IT og Computing Diploma, Universitet 1 og 2 år (niveau 4 og 5)

Online Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

IT og Computing Diploma, Universitet 1 og 2 år (niveau 4 og 5)

Online Business School

Hvis du har lyst til at gøre din passion for computere til en karriere, er IT og Computing Diploma, der tilbydes af Online Business School , absolut et kursus, du bør overveje.

Niveau 4 moduler og opgaver af dette kursus svarer til det første år af en universitetsgrad, og niveau 5-modulerne og opgaverne svarer til det andet år af en universitetsgrad.

Vores online Level 4/5 IT og Computing Diploma kursus er et 240-kredit kursus, det indeholder 10 moduler og skriftlige opgaver på hvert niveau. Kurset er designet til at udstyre dig med de færdigheder, du har brug for til toppen op til en fuld bacheloruddannelse og fortsætte med at blive en it-professionel. Under afslutningen af ​​kurset vil eleverne få adgang til en række støttetjenester, herunder Tutor Support og Webinars, et socialt læringsforum og yderligere materialer til hjælp ved afslutningen af ​​deres eksamens kursus.

Kursgebyrer

Gebyret for at deltage på niveau 4 og niveau 5 kurser sammen er £ 1600. Alternativt kan eleverne tilmelde sig på et enkelt niveau (niveau 4 eller 5) for £ 1200 hver.

Studerende kan foretage betaling ved hjælp af en af ​​følgende metoder:

 • Kredit- eller betalingskort
 • Bankoverførsel
 • Rentefri månedlige afdrag
 • Paypal
 • vestlige Union

University Top-Up

Hvis du beslutter dig for at fuldføre en fuld bacheloruddannelse fra et akkrediteret britisk universitet, er omkostningerne som følger. Bemærk venligst, at nedenstående omkostninger kun gælder fjernundervisning / online. Du har mulighed for at afslutte på campus. Omkostningerne varierer afhængigt af hvilket universitet du ønsker at afslutte dit sidste år.

University of Derby

 • Færdiggørende afsluttende år i Computer og Informationsteknologi BSc (Hons) - £ 4400

University of Central Lancashire

 • BSc (Hons) Business Computing og Information Systems Top - £ 3500

Middlesex University

 • BSc (Hons) Business Information Systems (sidste år)
 • BSc (Hons) Informationsteknologi

BEMÆRK: UK / EU-studerende kan være berettiget til studielån for den overordnede del af deres studier. Besøg www.slc.co.uk for mere information.

Er jeg berettiget til dette program?

For at tilmelde dig på niveau 4 kursus, skal du være mindst 18 og have en fuld videregående uddannelse. Før du tilmelder dig til niveau 5 kursus, skal du udfylde niveau 4 eller tilsvarende.

Niveau 4 modul liste

Introduktion til Computing

Dette modul vil undersøge funktionerne i computersystemerne og det grundlæggende i design, konfiguration og rutinemæssig vedligeholdelse.

Introduktion til programmering

Dette modul undersøger grundlaget for OOS, og hvordan programmeringen passer ind i de bredere aspekter af brugen af ​​applikationer.

Introduktion til databaser

Dette modul giver mulighed for forståelse af database design og udvikling og giver eleverne mulighed for at udvikle og designe en database og udforske løsninger til at møde klientkort. Lærerne vil lære at designe en database.

Kravsteknologi

Dette modul beskæftiger sig med analysen af ​​it og computing behov for at udvikle kravspecifikationer og udvikle og teste prototyper.

Systemanalyse og design

Dette modul giver forståelse for IS-koncepter og hvordan de relaterer til organisationens behov i forbindelse med forretningsprocesser og transformation af information.

E-handel applikationer

Dette modul udforsker e-handelens rolle i den moderne verden og især identifikation af mål og målsætninger inden for en virksomhed og designproblemerne som følge af definitionen af ​​krav.

Human-Computer Interaction

Dette modul vil udvikle elevernes forståelse af principper og modeller for Human-Computer Interaction og evaluere eksisterende HCI design og principper og bruge dette til at hjælpe dem med at planlægge deres egen prototype multimedie brugergrænseflade.

