HP Certified Software Testing

KBuffer har tilmeldt med HP-software Universitet som et autoriseret Training Center.

Kursus Introduktion

Software test er en proces, der anvendes til at identificere den nøjagtighed, fuldstændighed, og kvaliteten af ​​software. Test hjælper med at kontrollere og validere, om softwaren fungerer som angivet i specifikationen uden fejl. Statiske og dynamiske metoder anvendes til at teste programmet. Software Test bør systematisk afdække forskellige klasser af fejl på mindre tid og kræfter. De indsamlede gennem afprøvning data kan også give en indikation af softwarens pålidelighed og kvalitet.

Så hvad er Software Testing?

Ifølge Wikipedia, Softwaretest er en undersøgelse udført for at give interessenterne med oplysninger om kvaliteten af ​​den vare eller tjenesteydelse under test. Softwaretest kan også give en objektiv og uafhængig udsigt over software at tillade virksomheden at værdsætte og forstå risikoen for software implementering. Test teknikker omfatter, men er ikke begrænset til, processen med at udføre et program eller en applikation med den hensigt at finde softwarefejl (fejl eller andre fejl).

KBuffer, Er en af ​​de førende af uddannelsesinstitution er godkendt af HP.

HP er en af ​​de største virksomheder i hele verden og fortsætter med at bevæge sig op ad stigen ved at tilbyde mere førende softwareløsninger til at køre, styre, optimere og sikre kundernes virksomhedsprogrammer og datacentre. HP Software Certificering programmer forberede eleverne til at opfylde nutidens stigende udfordringer med de tekniske færdigheder, der kræves for at sætte dig foran i Software Testing lodret.

HP Software University fokuserer primært på at bibringe uddannelse i Software Testing domænet. Dette omfatter et kursus, der giver en introduktion til Software Testing hjælp Automation Værktøj og viden om software testværktøjer angivet nedenfor:

  • HP Application Lifecycle Management (ALM)
  • HP Unified Funktionel Testing (UFT)
  • HP LoadRunner (LR)
  • HP Virtual User Generator (VuGen)

Hvem kan deltage?

Enhver Graduate eller endda Undergraduate.

Hvor der kan placeres?

HP har aftalt at tage cremen af ​​kandidater uddannet under denne ordning selv. Hertil kommer, at de vil anbefale disse kandidater til deres kunder og tværgående it-Majors.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra KBuffer »

Dette kursus er Online
Start Date
Juli 2019
Duration
3 - 4 uger
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juli 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Juli 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date