Stemt bedste Masters i Spanien 2013 i sin kategori ved den daglige ABC

Den korrekte viden om det spanske skattesystem kræver ikke blot en indsats af analyse og vurdering af skatter, der omfatter det, men også studere og overvejelse af andre spørgsmål, såsom international beskatning, specifik beskatning af visse transaktioner og selskaber med differentieret beskatning, procedurerne i skat mv

For at hjælpe med at forbedre fagfolks færdigheder udvikler en eminent didaktisk og praktisk vejledning Titel på Master i Skat / Skat, der reagerer på et krav fra det professionelle marked: behovet for at erhverve en høj grad af specialisering inden for beskatning.

Master i Skat / Skatterådgivning er en officiel titel, hvis studieordningen er offentliggjort i Statstidende nr 31 fra 5. februar 2010 og korrektion af fejl i BOE nummer 75 af 28. marts 2012.

Rettet til

Titlen på Master i Skat / Skatterådgivning til formål at give omfattende uddannelse, der begynder med at lægge grunden for skattesystemet for at analysere de forskellige skatter strenge, grundig, etik og praksis, for at sikre, at den studerende har en Total og samlet vision for dem, der gør det muligt at observere de forskellige relationer mellem skatter.

Enhver interesseret i besiddelse af en officiel universitetsuddannelse, kan du få adgang til realiseringen af ​​titlen Master i Skat / Skatterådgivning.

I særdeleshed er det primært rettet mod: kandidater i jura, økonomi, Virksomhed og Administration og Ledelse, der ønsker at begynde at øve skat rådgivning Sciences, samt kvalificerede fagfolk, der arbejder i denne aktivitet og se på Master reaktion på de vanskeligheder, dem i den daglige udøvelse af deres erhverv.

Det er ikke nødvendigt at have tidligere erfaring på skatteområdet.

Student Profiler

UDIMA til formål at give uddannelsesmuligheder til alle dem, der for planlægning problemer, mobilitet, geografisk afstand, familie forlig, ... de kan ikke gå til en college campus et ansigt, at danne eller færdiggøre deres uddannelse.

Varigheden af ​​Master fuld tid er 12 måneder (30 ECTS / semester). Men for at give de studerende mulighed for at opnå virkeliggørelsen af ​​dets mål, tilbyder realiseringen af ​​Master deltid 18 måneder (20 ECTS / semester), forståelse, at den studerende profil er, at fagfolk, der vil kombinere sit erhverv med en proces med accelereret læring og krævende forskellige skattespørgsmål.

Estimeringen og planlægningen af ​​timerne, der svarer til denne titel kræver dedikering på mindst 20 timer om ugen.

Hovedformålet med Master

Det er hensigten, at de studerende behersker alle den nødvendige viden for at kunne udføre sit arbejde ordentligt og skatterådgiver garanti for succes. Gennem studiet af de pædagogiske enheder og gennemførelse evalueringsaktiviteter og læring, den studerende erhverver de nødvendige værktøjer til at gøre deres arbejde ved at anvende deres viden.

Dette generelle mål kan opdeles i følgende specifikke læringsmål:

 • Udvikle en forståelse af de grundlæggende skat juridiske fundament, der tillader de studerende til at udføre deduktive ræsonnement.
 • Erhverve de nødvendige færdigheder til at udføre opgaver rådgivning og skatteplanlægning for både fysiske og juridiske personer.
 • At lære at praktisere bosættelserne for de forskellige afgifter (både staten, overført til de selvstyrende regioner og kommunale), der former vores skattesystem.
 • Forbedre evnen til at skrive rapporter og udtalelser, og fortsætter til offentlig visning og forsvare egne argumenter.
 • Hjælp fremtidige fagfolk til at udvikle deres færdigheder til hurtigt at tilegne oplysninger effektivt at identificere juridiske problemer, indsamle relevant information hurtigt og tilskynde time management værktøjer til brug for et krævende job scenario.

Uddannelse systemet

Uddannelsen model UDIMA er baseret på fjernundervisning, hvilket gør intensiv brug af informationsteknologi og kommunikation (IKT) for at lette den pædagogiske proces.

Evalueringen system lære UDIMA har til formål at udvikle og eventuelt overvinde forskellige typer af aktiviteter. De procentvise vægte oprettet for at vurdere aktiviteterne i hvert emne vil blive beskrevet i detaljer i filen for hvert modul eller emne, der er indeholdt i planlægningen af ​​undervisning og etablerede hjælp af minimum og maksimum er anført i følgende tabel:

 • Paricipación i læringsaktiviteter: ≥ 10%
 • Kontrol: ≥ 10%
 • Løbende evaluering aktiviteter (AEC): Forudsætninger og casestudier, informationssøgning, udførelse og rapportering: ≥ 20%
 • Lev Afsluttende eksamen: ≤ 60%
 • ALT: 100%

I alle fag skal have en akademisk track studerende gennem kvalificering af pædagogiske aktiviteter baseret på egenskaberne af det europæiske område for videregående uddannelse.

Program undervist i:
 • Spansk

Se 10 flere kurser fra UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
18 måneder
Deltid
Price
5,160 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date