International flex emba

MIP Politecnico di Milano School of Management

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

International flex emba

MIP Politecnico di Milano School of Management

International Flex EMBA (i-Flex) er et 20-måneders Executive MBA-program rettet mod ledere, der ønsker at kombinere international studie med arbejdsforpligtelser, ved hjælp af en af ​​de mest avancerede digitale læringsplatforme i verden udviklet med Microsoft-teknologi. Programmet, en af ​​MBA-kurser på fjernundervisning, er i partnerskab med WOBI, World of Business Ideas.

Digital læring for ledere og direktører

I disse år står uddannelsen over for en enorm udfordring, der er muliggjort af digitale teknologier.

Mange topskoler i verden udvider deres tilbud om digitale læringsprogrammer for at imødekomme det voksende behov for fleksibilitet hos ledere og ledere.

MIP svarede på det stigende behov for fleksibilitet hos ledere og ledere med et innovativt Executive MBA-format digitalt leveret - International Flex EMBA (i-Flex). Gennem en af ​​de mest innovative digitale læringsplatforme, der er udviklet på Microsoft-teknologi, kan eleverne lære de samme færdigheder, gøre det samme netværk, få det samme diplom fra Politecnico di Milano som dem, der deltager i en traditionel EMBA-klasse.

Derudover hjælper to on-site internationale uger deltagerne til at skabe et solidt netværk.

Takket være partnerskabet med WOBI (World of Business Ideas) forstår i-Flex-fakultetet både MIP-professorer og WOBI Top Thinkers and Doers.

5 grunde til at vælge I-FLEX

1 - FLEXIBEL OG TILPASSELIG

Studerende kan deltage i klasser, når, hvor og hvordan de foretrækker, forligende uddannelse, arbejdsliv og familie.

2 - DIGITAL OG INNOVATIV

Takket være den digitale læringsplatform, der er udviklet med Microsoft-teknologi, kan deltagerne få adgang til indspillet video, deltage aktivt i videosessioner med professoren, samhandle med jeres jævnaldrende og arbejde med dem om projekter og opgaver, for at få adgang til yderligere multimedieindhold og interagere på en-til-en-basis med professorerne. Desuden er sociale medier, forum og en dedikeret App tilgængelige.

3 - Et unikt fakultet

Programmets fakultet består af professorer fra forskellige lande og WOBIs toptændere og -drivende for at garantere undervisning i høj kvalitet på internationalt plan. For hver af de centrale kurser vil eleverne have mulighed for at lære af de mest respekterede tænkere, professorer, ledere og iværksættere i verden.

4 - BYGGER ET GLOBAL NETVÆRK

Som studerende kommer fra hele verden, er i-Flex den perfekte ramme for at opbygge et globalt netværk. Desuden vil kandidaterne have mulighed for at komme i kontakt med virksomheder fra MIP-netværket og til at deltage i World Business Forum i en af ​​de byer, de vælger blandt Bogotá, Mexico City, Milano, Madrid, New York, Hong Kong og Sydney.

5 - Det er en eksekutiv MBA

Studerende vil få samme viden og kompetencer i en Executive MBA og vil opnå samme grad frigivet af traditionelle Executive MBA'er i klasse.

Partnerskabet med WOBI

WOBI er et globalt business-indholdshub, et sted hvor oplevelser og viden konvergerer.

Vi er for alle dem, der deler vores passion for erhvervslivet; Rastløse og nysgerrige sind spændt af udfordringen med at omdanne ideer til projekter og projekter til virksomheder. Vores mission er at skabe transformerende oplevelser dedikeret til at opbygge bedre mennesker, bedre forretning og en bedre verden. Gennem forskellige platforme, herunder arrangementer, et 24 timers tv-netværk, et magasin og digitale formater, når WOBI et globalt publikum, der søger unikt og højt kvalitetsstyringsindhold.

WOBI Events : Hvert år samles mere end 20.000 ledere fra 7.000 virksomheder i World Business Forum og andre arrangementer over hele verden for at leve en unik blanding af inspiration og

læring.

WOBI TV: Reaching mere end 16 millioner boliger i 21 lande i Amerika Latina, WOBI TV præsenterer dokumentarfilm, specielle rapporter, reality shows og interviews med lederne,

iværksættere og eksperter, der former forretningslandskabet de virksomheder, der skubber grænser og fører til innovation; de hotteste emner på dagsordenen.

WOBI MAGAZINE : Det er Latinamerikas førende ledelsespublikation. Udgivet to gange om måneden for de sidste 17 år, indeholder den praktiske case studies; skræddersyede ideer fra verdens førende eksperter; historier om "doers" fra alle hjørner af planeten.

WOBI.COM : Det er en digital platform, der tilbyder den bedste ledelse og tankehåndtering gennem videoer og artikler.

