Dobbelt mexicansk og europæisk titel

Gør dig klar til at forbedre uddannelsen af ​​børn, unge og voksne med de eneste Masters i Psychopedagogy med online klasser i realtid. En unik pædagogisk model i Mexico, der passer til dit personlige og professionelle liv.

Denne kandidatgrad i uddannelse inden for psykopædagogik har officiel gyldighed (RVOE) og anerkendes af SEP.

På UNIR-campus vil du kunne se live-klasserne for at interagere med dine klassekammerater eller lærere eller visualisere dem senere, da alle klasser forbliver optaget på din virtuelle campus. Fra den første dag tæller du med en personlig tutor, og du vil få til rådighed et virtuelt bibliotek og adgang til en bred bibliografi for at dykke ind i de forskellige fag så meget som du har brug for.

Læreplanen for denne kandidatuddannelse i online psykopedagogik, udviklet således, at du kan færdiggøre dine studier på bare 18 måneder, dækker alle fagområder inden for psykopedagogik:

 • Skolepsykologi
 • Psychopedagogy Social
 • Pedagogisk psykopedagogik
 • Family Psychopedagogy
 • Psychopedagogy af særlige uddannelsesmæssige behov

Uddannelsesinstitutionerne i Mexico har brug for den pædagogiske psykologs tal, et grundlæggende element i strukturen af ​​støtte til uddannelsessystemet.

Med Master i Online Educational Psychology fra UNIR Mexico, vil du erhverve den nødvendige viden til diagnosticering og evaluering af de psykouddannelsesmæssige behov, der anvendes i skole og erhvervsmiljø, og du vil være i stand til at evaluere, diagnosticere og guide i de forskellige faser af livet.

Denne læreplan forbereder dig specielt til:

 • Hjælp til at forbedre elevernes uddannelsesmæssige orientering
 • Forhindre konflikter og tilbyde fredelige beslutninger
 • Indstilling af ligestilling mellem mænd og kvinder
 • Evaluere og diagnosticere særlige uddannelsesmæssige behov for inklusivitet
 • Adresse studerende med læring vanskeligheder, generaliserede udviklingsmæssige og adfærdsmæssige problemer

Din profil som psykopædagogisk professionel giver dig mulighed for at udvikle inden for følgende områder:

 • Uddannelsesområde:
  • Fællesskabsaktioner rettet mod børn og unge: børn i fare, information og familievejledning, personlig undervisning til mindreårige med lovlige foranstaltninger mv.
  • Opmærksomhed på mangfoldighed og inklusiv uddannelse uden for uddannelsesområdet: tidlig opmærksomhed, opmærksomhed på personer med særlige uddannelsesbehov, afhængige personer, fjernelse af sociale barrierer mv.
 • Arbejds- og social sfære:
 • Professionel orientering til indsættelse af forskellige grupper: indvandrere, kvinder, over 40 år, universitetsstuderende mv.
 • Vejledningskontor både psykopedagogisk niveau som konsulent og rådgiver den bedste mulighed for dem, der er uklare, hvor de skal lede deres faglige / faglige fremtid.
 • Arbejde relateret til socialt arbejde / social indgriben
 • Fællesskabets indgriben. Rådgivning og psykopedagogisk indgreb i voksennet eller livslang uddannelse, ældrepleje, hospitalsindgreb mv.

Dobbelt mexicansk og europæisk titel

I UNIR Mexico vil du være i stand til at give en international profil til dit CV, fordi du i slutningen af ​​din kandidat vil få en dobbelt grad:
 • Officiel mexicansk kandidatgrad godkendt af SEP og uddelt af UNIR Mexico.
 • Europæisk Mastergrad udstedt af International University of La Rioja, Spanien.

Sådan registreres

Optagelse proces

 1. Udfyld en anmodning om oplysninger.
 2. Modtag opkaldet fra en personlig rådgiver, som vil kontrollere, at du opfylder kravene og vil hjælpe dig med at udvikle din personlige læseplan (fornyelser, antal kreditter ...).
 3. Send den ønskede dokumentation for at fuldføre optagelsesprocessen (denne dokumentation skal legaliseres), og vi vil sende dig en besked om, at den er modtaget.
 4. Når vi har bekræftet din dokumentation, kontakter vi dig for at planlægge et personligt optagelsesinterview.
 5. Når du har modtaget bekræftelse på accept på universitetet, skal du foretage den tilsvarende betaling af din registrering på en måde, der er af din komfort.
 6. Derefter vil du modtage din adgangskode til Virtual Classroom, og du kan starte kurset ved at organisere efter dine behov.

Undervisnings- og betalingsmetoder

Rådfør dig med en rådgiver undervisnings- og betalingsmetoderne ved at ringe til 52 (55) 4628 2584.

Stipendier og tilskud

UNIR Mexico, har designet et stipendieprogram og stipendier, så du kan studere og afstude med os.

Stipendier af Excellence: Dette Excellence Scholarship Program er beregnet til at hjælpe dem motiverede og med bevist akademiske resultater. Derudover vil stipendieudvalget tage hensyn til den socioøkonomiske situation for de studerende, der ansøger om stipendier. Flere oplysninger

Vi tilbyder tilskud til funktionel mangfoldighed, forældre til store familier og for ledighed. Flere oplysninger

En af vores personlige rådgivere står altid til rådighed for at guide dig om nogen af ​​disse stipendier eller stipendier.

anerkendelser

Alle de mexicanske bachelor- og kandidatuddannelser undervises af UNIR Mexico, har anerkendelse af officielle studieres gyldighed (RVOE) i SEP.

Program undervist i:
 • Spansk

Se 14 flere kurser fra UNIR - Mexico »

Senest opdateret Oktober 23, 2018
Dette kursus er Online
Start Date
Okt 2019
Duration
18 måneder
Fuldtid
Price
2,550 MXN
/ måned
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date