Oversigt

MA i Human Security and Peacebuilding-programmet er et 36-årig, tværårigt tværfagligt kandidatuddannelsesprogram, der svarer til den stigende efterspørgsel efter lederskab inden for humanitær bistand, social genopbygning, konflikthåndtering og fredsopbygning i internationale sammenhænge. Fredsopbygning ses som et bredt begreb, som understreger social transformation, der integrerer kortsigtede (udviklings) initiativer i langsigtede, bæredygtige fredsprocesser. Programmet giver arbejdsmedarbejdere, eller dem, der ønsker at arbejde på banen, med de teoretiske og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at genskabe fred og civilsamfund i postkonfliktkontekster.

Et etårigt kandidateksamen i menneskelig sikkerhed

Hvem er det til

Mange af vores studerende har erfaring i komplekse nødmiljøer, der arbejder i enten indenlandske eller internationale indstillinger inden for ngo'er, regeringer og militærer samt første nation eller oprindelige befolkninger. Disse fagfolk har erfaring med menneskelig sikkerhed og fredsbyggeri og søger nu at udvikle deres forståelse af det komplekse sammenhæng mellem økonomisk, politisk og social udvikling og menneskelig sikkerhed. Dette program vil sætte dem i stand til at fremme deres faglige praksis i komplekse konfliktrelaterede sammenhænge.

Ansøgere, der ikke har den formelle akademiske uddannelse for at få adgang til optagelse, kan vurderes på grundlag af både deres formelle uddannelse og deres uformelle læring, i overensstemmelse med den fleksible adgangsproces. Ansøgninger vurderes fra sag til sag.

Leveringsmodel

ONLINE LÆR

Størstedelen af ​​dette program er erfaret gennem online læring. Online kurser giver dig mulighed for at opfylde kravene til arbejde og familie, mens du studerer. Ved hjælp af vores webbaserede læringsplatform får du adgang til dine læsematerialer, gennemføre individuelle og gruppearbejde og engagere dig med resten af ​​dine klassekammerater og instruktører; online fra hvor som helst. Hvert online kursus vil være ni uger i længden, med en to-ugers pause mellem kurser.

RESIDENCY

I løbet af dit toårige program deltager du i to, to uger på campus-boliger. Her møder du ansigt til ansigt med dine instruktører, cohort og team. Du har indstillet klassetimer samt lektier og møder uden for klassetimer, hvilket gør dette til en intensiv og givende tid.

Kompletionsindstillinger

I løbet af det første studieår vil alle studerende tage det samme sæt af kurser. I løbet af andet år kan eleverne vælge mellem følgende muligheder:

  1. Speciale Spor: Studerende, der tager specialeprofilen, vil blive forpligtet til at tage et andet forskningskursus under deres andet opholdstilladelse.
  2. Kursusbaseret spor: Studerende, der tager kurset, vil kunne fortsætte deres studier online i løbet af andet år ved at vælge fra en række valgfag, der er designet til at appellere til studerende i alle tre humanitære studier
  3. Kursusbaseret spor med praktik: Inden for det kursusbaserede spor kan eleverne vælge at tage en 6-kredit praktik i Canada eller i udlandet. Studerende, der vælger en praktikplads, vil få erfaring fra fagområdet. Denne erfaringsmæssige læring vil hjælpe eleverne med at anvende deres teoretiske viden ved at demonstrere deres evne i en virkelighedssammenhæng og dokumentere deres oplevelser.78761_RRULIC.jpg
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 19 flere kurser fra Royal Roads University »

Senest opdateret November 14, 2018
Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Jan 7, 2020
Duration
2 år
Deltid
Price
31,240 CAD
Undervisningsomkostninger er for hele programmet: $ 30.740 (International studerende), $ 24.290 (Indenlandske studerende).
Deadline
Aug 31, 2019
2 Years | Blended Delivery
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 7, 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Aug 31, 2019
2 Years | Blended Delivery

Jan 7, 2020

Location
Ansøgningsfrist
Aug 31, 2019
2 Years | Blended Delivery
End Date

How we're different

Why Study at Royal Roads University

Make a world of difference - MA in Human Security and Peacebuilding

Make a world of difference - MA in Human Security and Peacebuilding - Faculty