Oversigt

Den MA i katastrofe og Emergency Management program er en 36-kredit, to-årig tværfaglig grad dedikeret til at uddanne både håbende og eksisterende katastrofe og nødhåndtering fagfolk. Programmet udforsker de teoretiske fundamenter af katastrofe og nødstyring som et voksende område for praksis og studier. Programmet lægger vægt på en integreret og holistisk tilgang til katastrofe- og krisestyring, der bygger på forståelsen af, at katastrofer er mere end farer og er produkter af interrelation og gensidig opbygning af miljømæssige, sociale, økonomiske og politiske områder. Denne tilgang støtter tanken om, at katastrofe- og nødhåndteringsprocesser og -praksis kan og bør bidrage til risikoreduktion, fællesskabssikkerhed og bæredygtige samfund.

Der tilbydes også et etårigt kandidateksamen i katastrofe- og nødstyring.

Blended Delivery Model

Online Learning

Størstedelen af ​​dette program er erfaret gennem online læring. Online kurser giver dig mulighed for at opfylde kravene til arbejde og familie, mens du studerer. Ved hjælp af vores webbaserede læringsplatform får du adgang til dine læsematerialer, gennemføre individuelle og gruppearbejde og engagere dig med resten af ​​dine klassekammerater og instruktører; online fra hvor som helst. Hvert online kursus vil være ni uger i længden, med en to-ugers pause mellem kurser.

On-campus Residency

I løbet af dit toårige program deltager du i to, to uger på campus-boliger. Her møder du ansigt til ansigt med dine instruktører, cohort og team. Du har indstillet klassetimer samt lektier og møder uden for klassetimer, hvilket gør dette til en intensiv og givende tid.

Kompletionsindstillinger

I løbet af det første studieår vil alle studerende tage det samme sæt af kurser. I løbet af andet år kan eleverne vælge mellem følgende muligheder:

  1. Speciale Spor Studerende, der tager specialeprofilen, vil blive forpligtet til at tage et andet forskningskursus under deres andet opholdstilladelse.
  2. Kursusbaseret spor Studerende, der tager kurset, vil kunne fortsætte deres studier online i løbet af andet år ved at vælge fra en række valgfag, der er designet til at appellere til studerende i alle tre humanitære studiers graduate-programmer.
  3. Kursusbaseret spor med praktik Inden for det kursusbaserede spor kan eleverne vælge at tage en 6-kredit praktikophold. Studerende, der vælger en praktikplads, vil få erfaring fra fagområdet. Denne erfaringsmæssige læring vil hjælpe eleverne med at anvende deres teoretiske viden ved at demonstrere deres evne i en virkelighedssammenhæng og dokumentere deres oplevelser.

Hvem er det til

Denne grad er designet til eksisterende og håbende katastrofehåndtering og beredskabstjenester. Mange studerende kommer fra regeringsområder, nødstyring, sundhedspleje, uddannelse, ngo'er, militær, politi, brand og samfundsplanlægning.

Ansøgere, der ikke har den formelle akademiske uddannelse for at få adgang til optagelse, kan vurderes på grundlag af både deres formelle uddannelse og deres uformelle læring, i overensstemmelse med den fleksible adgangsproces. Ansøgninger vurderes fra sag til sag.RRU LIC

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 19 flere kurser fra Royal Roads University »

Senest opdateret November 13, 2018
Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Jan 7, 2020
Duration
2 år
Deltid
Price
31,240 CAD
Undervisningsomkostninger er for hele programmet: $ 31.240 (International studerende), $ 24.790 (Indenlandske studerende).
Deadline
Aug 31, 2019
2 Years | Blended Delivery
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 7, 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Aug 31, 2019
2 Years | Blended Delivery

Jan 7, 2020

Location
Ansøgningsfrist
Aug 31, 2019
2 Years | Blended Delivery
End Date

Why Study at Royal Roads University ISC

How we're different

MA Disaster and Emergency Management - Faculty

The change you want. The challenge you seek