Hvad er formålet med dette kursus?

Lean Six Sigma er en moderne ledelsesmæssige koncept og er en kombination af to separate metoder; Lean og Six Sigma. Lean er en metode udviklet til at forbedre forretningen ved at bevare kvalitet og værdi, men med mindre arbejde og Six Sigma er et system designet til at forbedre kvaliteten af ​​proces udgange ved at identificere og fjerne årsagerne til fejl ved hjælp af statistiske metoder.

  • Definér fase definerer, hvordan udvælges projekter, elementer af affald bliver så identificeret og handlingspunkter er defineret.
  • Foranstaltningen fase anvendes til katalog og analysere eksisterende processer for at definere en operationel baseline, der kan bruges til at beregne potentielle evne af hver.
  • Kontrol fase derefter med til at overvåge hver ændring der er lavet og registrere eventuelle afvigelser fra de forventede fordele, så hvordan til handling på resultaterne.

Hvem er det beregnet til?

Lean Six Sigma Yellow Belt er for alle, der ønsker at forstå grundlæggende Lean Six Sigma begreber og funktion som et vigtigt medlem af ethvert projekt, proces eller kvalitet ledelsesteam.

Krav

Der er ingen forudsætninger for at tage dette kursus.

Hvad markerer dette kursus fra hinanden?

Lean Six Sigma Yellow Belt er et ideelt sted at starte, hvis du ønsker at skærpe appetitten i strategier procesforbedringsprojekter, kan du bruge dette fundament til at gå ind på yderligere studerer mål, der passer til din karriereudvikling. Normalt certificerede Gule Bælter vil have job roller som business process analytiker og procesforbedring koordinator, i gennemsnit en løn på £ 29.000.

Kilde: www.payscale.com

Hvad sker der efter anmoder om oplysninger?

Når du har spurgt, vil du blive kontaktet af en af ​​vores specialiserede karriere rådgivere, der vil være i stand til at give dig yderligere oplysninger du har brug for.

Program undervist i:
Engelsk

Se 173 flere kurser fra E-Careers »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
12 måneder
Deltid
Price
100 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date