Keystone logo
Barcelona Culinary HUB

Barcelona Culinary HUB

Barcelona Culinary HUB

Introduktion

Gastronomiens verden har ændret sig, og måden at studere den også på

Barcelona Culinary HUB er Higher School of Gastronomy med fokus på ledelse og forretningsvision anvendt på restauranter.

Hovedformålet er at gøre studerende til store fagfolk inden for ledelse, teknik og produktion i gastronomi-, restaurant- og fødevaresektoren, der kombinerer kulinariske færdigheder med forretningsvision.

Skolens søjler er baseret på innovation, gastronomisk træning og forskning, bæredygtighed og kreativitet.

Vi er bindeleddet mellem gastronomi og ledelse.

Barcelona Culinary HUB er den gastronomiske skole med base i Barcelona. Med en innovativ ånd og baseret på de nyeste trends blev skolen skabt for at tilføre værdi til den kulinariske verden og dermed sikre, at fagfolk og/eller fremtidige professionelle tilegner sig den nødvendige viden til at styre og opnå succes i denne stærkt konkurrenceprægede sektor.

BCH er forpligtet til en akademisk kvalitetsmodel, baseret på "learning by doing"-metoden. Denne metode giver den studerende mulighed for at reagere på markedskrav ud fra et perspektiv af innovation og kontinuerlig forbedring.

Vores oprindelse

BCH blev født i Barcelona, et af de bedst bedømte gastronomiske destinationer. Skolen følger de retningslinjer, der præger denne by: Pluralitet, avantgarde og innovation. Det er fødestedet for store kulinariske forfattere og berømte restauranter belønnet med Michelin-stjerner eller Repsol Suns.

På den anden side er Barcelona en af Middelhavets vigtigste hovedstæder, hvorfor dets produkter og gastronomi giver en sund kost og en sund livsstil, der afspejles i ånden og essensen af Barcelona Culinary HUB .

Hvorfor studere i Barcelona?

Barcelona er en kosmopolitisk, avantgarde og levende by, der er præget af foreningen mellem tradition og innovation. Byen Barcelona byder på endeløse fritidsplaner, unik gastronomi, arkitektur anerkendt i hele verden, kunst, hav og bjerglandskaber, både en lokal og international atmosfære og en unik essens, der gør det til et af de bedste steder at bo. Barcelona er vugge for utallige kunstnere fra alle felter, hvor kreativitet, inspiration, innovation og motivation til at tilføje værdi til verden brygges. Kom og opdage det!

Planettræning og universiteter

Barcelona Culinary HUB er en del af Planeta Formación y Universidades, Grupo Planetas internationale netværk for videregående uddannelser. Det har 22 uddannelsesinstitutioner i Spanien, Andorra, Frankrig, Italien, Nordafrika, USA og Colombia. Hvert år uddannes mere end 100.000 studerende fra 114 forskellige nationaliteter gennem dets handelsskoler, universiteter, specialiserede gymnasier og erhvervsuddannelsescentre.

Hvorfor studere på BCH?

  • International og professionel anerkendelse
  • Barcelona, oprindelsesbyen
  • Forbindelsespunkt mellem køkken og ledelse
  • Global Vision
  • Internationalt netværk af kontakter
  • Samarbejde med virksomheder i sektoren

Med passion for at hjælpe dig i den karriereplan, du ønsker

Master i livslang træning

Et universitetsuddannelsestilbud tilpasset sektorens behov. Uddannelser med stort fokus på ledelse og dens forskellige processer, uden at se bort fra kreativitet, avantgarde køkken og de nyeste teknikker. Et omfattende træningskoncept, hvor du kan forbedre ledelsesteknikker og kommunikationsevner.

Campus funktioner

Campus med fokus på industri

Også i overensstemmelse med vores uddannelsesmæssige værdi og metodologi, hvilket afspejler et dedikeret rum til praktisering af kulinariske teknikker og produkter, der giver vores elever muligheden for at eksperimentere med forskellige madlavnings- og madserveringsmetoder.

Campus er i overensstemmelse med vores mission, vision og værdier, blandt hvilke vores stærke engagement i miljøet, økologien og udviklingen af det lokale økosystem skiller sig ud. Med fokus på vores uddannelsesmæssige værdi og metodologi tilbyder vi et rum dedikeret til gastronomisk forskning (Gastro LAB), fødevareudvikling og -design (FOOD R&D) og praksis i kulinariske teknikker og produkter gennem praktiske klasseværelser dedikeret til hver enkelt af de kulinariske områder. At give vores studerende mulighed for at skabe en innovativ effekt i sektoren gennem eksperimentering med forskellige madlavnings- og madserveringsmetoder.

  • Mere end 4.000 M2 Gastronomic Hub
  • Mindre end 20 minutter fra centrum af Barcelona
  • Rum skabt til aktiv læring
  • Kulinarisk Forskningscenter + Gastro Lab

Personlige Bch-programmer i Barcelona

På HUB'en tilbyder vi ansigt-til-ansigt-kurser i Barcelona designet til at give dig en unik læringsoplevelse i verden af madlavning og gastronomi.

Vores gastronomiprogrammer giver dig mulighed for at udvikle praktiske madlavningsfærdigheder, lære avancerede kulinariske teknikker og opdage hemmelighederne bag lokal og international gastronomi. Derudover får du mulighed for at samarbejde med andre studerende og arbejde på spændende kulinariske projekter.

Vores personlige gastronomikurser er designet til folk i alle aldre og niveauer af madlavningserfaring. Vi har et team af gastronomi- og madlavningseksperter, som til enhver tid står til rådighed for at hjælpe dig.

    Placeringer

    • L'Hospitalet de Llobregat

      Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet, 153, 08908, L'Hospitalet de Llobregat

      • L'Hospitalet de Llobregat

        Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet, 153, 08908, L'Hospitalet de Llobregat

        Spørgsmål