ICB niveau 4 certifikat i avanceret bogholderi og regnskab (selvfølgelig) (aba8, aba9)

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Hvad er formålet med dette kursus?

Dette kursus er udviklet til at forbedre og fremme mellemliggende bogholderi og grundlæggende regnskabsprincipper, flytter eleverne fra en ICB Associate niveau af viden op til Medlem niveau. Udforsk og forstå avancerede områder af bogholderi og regnskaber, herunder:

  • Producere et regnskab for en begrænset eller inkorporeres kroppen ved hjælp af oplysninger fra en ufuldstændig sæt poster
  • Forberedelse og fortolke interne driftsregnskaber for indregistrerede virksomheder / virksomheder / organisationer
  • Forberedelse endelige regnskab for et aktieselskab til interne forvaltning
  • Produktion udkast ultimo konti for aktieselskaber og partnerskaber med begrænset ansvar
  • Justering af kapitalandel partnere bør der være nogen ændringer af profit partnerskab deling forholdet
  • Tolkning regnskaber ved at beregne og forklare nøgletal for rentabilitet og likviditet

Studerende, der går på at tage og videregive de tilknyttede eksamener opnå den fulde kvalifikation automatisk kvalificeret til at opgradere til "Medlem af ICB« og modtage følgende pris - de forkortelse 'MICB «.

Hvem er det beregnet til?

Dette kursus er for folk, der allerede har gennemført ICB Associate Level III Certificate i Bogføring og regnskab eller tilsvarende, og nu ønsker at udvide deres viden for at nå den næste fase i deres karriere.

Krav

Før tilmelding på dette kursus, ville du have tidligere opnået den ICB Associate Level III Certificate in Bogføring eller tilsvarende kvalifikationer med et akkrediteret tildeling styrende organ.

Hvad markerer dette kursus fra hinanden?

En vellykket gennemførelse af begge tilhørende vurderinger kvalificerer kandidater til at arbejde som bogholder for aktieselskaber i enten arbejdstager eller selvstændig erhvervsdrivende.

Hvad sker der efter anmoder om oplysninger?

Når du har spurgt, vil du blive kontaktet af en af ​​vores specialiserede karriere rådgivere, der vil være i stand til at give dig yderligere oplysninger du har brug for.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen