Read the Official Description

Hvad er formålet med dette kursus?

Kurset fokuserer på de Service Transition elementer i rammen ITIL®. Det vil introducere de studerende til begreberne bag designe servicetilbud, hvordan overgangen fra de gamle og nye modeller og hvordan tjenesten overgang element passer ind i bredere ITIL® rammer.

  • Principper bag tjenesten overgang, såsom optimering og input og output, der skal overvejes i designfasen.
  • Processer, der understøtter tjenesten overgangen projektet og færdigheder og teknikker, der er nødvendige til korrekt vurdere og forvalte overgangen.
  • Hvordan til at administrere det menneskelige element i enhver it-service overgang projektet, herunder interessenternes forventninger og kommunikation.
  • Vurdering organisatorisk effekt og ændringer i hele tjenesten overgang projektet.
  • De tekniske konsekvenser for tjeneste overgang med særlig hensyntagen til flytningen fra on-site til Cloud-tjenester.
  • I betragtning af de succesfaktorer og risici forbundet med service overgang og hvordan man bedst kan mødes.

Hvem er det beregnet til?

Kurset er for CIO, Chief Technology officerer, Chief Operation Officerer, it-drift og service managers og Change Control Managers, der har til opgave at implementere en ny service delivery model for deres organisation eller give hands-on ressourcer til de nye rammer.

Krav

For at tage den Service Transition eksamen, skal du have bestået ITIL Foundation eksamen. Der er ingen forudsætninger for at tage kurset, men vi anbefaler, at du har et godt kendskab til service management og har taget ITIL® Foundation kurset.

Hvad markerer dette kursus fra hinanden?

Når ST eksamen er bestået, vil du være i stand til at påtage sig roller som forandring manager, projektstøtte, service manager og it driftsledere. Kurset tæller som tre af de nødvendige 17 point, der kræves for at gå videre til den administrerende Across the Lifecycle kursus, som fører til titlen "ITIL® Expert".

Hvad sker der efter anmoder om oplysninger?

Når du har spurgt, vil du blive kontaktet af en af ​​vores specialiserede karriere rådgivere, der vil være i stand til at give dig yderligere oplysninger du har brug for.

Program taught in:
Engelsk

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
12 måneder
Deltid
Price
395
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date