PROGRAMMETIndlæggelser

DEN IDEALE KANDIDAT

 • 3 års minimumsarbejdserfaring, ideelt i internationale miljøer og roller.
 • Motiveret og klar til at acceptere udfordringerne i de virkelige erhvervssituationer
 • Ambition, uafhængighed og ydmyghed fuldender portrættet

OPTAGELSE

Adgangerne ruller, så jo hurtigere du får din ansøgning indsendt, jo flere chancer har du for at sikre indlæggelser og MIP-studieafgift.
Før vi ansøger om programmet, anbefaler vi kandidater at sende adgangskontoret (imbapt@mip.polimi.it) deres læseplan for en forudgående vurdering af deres profil. I tilfælde af positiv feedback vil vi være glade for at lede ansøgerne gennem de næste trin i processen.

Financial Aid

Undervisningsgebyret beløber sig til 30000 EUR, men der er flere bidrag til rådighed:

 • TIDLIGT BIRD-AFGIFTSBETINGELSE : Ansøgere til 2018-indtagelsen af ​​International Flex EMBA kan nu søge om et gebyr på € 1.500, der er født med fuglepenge. For at drage fordel af bidraget skal ansøgere ansøge inden onsdag den 31. januar 2018.
 • LANDBASEREDE BIDRAG : Delvist undtagelser for at fremme international mangfoldighed i klassen og at hjælpe talentfulde personer fra ugunstigt stillede lande.
 • MIP4WOMEN : Bidrag på op til 6000 EUR til kvindelige kandidater, der ønsker at blive ledere. For at være kvalificeret til denne konkurrence skal du opfylde adgangskravene og indsende en lille passage (ikke mere end 500 ord) på ansøgningsfasen på følgende emne:

"Kvinder har altid måttet kæmpe to gange.

De har altid haft to byrder, de private og de sociale.

Kvinder er samfundets rygsøjle. "

Rita Levi Montalcini, Nobelprisen

Beskriv den største udfordring, du har levet i dit professionelle eller private liv som kvinde (max 500 ord).

Ansøgere vil blive bedømt på kvaliteten af ​​deres ansøgning og profil (motiverende interview, erhvervserfaring, økonomiske behov, uddannelseshistorie) samt den indsendte essay. Kriterierne for levering af undervisningsgebyr kan ændres fra år til år, og de overlades til skolens skøn.

 • 30% CLUB BIDRAG : to del stipendier på 30%, der tilbydes inden for MIP samarbejde med 30% klubben - hvis formål er at opnå 30 procent kvinder på FTSE 100 boards. For at deltage i muligheden, skal du sende os et videoklip på maks. 3 minutter ", der viser, hvordan de vil bidrage til og drage fordel af i-Flex EMBA, med fokus på deres præstationer som professionel leder samt akademiske kvalifikationer. Ansøgere skal også evaluere de færdigheder, de har brug for at udvikle for at være en effektiv global leder og hvordan i-Flex EMBA vil hjælpe med dette, og give detaljer om deres nuværende rolle som kvinder i ledende stilling. "
 • WOBI SCHOLARSHIP : 5 fortjenestebaserede bidrag op til 30% af studieafgiften forbeholdt de kandidater, der viser forretningshygivenhed og en ledelsesindstilling i udvælgelsesprocessen. For at deltage i konkurrencen skal du opfylde adgangskravene og indsende som en del af din ansøgningspakke et kort essay (mellem 500 og 700 ord) på følgende emne:

"Kunder kommer ikke først. Medarbejdere kommer først. Hvis du tager hånd om dine medarbejdere, vil de tage sig af kunderne "- Sir Richard Branson, Speaker på World Business Forum (WBF) Milan 2015 Diskutere.

 • POLITECNICO DI MILANO ALUMNI WAIVER : En delvis afkald på op til 3.000 euro forbeholdt Politecnico di Milano Alumni.
 • VIRKSOMHEDSPONSORSHIP : Undervisningsafgiften for i-Flex til virksomheder er lig med 34000 EUR. Hvis du er sponsoreret af din virksomhed, bedes du skrive til imbapt@mip.polimi.it for yderligere oplysninger.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret November 15, 2017
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
20 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
30,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Belgien - Brussels
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Frankrig - Nantes, Pays de la Loire
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Frankrig - Reims, Grand Est
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Frankrig - Toulouse-le-Château, Bourgogne-Franche-Comté
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Italien - Milan, Lombardy
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Kina - Beijing, Beijing
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Kina - Guangzhou, Guangdong
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Tyskland - Munich, Bavaria
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Det Forenede Kongerige - Edinburgh, Scotland
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Det Forenede Kongerige - Glasgow, Scotland
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen