Hvad er formålet med dette kursus?

Med fokus på de serviceopgaver dele af rammen ITIL vil ITIL SD kurset introducere de studerende til begreberne bag tjenesten levering og give dem de færdigheder og viden, de har brug for at opbygge og implementere it-service, der opfylder reelle forretningsmæssige behov.

  • ITIL fortolkning af servicedesign og hvordan disse tjenesteydelser passer ind i resten af ​​ITIL® biblioteket.
  • Principperne best practice bag designe en service, der understøtter andre elementer i rammen ITIL® og opfylder erhvervslivets behov.
  • De processer, der skal indgå med en ny tjeneste design, herunder SLA'er, event udløser og de udfordringer og risici, der skal løses, før indsættelsen.
  • Ved hjælp af teknologi til at hjælpe med it-service design og levering.
  • Roller, ansvar og menneskelige ressourcer til at kunne forvalte en service delivery proces.
  • Implementering af et nyt service delivery proces, og hvordan man vurdere en præstation og ROI.

Hvem er det beregnet til?

Kurset er for it driftsledere, service desk ledere, konsulenter og fagfolk, der er involveret i levering af tjenesteydelser. Ved afslutningen vil de være i stand til at hæve kvaliteten og effektiviteten af ​​deres tilbud.

Krav

For at tage SD eksamen, skal du have bestået ITIL Foundation eksamen. Der er ingen forudsætninger for at tage kurset, men vi anbefaler, at du har et godt kendskab til service management og har taget ITIL® Foundation kurset.

Hvad markerer dette kursus fra hinanden?

Når du har bestået SD eksamen vil du være i stand til at fungere i roller som en Service Design Manager Service Owner, Teknisk Analyst og Enterprise Architect. Kurset tæller som tre af de nødvendige 17 point for at gå videre til Managing Across the Lifecycle kursus, som fører til titlen "ITIL® Expert".

Hvad sker der efter anmoder om oplysninger?

Når du har spurgt, vil du blive kontaktet af en af ​​vores specialiserede karriere rådgivere, der vil være i stand til at give dig yderligere oplysninger du har brug for.

Program undervist i:
Engelsk

Se 173 flere kurser fra E-Careers »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
12 måneder
Deltid
Price
395 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date