Opdag et overkommeligt online-program, der vil omdanne dig til en autentisk og effektiv leder i det offentlige eller nonprofit-sfære. Online MA i Public Administration udvikler tre afgørende kompetencer for ledere i den offentlige service: ledelsesanalyse, lederskab og etisk service.

Ingen forudgående erfaring i den offentlige administration er nødvendig for optagelse, hvilket gør dette til den perfekte mulighed for dem, der søger at deltage i feltet såvel som dem, der ønsker at komme videre i det.

Coursework kombinerer nonprofit og offentlige perspektiver, mens studerende vil vælge fokus på den ene eller den anden for to klasser inden for HR og økonomisk forvaltning. Du vil lære vigtige færdigheder i ledelse i den offentlige administration, herunder hvordan man planlægger strategisk i forandringstilstand, bygger alliancer, analyserer politikker og love og kommunikerer effektivt og responsivt.

Programresultater understøtter en bred vifte af karrieremuligheder. Kandidatuddannelsen i offentlig forvaltning kan anvendes til en bred vifte af organisationer i det offentlige, nonprofit og endda private sektorer, herunder lokale, statslige og føderale regeringer; fonde, velgørende organisationer og ngo'er og rådgivning virksomheder, der arbejder med offentlige og ideelle organisationer.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 11 flere kurser fra Saint Mary's University of Minnesota Online »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date