It og samfund

Dette modul undersøger virkningen af ​​teknologi på samfundet og udforsker tendenser og ændringer skabt. Den vil undersøge ledelsesproblemer og potentielle konflikter med hensyn til sikkerhed og datahåndtering.

Informationssystemer Projektledelse

Dette modul udforsker elementer af projektstyringsnøgle til vellykket udvikling og implementering af specifikke it-projekter.

Management Information Systems

Dette modul fokuserer på forståelse af begreber informationssystemer og hvordan de understøtter forretningsbehov med hensyn til informationsbehandling og databehandling.

Niveau 5 modul liste

Innovative Technologies in Computing

Dette modul tager højde for innovative tendenser og forstyrrende fremskridt, der finder sted og undersøger den nye generation af færdigheder og viden, som vil blive påkrævet for at arbejde med succes i sektoren.

Computing Research Methods

Dette modul vil udforske de viden og færdigheder, der kræves for at foretage forskning på dette område og de kvalitative og kvantitative tilgange, der kræves, herunder brug af litteratur og design af forskningsforslag.

Softwareudviklingsmetoder

Dette modul ser på systemteknikens rolle i udviklingen af ​​software og forskellige datamodeller, software og processer ved hjælp af modelleringsmetoder.

Computing Project Planning

Oprettelse og styring af projekter er ændret gennem årene med udviklingen af ​​sofistikeret it-software. Dette modul fokuserer på at være projektleder i 80'erne, der adskiller sig fra at være projektleder i dagens verden.

Strategiske Management Information Systems

Dette modul beskæftiger sig med at udvikle en forståelse af den strategiske rolle MIS inden for organisationen og hvordan den påvirker virksomhedens bredere mål og strategi.

Etiske, juridiske og faglige problemer i it

Dette modul undersøger aktuelle problemer i it-sektoren, og hvordan disse kan påvirke områder af sikkerhed, fortrolighed, privatliv og loven.

Netværksdesign og ledelse

Dette modul undersøger principperne om netværk og netværk design og implementering og support af netværkssystemer.

Web-baseret udvikling

Dette modul vil undersøge design, implementering og styring af virtualisering og udforske dets kommercielle og potentielle indvirkning.

Cyber ​​Security

Dette modul giver mulighed for at forstå vigtigheden af ​​digital sikkerhed til erhvervslivet, at forstå industristandarder for digital sikkerhed og kunne anbefale forbedringer i sikkerhed.

Avancerede databaser

Dette modul fokuserer på at forstå database design og udvikling omfatter avancerede sprog til at analysere og forespørge database data. Studerende vil undersøge databaseadministration og kritisk teste og evaluere databaser.

Skriftlige opgaver

ATHE Level 4/5 IT og Computing Course består af 10 moduler og 10 skriftlige opgaver på hvert niveau. Efter afslutningen af ​​modulerne får de studerende adgang til opgaverne. Opgaverne er ca. 3000-5000 ord hver. Studerende ydes støtte til modulerne og opgaverne via 'Tutor'-sektionen på læringsplatformen.

Opgavens enheds titler til niveau 4 kurset er:

 1. Management Information Systems
 2. It og samfund
 3. Computersystemer og software
 4. Computer programmering
 5. Relationelle databasesystemer
 6. Software Engineering
 7. Systemanalyse og design
 8. E-handelsapplikationer
 9. Human-Computer Interactions
 10. Information Systems Theory

Mere information om niveau 4 enheder findes her https://athe.dk/level-4-computing/

Opgavens enheds titler til niveau 5 kurset er:

 1. Etiske, juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål og faglige ansvar i it
 2. Netværksdesign
 3. Web-baseret udvikling
 4. Databasedesign og udvikling
 5. Relationelle databasesystemer
 6. Innovative Technologies in Computing
 7. Computer Research Methods
 8. Administrere et Computing Project
 9. Softwareudviklingsmetoder
 10. Strategiske Management Information Systems

Flere oplysninger om niveau 5 enheder kan findes her https://athe.dk/level-5-computing/

Karrierevej

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret June 25, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
1,600 GBP
Gebyret for at deltage på niveau 4 og niveau 5 kurser sammen er £ 1600. Alternativt kan eleverne tilmelde sig på et enkelt niveau (niveau 4 eller 5) for £ 1200 hver.
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen