MBA Online Master danner dig for:

 • Få den nødvendige viden til ledelse og ledelse af de forskellige discipliner og teknikker, der er afgørende for, at en organisation eller virksomhed fungerer korrekt.
 • Udvikle, implementere, følge op på en vellykket forretningsstrategi.
 • Evaluere og vurdere egnetheden af kommercielle strategier.
 • Analyser en virksomheds marketingplan og træffe beslutninger om markedsføringskanaler i et online og internationalt miljø.
 • Udfør økonomisk og finansiel analyse.
 • At kende den korrekte udvikling af virksomhedens driftsledelse.

Online MBA er rettet mod kandidater med erhvervserfaring og fagfolk, der har arbejdet i virksomheder som mellemledere ønsker at forbedre deres arbejdsposition. Virkeligheden i dag viser, at hvis du ikke har en kandidatgrad, er det meget svært at finde arbejde eller forbedre det. Efter at have afsluttet en kandidatgrad i ledelse og erhvervsadministration, er udviklingen åbenbar. En funktionel direktør for en SMV kan blive generaladministrator eller funktionel direktør for et stort firma. I tilfælde af en mellemstilling kan en produktchef f.eks. Blive markedsføringsdirektør eller direktør eller leder af en SMV.

Gennem metodens metode fokuserer Master of Business Administration and Management (MBA) på at levere og konsolidere viden i to store grupper. Trunks: marketing, økonomi og menneskelige ressourcer; og tværgående: resten af videnområderne og frem for alt fokuseret på kommunikationsgrenen.

Formålet med Online MBA er at træne den studerende til at formulere og implementere succesfulde strategier inden for business management ind i hvert af virksomhedens områder. Formforvaltere, der er i stand til at evaluere markedsplaner og de relevante kanaler til at markedsføre produkterne eller tjenesterne kontrol operationer og logistik planer; informationssystemer og teknologier; Menneskelige ressourcer; og den økonomiske og finansielle situation. Kort sagt giver den væsentlige viden til en korrekt forretningsforvaltning i ethvert aspekt af en organisation.

Vi ønsker at deltage i MBA med undervisningsoplevelsen af fagfolk med stor erfaring i ledelse og administration af virksomheder.

Metode og evaluering

METODE

Vi kom med ideen om at tilbyde en uddannelse tilgængelig for alle, i enhver situation. Med mere end 15 års erfaring inden for træning er vi blevet et internationalt benchmark inden for online uddannelse.

 • Online metode: Få adgang til dagsordenen fra vores virtuelle campus. Tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.
 • Afstandsmetode: Hvis du foretrækker, få kursusmaterialet i bogformat.
 • Blended learning methodology: Med fordelene ved online mode, foruden at kunne deltage i ansigt til ansigt klasser.

Vi tilbyder en metode tæt på den studerende takket være de grundlæggende punkter i vores metode:

 • Live virtuelle klasser: Så du kan se dem med kun en internetadgang. Lyt, spørg og debat med læreren via den interaktive platform. Hvis du savner en klasse eller gerne vil se den igen, kan du få adgang til dem fra IMF campus.
 • Virtual campus: Adgang når eller hvor du vil have alt trænings indhold, med mulighed for at se os gennem selve 2.0 værktøjet eller downloade dem i PDF. Samarbejd og interagere med dine klassekammerater og lærere gennem diskussions- og diskussionsgrupper, fora og chat. Udnyt læsninger, casestudier og casestudier med muligheden for selvvurderende tests.
 • Virtuelt bibliotek: Nyd mere end online pædagogisk indhold, mere end 9.000 referencer fra mere end 120 specialiserede forlag og relateret til virksomhedens verden. Det virtuelle format giver dig mulighed for at understrege, tilføje noter eller ændre måden teksten vises på med henblik på at opmuntre til at lære.
 • Tutor ubegrænset: Den har støtte fra en personlig vejleder og adgang til professionelle lærere i sektoren, som skal kunne gøre e-face vejledning og kontakt via chat, fora, telefon eller email. Hvis du har brug for det, kan du ty til ansigt til ansigt vejledning på IMF hovedkvarter.
 • Masterclass og Networking: En vigtig del i uddannelsesverdenen er netværk af kontakter. På IMF vi det nemt for dig at væve dit eget netværk med kolleger og fagfolk fra sektoren gennem invitationer til websider, rundeborde og alle mulige aktuelle begivenheder.
 • Praktisk case study: Hvert modul er projiceret på en praktisk case study, et rigtigt og nuværende firma, Amadeus, hvorfra de vil studere deres data og omstændigheder. Arbejde ud fra perspektivet af hvert af de fag, som den studerende studerer, giver dig mulighed for at udvikle en global vision for virksomhedens verden.

EVALUERING

Kontinuerlig evaluering skræddersyet til online MBA. Hvert modul er evaluerbart gennem kombinationen af en online eksamen og udvikling af praktiske tilfælde.

Den endelige opnåelse af kandidatgrader ved universitetet i Nebrija og IMF Business School , er betinget af at bestå prøven for hvert modul nævnt ovenfor og forberedelsen af kandidatafhandlingen.

karrieremuligheder

Efter afslutningen af denne MBA Online, vil du kunne udføre følgende funktioner:

 • Direktør og forretningsadministrator.
 • Strategisk konsulent på de forskellige områder af virksomheden.
 • Direktør for kommerciel, salg og marketing.
 • Brand Manager / Brand Manager.
 • Ansvarlig for forretningsudvikling.
 • Produktchef

Vi ønsker at IMF vores studerende erhverve sprogkundskaber og sprog, der er nødvendige for at lykkes i den professionelle verden med garantier kompetence.

En måde at akkreditere sprogfærdigheder på er at bestå af officielle sprogeksaminer. Det er derfor, at vi fra vores Executive Language School-division af IMF forbereder os til officiel certificering af sprogeksaminer ved University of Cambridge (PET, FCE, CAE og CPE).

Beskæftigelsesudveksling og garanterede praksis

IMF Business School garanterer gennem MBA's praktikportal praktikophold i virksomheder i sektoren. Kontroller forholdene.

Blandt de virksomheder, som IMF har pædagogiske samarbejdsaftaler med om uddannelse i job, omfatter:

Partners113

Pris og stipendier

På IMF tilbyder vi vores studerende gode betalingsfaciliteter:

 • Stipendium op til 65%
 • Finansiering op til 12 måneder uden renter eller bankinterventioner (se betingelser)
 • Betalingsmetode Online: Kontant (Rabat 5%) / Betalingsafdrag uden renter
 • Betalingsform Blended: Kontant (Rabat 5%) / Betalingsafdrag uden renter
 • Bonus gennem Tripartite Foundation

flere

MODALITET: Online, Blended
EVALUERING: Online

Program undervist i:
 • Spansk

Se 46 flere kurser fra IMF Business School »

Senest opdateret June 9, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
12 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
9,100 EUR
65% stipendium - 3.185 euro.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date