Hvad er formålet med dette kursus?

Kurset vil give de studerende den grundlæggende viden er nødvendig for at bruge principperne for Lean Six Sigma til at køre processer mere effektivt og forbedre kvaliteten af ​​output ved at identificere og fjerne årsager til fejl.

  • Definér fase, hvor der er valgt projekter og uøkonomiske elementer identificeres og handlingspunkter er defineret.
  • Foranstaltningen fase anvendes til katalog og analysere eksisterende processer for at definere en operationel baseline, der kan bruges til at beregne potentielle evne af hver.
  • Den Analyse fase bruger statistisk analyse og hypotesetest at modellere, hvordan processer kan forbedres, og den potentielle værdi af hver.
  • Den Forbedre fase hjælper eleverne til at identificere de ændringer, der vil levere de største forretningsmæssige fordele, før du sætter disse planer ud i livet.
  • Kontrol fase derefter med til at overvåge hver ændring der er lavet og registrere eventuelle afvigelser fra de forventede fordele, så hvordan til handling på resultaterne.

Hvem er det beregnet til?

The Green Belt er for alle, der er medlem af en proces eller kvalitet team og søger at påtage sig mere ansvar som en del af deres karriere eller personlige udvikling. Kvalifikationen giver også eleverne til at uddanne andre, der er mindre kvalificerede.

Krav

Der er ingen forudsætninger for at tage dette kursus.

Hvad markerer dette kursus fra hinanden?

Lean Six Sigma Green Belt går hånd i hånd med andre projektledelse kvalifikationer. Du vil også være i stand til at studere Black Belt på et tidspunkt i fremtiden, hvis din karriere eller personlige udviklingsmål kræver det. The Green Belt fører til job roller som løbende forbedringer manager, procesforbedring manager og kvalitetssikring leder; de har løn gennemsnit £ 45.000.

Kilde: www.payscale.com

Hvad sker der efter anmoder om oplysninger?

Når du har spurgt, vil du blive kontaktet af en af ​​vores specialiserede karriere rådgivere, der vil være i stand til at give dig yderligere oplysninger du har brug for.

Program undervist i:
Engelsk

Se 173 flere kurser fra E-Careers »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
12 måneder
Deltid
Price
175 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date