Read the Official Description

Om

Indretningsdesign tv shows, hjemmesider

  1. Indretningsdesign stil
  2. Væg til væg design ideer
  3. Gulvbelægning, der vil gulve dig
  4. Farve dit hjem
  5. Samfundets stof
  6. Samler det hele

Her er hvad vores elever har at sige

Ina Wagner - Dette kursus hjalp mig med at opnå de rette kvalifikationer til at starte min karriere. Jeg har nu med succes oprettet min virksomhed. Jeg fandt virkelig min drøm karriere.

Vicki Sheridan - Jeg havde forbehold om at lære på denne måde, men det gik det øjeblik jeg startede min første opgave. Efter få måneder fik jeg selvtillid til at begynde at lede efter erhvervserfaring, mens jeg stadig arbejder heltid i en helt anden industri. Det er den vidunderlige ting ved dette kursus, du kan gøre forandringen gradvis gradvist, selvom du er i en anden branche helt. Min drøm er endelig til virkelighed!

Steven Perlmuter - Jeg valgte The Design Ecademy [fordi] først og fremmest jeg havde brug for et program, der kunne fungere omkring min tidsplan. En af de bedste dele af kurset er at kunne tage det, vi har lært af en lektion og anvende det. Jeg forudså ikke min arbejde på banen tidligt. Den viden jeg har fået, har været enormt ... og jeg ville ikke have kunnet gøre det uden Maria Flynn og The Design Ecademy .

Online læring

Program taught in:
Engelsk

See 9 more programs offered by The Design Ecademy »

Last updated September 17, 2018
This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
6 uger
Price
97 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date