Læs den officielle beskrivelse

Saint Marys universitetets online mastergrad i cybersikkerhed er her for dig at bygge videre på din teknologi ekspertise og dyrke afgørende lederskab færdigheder til at hjælpe dig med at organisere organisationer til at forhindre cyber-angreb. For dem, der søger en ny karrieremulighed, giver MS i Cybersecurity programmet den væsentlige viden, du har brug for for at imødekomme den voksende efterspørgsel efter kvalificerede cybersecurity-fagfolk.

Denne fagligt udbyggede grad giver dig en bred forståelse af dette komplekse felt, herunder risikostyring, driftspolitik og netværkssikkerhed kombineret med virksomhedslederskabsfærdigheder til at fremme dine initiativer til ikke-cyberledere, administrere specialister og drive etisk.

HURTIGE FAKTA

Format: 100% online

Tid til at fuldføre: 2 år

Samlede kurser

Certifikat-klar: Dybtgående kursusarbejde dækker CISSP CISM forberedelse

Fælles jobs: Information Security Analyst, Security Engineer, Chief Information Security Officer, Security Architect, IT

Samlede anslåede omkostninger: $ 23.400 (kun $ 650 pr. Kredit)

PROGRAM HØJDEPUNKTER

Industri Ekspertise. Dette program er designet af fagfolk, ansættelse ledere, sikkerhedsledere og embedsmænd til specifikt at forberede enkeltpersoner på topniveau cybersecurity positioner.

Lederskabsfokus. Ud over informationssikkerhedsfærdigheder vil du lære forretningskommunikation, lederskab og anvendt etik at blive forberedt på kravene til ledelsesmæssige og ledende stillinger inden for cybersikkerhed.

Certifikatberedskab. Kursusarbejdet er i høj grad påvirket af CISSP-kendskabet. Som følge heraf vil du være parat til at sidde for CISSP og CISM eksamenerne og modtage disse vigtige certificeringer, selv før du er færdig med din uddannelse.

Real-World Application. Modtag information om virkelige sikkerhedsspørgsmål mod moderne organisationer og lær om disse presserende forhold med applikationsbaserede opgaver og kursusarbejde.

overkommelige

Lasallian Mission. Saint Mary's er et Lasallian-katolsk universitet med mere end 100 års historie som en uddannelsesinstitution og en mission baseret på kvalitetsundervisning, berigende samfund og respekt for alle mennesker.

TOP-LEVEL CAREERS

Du vil uddanne dig fra Saint Marys med de forretningsmæssige lederskabsevner og sikkerhedskrav, der er nødvendige for at skille sig ud på højt niveau arbejdsgivere i en række forskellige positioner, såsom:

Information Security Analyst
Information Security Specialist
Informationssikkerhedsofficer
Sikkerhedsingeniør
Information Security Manager
Sikkerhedsarkitekt
Chief Information Security Officer

ØKONOMISK STØTTE

Office of Student Financial Services er forpligtet til at give studerende og deres familier de oplysninger, de har brug for til at navigere og forstå den økonomiske bistandsproces. Når du udfylder din FAFSA, skal du se vores føderale id: 002823

MINIMUM KRAV

Forudsætning - CYBR590: Computernetværk eller tilsvarende kursusarbejde

Bacheloruddannelse: Baccalaureatgrad (enhver disciplin) fra et nationalt akkrediteret college eller universitet. Offentlige udskrifter er påkrævet fra hver institution, der deltager.

Minimum GPA - Ansøgere skal have en kumulativ grad point gennemsnit (GPA) på mindst 2,75.

Résumé eller Curriculum Vitae.

Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurser fra Saint Mary's University of Minnesota Online »

Senest opdateret June 25, 2018
This course is Online, Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date