-program.

karrieremuligheder

Deltagerne i dette program vil blive ledere søger at fremskynde udviklingen af ​​deres nuværende job, ledere søger at skifte job eller forretning, hvor de er ansat, og dem, der ønsker at opnå de nødvendige økonomiske midler til at gennemføre deres forretningsplaner .

Adgang til yderligere undersøgelser

Kandidater af programmet kan optages på tredje cyklus studier (ph.d.)

vurdering

I løbet af undersøgelserne, skal studerende på hver session forberede fire skriftlige opgaver, vurderes af læreren. Den skriftlige arbejde er obligatorisk for alle elever og skal indsendes via platformen ved omtalt i Study Schedule & skriftligt arbejde forudbestemte datoer. Den studerende har ret til ikke at producere et skriftligt arbejde. Under alle omstændigheder, for at deltage i de afsluttende eksamener har summen af ​​snesevis af de tre skriftlige opgaver være 20 eller derover.

Ellers (ikke-udarbejdelse af tre værker og / eller ikke-koncentration 20 enheder), den studerende / eleven er berettiget til at gentage den samme emne næste år, men har samme uddannelsesmæssige og økonomiske forpligtelser. De gennemsnitlige GI score (sum score indsendt GI / 4) deltager i den endelige karakter konfiguration for VTE med 30%, ikke kun udløses, når der passerer de afsluttende / gentagne undersøgelser.

Baseret på bedømmelse af kurset beregnes den gennemsnitlige kvalitet af semestret (GPA) af en studerende samt det samlede gennemsnit (CPA).

krav Dimission

Den studerende skal gennemføre 120 ECTS og alle programkrav.

læringsresultater

Studieordningen er designet til ledere, der stræber efter at opnå alle nødvendige bank-, regnskabsmæssige og finansielle viden og færdigheder er nødvendige for fremtidig karriereudvikling og succes.

Financial Aid -Ypotrofies

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til bachelor fuldtidsstuderende (30 ECTS / kvartal), i form af akademiske præstationer stipendier, finansielle situation, atletisk stipendier og arbejde-uddannelser på campus.

Program undervist i:
 • Græsk
University of Nicosia

Se 27 flere kurser fra University of Nicosia »

Dette kursus er Online
Start Date
Contact school
Duration
2 år
Deltid
Fuldtid
Price
4,500 EUR
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Contact school

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school