Innovationsledelse online mba

Alliant International Univeristy School of Management

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Innovationsledelse online mba

Alliant International Univeristy School of Management

Innovation Management Online MBA

Online MBA Koncentrationer: Innovation Management

Mange virksomheder har brug for ledere og ledere, som kan anvende den strategiske retning for udviklingen af ​​nye produkter eller processer på en måde, der opretholder innovation. Mens Online MBA på Alliant kan forberede dig til at yde den støtte, innovative industrier har brug for fra ledelsen, koncentrationen Innovation Management giver ekstra specialiseret viden, der kan hjælpe dig virkelig udmærke sig i dette område.

Denne koncentration udforsker processer og værktøjer, der hjælper dig samarbejder produktivt med forskere, ingeniører og personer i andre kreative erhverv. Du vil også gælde innovative teknikker til andre forretningsprocesser og procedurer til fremme af hele virksomheden kreativitet og nytænkning.

Hvad du kan gøre med denne koncentration

Efter eksamen fra Online MBA med en koncentration i Innovation Management, vil du være parat til at påtage sig roller i mange brancher, herunder:

 • Forskning selskaber
 • Ingeniørvirksomheder
 • Forretning udviklingsorganisationer
 • Marketingorganisationer
 • Sundhedspleje produkt virksomheder
 • fremstillingsvirksomhed

Kurser i denne koncentration

 • Tilgange til Managing Innovation og kreativitet
 • iværksætteri
 • Project Management Seminar
 • Organisatorisk Forandring og Udvikling

Indlæggelser Krav - Alliant School of Management MBA

Indlæggelser til Online MBA på Alliant School of Management tager placere seks gange om året. Vi glæder os over ansøgninger fra bachelorgrad kandidater, der deltog regionalt akkrediteret amerikanske universiteter eller det internationale tilsvarende. Hvis din bachelor-grad var i en disciplin ikke er relateret til erhvervslivet eller ledelse, kan du blive forpligtet til at tage ekstra grundkurser, før du begynder din MBA-program.

Vi kræver ikke ansøgere til at tage Graduate Management Admissions Test (GMAT) før anvendelse til School of Management, selv om vi vil overveje scoringer, hvis du har taget testen. Ansøgere, der ikke indsender en GMAT score bliver nødt til at foretage et interview med vores indlæggelser personale. Desuden ansøgere med en kumulativ bachelor GPA under 2,75 vil sandsynligvis kræve afdelingerne godkendelse til accept.

Krav og ansøgningsmateriale

Grad: En fire-årig studentereksamen grad eller tilsvarende fra et godkendt universitet. Vi kræver et minimum GPA på 2,75. Studerende med lavere GPAs kan betragtes separat, på grundlag af deres erhvervserfaring, professionelle certificeringer mv

Essay: En personlig erklæring, baseret omkring følgende emner (ikke overstiger mere end 250 ord pr emne):

 • Beskriv en af ​​dine faglige resultater, og hvordan det påvirket den virksomhed, du arbejder for;
 • Beskriv en udfordrende faglig situation hvordan du håndteret det, og hvad du ønsker dig ville have gjort anderledes;
 • Hvad er dine postgraduat skole mål? Hvordan vil en kandidatgrad hjælpe dig med at nå disse mål?

Resume: Aktuel CV.

Engelsk sprogfærdighed (International Students Only): Engelsk sprogfærdighed skal påvises af ansøgerne ikke tidligere uddannet i engelsk. Minimum TOEFL score på 550 papir / 213 computer / 80 internet eller tilsvarende.

Efter al dokumentation er revideret, vil MBA-program direktør overveje din ansøgning om godkendelse. Afgørelser truffet af studielederen er endelige.

Bliv del af Alliant Legacy of Success

Siden 1952 har Alliant School of Management MBA-program har været at skabe de ledere og innovatorer forretningsmæssige behov. Find ud af hvordan du kan fremme din karriere med vores Online MBA. Kontakt os i dag.

Alliant er et privat universitet akkrediteret af den vestlige Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier (WASC). Vi er en lige muligheder arbejdsgiver og pædagog.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - San Diego, California
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - San Diego, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen