IT-sikkerhed karriere builder kursus bundt

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Brug rabatkode ngtu295 kun at betale £ 295 for ethvert kursus bundt på SuperSkilz kassen!

Der har aldrig været en bedre tid til at arbejde i it-sikkerhed med stigningen i cybersikkerhed angreb og mangel på kvalificeret IT Security fagfolk til at bekæmpe dem. IT Security fagfolk er påkrævet på tværs af alle industrier fra regeringen og forsvaret, til finansiering og industri. Som hackere bliver stadig mere kreative i deres bestræbelser på at stjæle oplysninger og forstyrre liv, er it-sikkerhed fagfolk er nødvendige for at imødegå disse angreb og finde bedre måder at sikre systemer.

Denne pakke indeholder et bredt spektrum af certificeringskurser, der fører til globalt anerkendt og efterspurgte certificeringer. De professionelle områder omfatter: Penetration Testing / Etisk Hacking, Cyber ​​Security Analysis, Computer Hacking Forensic Investigation, Information Systems Revision, og Information Systems Analysis.

Hvad der er i pakken?

Denne pakke indeholder 6 separate certificeringskurser.

  1. CompTIA Security + SY0-401
  2. (ISC) 2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) 2013
  3. EF-Rådets Certified Ethical Hacking & modforanstaltninger (CEH v.8)
  4. EF-Rådets Certified Security Analyst
  5. EF-Rådets Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI v.8)
  6. ISACA Certified Information Systems Auditor (CISA)

Hvordan hvert kursus undervises?

Alle kurser er online, og i eget tempo, hvilket betyder at du gør det i dit eget hjem, i din egen tid, i dit eget tempo. Hver lektion er indspillede så du kan holde pause, spole frem, springe sektioner, eller gå tilbage til en anden lektion, hvis du skal. Lektionerne er multi-media baseret, hvilket betyder, video og lyd er vant til at undervise lektionerne. De fleste lektioner er også interaktiv, hvilket fik den lærende til at deltage. Dette kan indebære at besvare spørgsmål på skærmen, der deltager i opgaver, og ved hjælp af simulatorer, som hvis du brugte den virkelige program.

Hvor lang tid vil det tage mig at fuldføre hvert kursus?

Som nævnt ovenfor, vores kurser er i eget tempo. Nogle mennesker afslutte deres naturligvis hurtigere end andre. Hvis du vælger kun at gøre én af certificeringskurser fra denne bundle, så vil det tage dig mindre tid end hvis du gør to eller tre eller dem alle. Uanset hvad, selvom du altid har 12 måneder til at fuldføre dit kursus.

Hvad skal jeg bruge?

Alt du behøver er en internetforbindelse og en pc. Mens de fleste af de erfaringer arbejde på MLA, anbefaler vi, at du bruger en pc til den bedste ydeevne. Visse dele af kurset ikke kan vises korrekt på ældre Macs. Når du er logget ind i dit kursus, kan du blive bedt om at visse gratis plugins som Java. Bare følg anvisningerne på skærmen.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

We create superheroes by providing ordinary people with extraordinary skills that empower them. We see these skills as superpowers that can change the lives for not only the people that have them, but ... Læs mere

We create superheroes by providing ordinary people with extraordinary skills that empower them. We see these skills as superpowers that can change the lives for not only the people that have them, but for those around them. Minimer
UK Online , London + 1 Mere Mindre