Kandidatgrad i privat sikkerhed

Generelt

Program beskrivelse

Med denne officielle uddannelse i privat sikkerhed fra University of Pegaso vil du være i stand til at finde en global vision om sikkerhed i alle dens uddannelsesaspekter, ved at udvikle faglige kapaciteter til at skabe beredskabsplaner både nationalt og internationalt, nødhandlingsplaner, analyse af risici, sikkerhed i fængsler og overvågning på museer for at nævne nogle få relevante handlinger.

Det varer i 9 måneder og er 100% online, hvilket giver dig mulighed for at administrere dine tidsplaner i overensstemmelse med din nuværende livsstil.

Hvilken type indhold vil du se, når du studerer denne officielle træning i privat sikkerhed?

Nogle af de vigtigste indhold, som du kan studere med denne træning, er følgende:

 • Omfattende sikkerhedsstyring
 • Kriminelle fenomenologi
 • Grundlæggelse af privat efterforskning
 • Forskningsmetodik i samfundsvidenskab

Mål med uddannelsen af den officielle kandidatgrad i privat sikkerhed

Hovedmålet med den officielle kandidatgrad i privat sikkerhed er at uddanne studerende i teoretiske, praktiske og metodologiske aspekter, hvilket giver dig alle de nødvendige værktøjer til at gøre dig i stand til at udføre på arbejdspladsen som en omfattende og effektiv professionel.

Derudover er vores vigtigste filosofi, at du opnår dygtighed inden for uddannelse af de forskellige områder af sikkerhed på globalt plan, og forbereder dig på dette i alle de udfordringer, som de nuværende erhverv på dette område indebærer.

Klasses startdato

Da opfordringerne til vores officielle grader skal opfylde et minimumsantal studerende for at det akademiske program kan gennemføres, forbeholder INISEG sig retten til at ændre, suspendere eller eliminere datoen for et vist opkald, der informerer hver studerende via e-mail eller telefonisk den datoopdatering.

Det er overhovedet ikke INISEGs hensigt at forårsage problemer eller ulemper med de mulige ændringer, der kan forekomme i disse processer med faste opkald, og inden ethvert problem, der opstår, er det og vil være vores mission at være i stand til at løse det bedst muligt og søge det optimale. løsning for vores studerende.

Pensum for den officielle kandidatgrad i privat sikkerhed

 • Grundlæggende om privat sikkerhed
 • Sikkerhedsstyring
 • Begivenhedsstyring. Sikkerhedsplaner
 • Sikkerhedsafdeling. Beskyttelse af arbejdsrisici
 • Kriminalitet og cybersikkerhed
 • Civilbeskyttelse og nødsituationer
 • Kritiske infrastrukturer
 • Menneskelige ressourcer, materielle ressourcer og ansættelse
 • Forskningsmetodik i samfundsvidenskab
 • Kandidatspeciale

Officiel kandidatgrad i privat sikkerhed

dobbelt Degree

Studerende, der har fået adgang til den officielle kandidatgrad i privat sikkerhed med en akademisk grad, bachelorgrad eller tilsvarende opnår:

Officiel titel på Pegaso University of Italy (Master di II Livello)

"Universitetsmester i privat sikkerhed"

Egen titel INISEG

"Master i privat sikkerhed"

Studerende, der har adgang til Master i privat sikkerhed uden en akademisk grad, bachelorgrad eller tilsvarende opnår:

Egen titel INISEG

"Master i privat sikkerhed"

Krav til at studere officiel master i privat sikkerhed

For at få adgang til denne Master of Private Security er det ikke nødvendigt at have en universitetsgrad (bachelorgrad, grad eller eksamensbevis) afsluttet. Du kan få adgang til dette program fra 2 lige så gyldige indstillinger:

 • Med universitetsgrad
  Ved at have en tidligere universitetsgrad kan du få direkte adgang til en dobbelt grad, den officielle titel på Pegaso-universitetet (som giver dig adgang til doktorgrad) og INISEG's eget titel.
 • Uden universitetsgrad
  Hvis du ikke har en universitetsgrad, kan du også få adgang til denne Master i Privat Sikkerhed ved at opnå INISEG-graden, som i faglig henseende erhverver det samme indhold, lærere og praksis som en officiel grad, forskellen er, at du ikke har adgang til doktorgrad, men hvis det giver mulighed for specialisering inden for sektoren og forbedring af jobplads og nye krav.

Master i privat sikkerhed er hovedsageligt rettet mod sikkerhedsdirektører, sikkerhedsstyrker og organer, sikkerhedseksperter, private sikkerhedsfolk og alle personer, der er interesseret i dette område.

Professionelle muligheder inden for den officielle kandidatgrad i privat sikkerhed

Arbejdsområdet for denne Master i privat sikkerhed dækker både offentlige og private virksomheder.

Den professionelle vil være i stand til at arbejde i det private sikkerhedsområde og anvende al deres viden i praksis inden for de forskellige karriereområder.

Assistent, chef, direktør eller leder af sikkerhedsafdelingen er de muligheder, som denne officielle online private sikkerhedstræning giver dig.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales qu ... Læs mere

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales que se desarrollan en el área de la Seguridad Global. Minimer
Madrid , Zamora + 1 Mere Mindre