Read the Official Description

TARGET

Kandidater i journalistik, sociologi, politisk videnskab og kunst. Og knyttet til markedsføring fagfolk og erhvervskommunikation: ledere eller direktører i afdelinger for marketing og kommunikation, produktchefer, direktører og ledere af digitalt indhold, medieforskere og markedsanalyse, redaktører og alle interesseret i Social medier.

Hvordan den digitale identitet en virksomhed er bygget? Hvilken rolle 2.0 teknologier i erhvervslivet kommunikation? Hvilke roller har community manager? Er alle relevante sociale netværk for min virksomhed?

Revolutionen har betydet for brands og organisationer web 2.0. Det har skabt behovet for at integrere en ny afdeling og en ny roller i deres organisationsdiagrammer. Fremkomsten af ​​et kontor for EF-Management og strategisk ledelse af social networking pauser over hele linjen i virksomheden, der påvirker en lang række afdelinger, fra Communication Research, gennem bl.a. Human Resources. I denne situation, er der behov for velforberedte fagfolk, der kan etablere et strategisk ledelse proces sociale netværk og styre strømmen af ​​informationer og mening genereres i dem.

Et samfund leder skal have kendskab til sektoren, hvor du arbejder, viden om økonomi, markedsføring, reklame og kommunikation; Du skal vide og bruge 2.0 teknologier. og mulighederne for sociale netværk; Det skal være kreativ, konstruktiv og afgørende; Du skal vide energi og teamwork, og styre projekter og ideer. Have evnen til at integrere al denne viden i en enkelt strategi er ikke en let opgave. The Graduate Community & Social Media Manager er den eneste grad fra universitetet i Barcelona som community manager, og giver nøglerne til at forstå den kommunikative paradigmeskift og uddannelse er nødvendig for at udforme strategiske planer for sociale medier.

Hvis du er en professionel virksomhed kommunikation og markedsføring, og er interesseret i sociale medier, dette kursus er din bedste allierede consolidarte som professionel i denne nye sektor.

akademisk akkreditering

Specialisering Diplom / certifikat i Fællesskabet & Social Media Manager fra universitetet i Barcelona.

egen bane designet i henhold til retningslinjerne fra Det Europæiske område for videregående uddannelse og svarende til 30 ECTS-point.

Tre grunde til at vælge det

  1. Tallet af Community Manager og sociale medier er afgørende for enhver organisation. Få uddannet til at reagere på den stigende efterspørgsel på markedet for specialister i digital strategi og sociale netværk.
  2. Den Postgraduate giver en strategisk vision for forvaltningen af ​​online kommunikation, hvor du vil lære at forstå og håndtere dette område.
  3. Vi tilbyder mere end 1600 jobtilbud til vores studerende, alle relateret til Social Media, Community Manager og Digital Marketing.
Program taught in:
Spansk

See 2 more programs offered by School of Continuing Education – Universitat de Barcelona »

This course is Online
Start Date
Apr. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
3,770
Beløbet indeholder administrative gebyrer på universitetet i Barcelona.
Deadline
By locations
By date
Start Date
Apr. 2019
End Date
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
End Date