Den stadig mere kompleks og globaliseret, aktuelle økonomiske og finansielle situation er et problem, hvis løsning kræver fagfolk, der dækker behovet for virksomheder at have ekspertpaneler, der har en konsolideret regnskabsmæssige problemstillinger forberedelse, både nationalt og fra et internationalt perspektiv. Til denne kvalifikation er et must modtage uddannelse, der giver viden, færdigheder og operationelle færdigheder både som konkret på regnskabsområdet samt i alle de områder, der er relateret såsom økonomisk og juridisk virksomhed.

Master i Management og Regnskab er en officiel titel, hvis studieordningen er offentliggjort i Statstidende nummer 141 af 13. juni 2013.

Rettet til

Master tjener perfekt interesser fremtidige fagfolk, der ønsker at guide din karriere afdelinger tegner eller finansiering eller de praktiserende læger, der ønsker at forbedre deres fremtid, da det er orienteret mod arbejdsmarkedet, vende sig i praksis og specialisering af forskellige områder, der indgår heri.

Master i Management og Regnskab er primært rettet til akademikere, især kandidater eller kandidater:

  • Administration og ledelse.
  • Økonomi.
  • Right.
  • Diplom i Business Studies.

Undtagelsesvis studerende fra andre grader, der sikrer grundlæggende kendskab til regnskab, finansiering og beskatning vil blive accepteret, forudgående tilladelse fra direktøren for Master.

de studerende, der ikke er kandidater eller kandidater i disse kvalifikationer, kan dog tage en række supplerende uddannelse til at lægge fundamentet for den økonomiske forvaltning.

For disse studerende, disse uddannelse kosttilskud er obligatorisk og kan gøres forud for begyndelsen af ​​Master eller samtidigt på samme måde (se tabel træning kosttilskud i fanebladet "Curriculum").

Hovedformål titel

Det overordnede formål med Master i Management og Regnskab er at uddanne fagfolk inden for regnskab med solid, omfattende og konstant opdateret om de vigtigste teknikker til national og international regnskabsmæssig viden og udvikling af større praktiske anvendelser og tillade dem adgang til job ansvarsområder gennemsnit eller højere, både inden for regnskab og forretning. At foretage henblik herpå bør enhver studerende, der afslutter titlen Master i Management og Regnskab Management kunne henvende sig til enhver problem med videnskabelig stringens, ved hjælp af alle den viden, færdigheder og holdninger, der er nødvendige inden for vores fagområde, men samtidig være opmærksom på, at dens praktiske anvendelse har konsekvenser, der påvirker samfundet (etiske dimension) i betragtning af den særlige relevans af erhvervslivet i dagens samfund.

Uddannelse systemet

Uddannelsen model UDIMA er baseret på fjernundervisning, hvilket gør intensiv brug af informationsteknologi og kommunikation (IKT) for at lette den pædagogiske proces.

Evalueringen system lære UDIMA har til formål at udvikle og eventuelt overvinde forskellige typer af aktiviteter. De procentvise vægte oprettet for at vurdere aktiviteterne i hvert emne vil blive beskrevet i detaljer i filen for hvert modul eller emne, der er indeholdt i planlægningen af ​​undervisning og etablerede hjælp af minimum og maksimum er anført i følgende tabel:

  • Deltagelse i læringsaktiviteter ≥ 10%
  • Kontrollerer ≥ 20%
  • Løbende evaluering aktiviteter (AEC): ≥ 30%
  • Lev Afsluttende eksamen ≤ 40%
  • ALT 100%

I alle fag akademiske studerende sporing sker gennem kvalificering af pædagogiske aktiviteter baseret på egenskaberne af det europæiske område for videregående uddannelse.

Program undervist i:
  • Spansk

Se 10 flere kurser fra UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
18 måneder
Fuldtid
Price
4,920 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date