Læs den officielle beskrivelse

Master MBA Online er for dig:

 • Få den nødvendige viden for forvaltningen og retning af de forskellige discipliner og teknikker er afgørende for et velfungerende en organisation eller virksomhed.
 • Udvikle, gennemføre, overvåge en business management strategi for succes.
 • Evaluere og vurdere egnetheden af ​​kommercielle strategier.
 • Analyser marketingplan i et selskab og træffe beslutninger i overensstemmelse hermed på marketing-kanaler under et online og internationalt miljø.
 • Udfør økonomiske og finansielle analyser.
 • Kendskab til korrekt afvikling af operationer ledelsen af ​​en virksomhed.

Den online MBA er rettet mod fagfolk og kandidater med erhvervserfaring have arbejdet i virksomheder som mellemledere, der ønsker at forbedre deres arbejdsstilling. Virkeligheden i dag viser, at hvis du har en master meget svært at finde arbejde eller forbedre den. Efter en kandidatgrad i ledelse og business administration, udvikling er tydelig. En funktionel direktør for en SMV kan blive funktionel general manager eller direktør i en stor virksomhed. I tilfælde af en mellemposition såsom en Product Manager kan du få til at blive markedsføring leder eller direktør eller leder af en SMV.

Ved hjælp af metoden af ​​sagen og Master i Business Administration (MBA) fokuserer på at give viden og konsolidere i to grupper. Kernefag: marketing, økonomi og menneskelige ressourcer; og indlæg: de andre områder af viden og hovedsageligt fokuseret på kommunikation.

Formålet med Online MBA er at uddanne de studerende til at formulere og implementere strategier for succes i erhvervslivet ledelse ind hver af de områder i virksomheden. Way ledere kan vurdere marketingplaner og egnede måde til at markedsføre produkter eller tjenesteydelser kontrolforanstaltninger og logistik planer; systemer og informationsteknologi; Human Resources; og den økonomiske og finansielle situation. I sidste ende giver den nødvendige viden for en vellykket business management i nogen af ​​de aspekter i en organisation.

Kermes slutte sig til MBA erfaring med undervisning af fagfolk med stor erfaring i ledelse og business administration.

Metode og evaluering

METODE

Vi forankret med ideen om at tilbyde overkommelig uddannelse til nogen, i enhver situation. Med over 15 års erfaring i uddannelse er vi blevet en international benchmark i online-undervisning.

 • Online Metode: Få adgang dagsordenen fra vores virtuelle campus. Tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.
 • Metode afstand: Hvis du foretrækker det, få kursusmaterialet i bogform.
 • metodologi Blended learning: Med fordelene ved online-mode, i tillæg til følge undervisningen.

Vi tilbyder en metode tæt på den studerende gennem de centrale punkter i vores metode:

 • Lev virtuelle klasser: Så du kun kan se dem med internetadgang. Lyt, spørgsmål og diskussion med læreren gennem interaktiv platform. Hvis du gik glip af det, eller vil gerne se en slags igen, kan du få adgang til dem fra campus af MFI selv.
 • Virtual Campus: Log hvornår eller hvor du ønsker at alle pædagogiske indhold, med evnen til at visualisere gennem værktøjet selv eller downloade i PDF 2.0. Samarbejd og interagere med dine kammerater og lærere gennem diskussionsgrupper og diskussionsfora og chats. Tag oplæsninger, cases og praktiske sager med mulighed for selvvurderet test.
 • Virtual Library: Nyd løbet pædagogiske indhold online, mere end 9.000 referencer over 120 specialiserede og relateret til en verden af forlaget. Det virtuelle format giver dig mulighed for at fremhæve, tilføje noter eller ændre hvordan tekst display med en mission for at fremme læring.
 • Guardian Unlimited: Det har støtte fra en personlig vejleder og lærere adgang branchefolk med at gennemføre e-klasseværelse vejledning og kontakt via chat rooms, fora, telefon eller e-mail. Hvis du har brug for det, kan du slå til ansigt tutorials i hovedkvarteret for IMF.
 • Masterclass og Netværk: En vigtig del i uddannelsen verden netværk. I MFI giver vi dig kan flette dit eget netværk med jævnaldrende og fagfolk gennem invitationer til webinars, rundbordssamtaler, og alle former for aktuelle begivenheder.
 • Case Study: Hvert modul er projiceret på en praktisk case, en reel og nuværende selskab, Amadeus, som vil studere dine data og omstændigheder. Arbejde det fra perspektivet af hver af de materialer, som den studerende studerer, det giver dig mulighed for at udvikle et samlet overblik over erhvervslivet.

EVALUERING

Løbende evaluering som under MBA Online. Hvert modul evalueres ved at kombinere en anmeldelse udvikling af case studies.

Den endelige opnå kandidatgrader fra UCJC (Universidad Camilo José Cela) og IMF Business School, er underlagt overvinde hvert modul test som anført ovenfor og udviklingsarbejdet at mestre.

Karrieremuligheder

Ved slutningen af ​​denne MBA Online Master kan du udføre de funktioner af:

 • Direktør og forretningsfører.
 • strategisk konsulent i forskellige områder af virksomheden.
 • Direktør af business, salg og marketing.
 • Brand Manager / Brand Manager.
 • Ansvarlig for forretningsudvikling.
 • Product Manager.

Vi ønsker, at vores studerende til MFIer erhverve den sproglige og sprog er nødvendig for at fungere i den professionelle verden med garanti kompetence.

En måde at demonstrere viden på sprog er ved at passere eksamener officielle sprog. Det er derfor, fra vores Executive Sprogskole MFI division forberede officiel certificering af sprogprøver University of Cambridge (PET, FCE, CAE og CPE).

Job og garanteret Practices

IMF Business School, via sin hjemmeside og Ansættelsesvilkår garanterer MBA-studerende, praktikophold i virksomheder. Søgeord forhold.

Blandt de virksomheder, som IMF fastholder aftaler uddannelsessamarbejde til træning i job, kan nævnes:

Partners113

Pris og Stipendier

I MFIer tilbyde vores studerende gode betalingsfaciliteter:

 • Tilskud på op til 65%
 • Finansiering op til 12 måneder uden renter eller bank intervention (se betingelser)
 • Online Betaling: Kontant (Rabat 5%) / Betaling i rater uden renter
 • Blended form for betaling: Kontant (Rabat 5%) / Betaling i rater uden renter
 • Bonus gennem trepartsaftalen Foundation
Program undervist i:
Spansk

Se 39 flere kurser fra IMF Business School »

This course is Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
12 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
8,400 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date