Om Wiki

Hovedreferencen i Bygningsinformation er baseret på domænet for de førende BIM-værktøjer på markedet for informationsstyring og dokumentation gennem hele projektets livscyklus. Derudover erhverves kompetencerne for modellering, koordinering, interoperabilitet, implementering og styring af BIM-metoden i store, mellemstore og små byggeprojekter.

Sikkerhed, hastighed, kriterier og rentabilitet af projekter.

Specialiseringen i BIM er online og fokuseret på portugisiske talere placeret i alle dele af verden og giver dermed udveksling af erfaringer og netværk mellem lærere og fagfolk på nationalt og internationalt plan. Desuden giver e-learning-metoden eleverne mulighed for at tage kurset med større fleksibilitet og til at tilpasse træningen til deres personlige rutine og professionelle liv.

Karriereprojektion

Effektiviteten af BIM-metoden sammen med AECO-sektorens konkurrenceevne øger efterspørgslen efter fagfolk med teknologiske kvalifikationer og evnen til at arbejde på tværs af tværfaglige og samarbejdsmæssige måder. Derfor er profilen til BIM Manager påkrævet og værdsat i branchen.

Udviklingen af den studerende under Master er stigende og gradvis, hvilket giver mulighed for at nå profilerne fra BIM Specialist, BIM-koordinator, BIM Expert og BIM Manager. Efter afslutningen når eleverne nye højder i deres karriere.

  • 78% Studerende ansat i AECO sektoren
  • 23% Stigning i løn
  • 36% Flere professionelle muligheder
  • 96% Studerende vil anbefale

Akademisk indhold

BLOCK 1: BIM Specialist

BLOCK 2: BIM Expert

BLOCK 3: BIM Management

BLOCK 4: BIM Implementation

BLOCK 5: Specifikke applikationer

Tilfælde af succes

Leonardo Acquarone er arkitekt og urbanist. BIM Manager udgik af 1. udgave af International Master BIM Manager af Zigurat. Han startede sin karriere med ephemeral indkøbscenter arkitektur projekter og i dag er han BIM Manager på AECOM.

Dette er blot en af flere succeshistorier blandt Zigurat-studerende. Mange af vores studerende begynder at arbejde i internationalt anerkendte virksomheder inden for AECO-sektoren.

Vores unikke læringsmetode

Siden starten har Zigurat givet uddannelse / specialiseringer, der forbinder akademisk viden med professionelle krav. Af den grund er det sammen med indflydelsesrige og respekterede brancheorganisationer og fagfolk for at give en fordybende oplevelse i AECO-industrien.

  • Virkelige projekter, der ændrer verden
  • Vejledning til handling eller '' learning by doing ''
  • Anvendelse og virkning af teknologi inden for civilingeniør og arkitektur
  • Samarbejdsarbejde blandt jævnaldrende
Program undervist i:
  • Portugisisk

Se 5 flere kurser fra Zigurat Global Institute of Technology »

Senest opdateret Juli 7, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Duration
1 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist