Hotel- og Gæstfrihedskursus, Universitet 1. og 2. år (niveau 4 og 5)

Online Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Hotel- og Gæstfrihedskursus, Universitet 1. og 2. år (niveau 4 og 5)

Online Business School

Forbered dig på en spændende karriere i gæstfrihedsbranchen gennem online hotel management kursus.

Studerende på vores online Hospitality Management program vil gennemføre et niveau 4/5 240-kredit kursus , der er designet til at forberede eleverne med de færdigheder, der er nødvendige for at være en kompetent medarbejder i gæstfrihed industrien. Under Hotel Management-programmet vil eleverne have mulighed for at få adgang til vejledningsstøtte og webinarer, et socialt læringsforum og yderligere materialer til hjælp ved afslutningen af ​​deres eksamensbevis.

Hvert modul består af 40 guidede læretimer materiale med yderligere 30-50 timer værd af valgfrie materialer, der består af anbefalede øvelser, anbefalede aflæsninger, internetressourcer og selvtestøvelser.

Ved at bestå online vurderinger og skriftlige opgaver, vil studerende blive tildelt et ATHE-eksamensbevis og vil kunne optage en bachelorgrad.

Kursgebyrer

Gebyret for at deltage på niveau 4 og niveau 5 kurser sammen er £ 1600. Alternativt kan eleverne tilmelde sig på et enkelt niveau (niveau 4 eller 5) for £ 1200 hver.

Studerende kan foretage betaling ved hjælp af en af ​​følgende metoder:

  • Kredit- eller betalingskort
  • Bankoverførsel
  • Rentefri månedlige afdrag
  • Paypal
  • vestlige Union

Er jeg berettiget til dette program?

For at tilmelde dig et niveau 4 kursus, skal du være mindst 18 og have en fuld videregående uddannelse. Før du vælger på niveau 5, skal du afslutte niveau 4.

Niveau 4 modul liste

Mad og drikkevarer

Studerende vil få en forståelse af de processer, der er involveret i mad og drikkevareaktiviteter, herunder praktiske aspekter af mad og drikkevareproduktion og service.

Fødevaresikkerhed og hygiejne

Studerende vil forstå behovet for at overholde reglerne og effektivt forvalte procedurer for fødevaresikkerhed.

Gæstfrihed og Hotel Housekeeping

Studerende vil forstå rollen som husholdning afdeling inden for en gæstfrihed indstilling. Denne enhed vil identificere betydningen af ​​husstanden og dens indvirkning på gæstfrihedsoperationen.

Kunde service

Studerende vil kunne forstå betydningen af ​​et kundefokuseret gæstfrihedssted i et konkurrencepræget miljø ved at gennemføre forskning om kundernes krav og forventninger. Studerende vil også få færdigheder til at levere fremragende kundeservice og vurdere fordelene ved at overskride kundernes forventninger.

Front Office Operations

Studerende vil forstå rollen som front office afdeling inden for en gæstfrihed indstilling. Denne enhed vil identificere vigtigheden af ​​kontorsafdelingen og dens indvirkning på den samlede gæstfrihedsoperation.

Regnskabs- og omkostningskontrol

Studerende vil forstå principperne om at koste inden for gæstfriheden og indholdet af de vigtigste regnskaber, der anvendes, sammen med de grundlæggende regnskabsteknikker, der bruges til at producere og analysere dem.

Global turisme og gæstfrihed

Studerende vil forstå størrelsen og omfanget af den globale turisme og gæstfrihed industri. Enheden undersøger de påvirkninger, der påvirker den og væksten af ​​sine mærker på internationale markeder.

Marketing

Studerende vil være i stand til at forstå de vigtigste principper i marketing konceptet og relatere markedsblandings rolle til hospitalsbranchen. Studerende vil forstå markedsføringscyklussen og være i stand til at udforme en kampagnekampagne.

Medarbejderengagement

Studerende vil forstå begrebet medarbejderinddragelse og nøglekomponenterne. Studerende vil være i stand til at vurdere, hvordan medarbejderinddragelse kan påvirke den samlede forretningspræstation ved at indføre specifikke strategier og praksis.

Uddannelse og CPD

Studerende vil kunne bruge forskellige metoder til at identificere behovet for træning i en gæstfrihedsindstilling. Studerende vil forstå, hvordan enkeltpersoner lærer på forskellige måder og vigtigheden af ​​at vælge den mest effektive træningsmetode. Studerende vil derefter være i stand til at planlægge, designe, levere og evaluere effektiviteten af ​​en træningssession eller et program. Eleverne vil også blive introduceret til begrebet løbende faglig udvikling og behovet og relevansen af ​​det i en gæstfrihedstilstand.

Niveau 5 modul liste

Food and Beverage Supply Chain Management

Studerende vil forstå forsyningskædesystemer og -procedurer, og hvordan organisationer bruger disse til at anskaffe, producere og forberede mad og drikkevarer inden for hospitalsbranchen, både inden for hjemmemarkedet og globalt. Denne enhed demonstrerer, hvordan supply chain management er afgørende for effektiv drift og for at opnå en konkurrencefordel.

Kvalitetsstyring

Studerende vil kunne forstå begrebet kvalitet og kvalitetsstyring og anvende det i en gæstfrihedsindstilling. Studerende vil kunne analysere, evaluere og implementere et kvalitetsstyringssystem i en gæstfrihedsorganisation.

Arrangementer og konferencehåndtering

Studerende vil forstå de operationelle problemer, der understøtter vellykkede arrangementer og konferencehåndtering. Denne enhed undersøger en lang række arrangementer og drøfter de involverede processer og overvejelser.

Customer Relations Management

Studerende vil forstå vigtigheden af ​​Customer Relationship Management (CRM) til gæstfrihedsorganisationer og genkende de nødvendige processer for at sikre effektiviteten.

Managing People

Studerende er i stand til at få en forståelse af de centrale principper for ledelsesadfærd og en række styringsformer, roller, ansvar, egenskaber og færdigheder. Studerende vil kunne forstå effektiviteten af ​​forskellige organisationsstrukturer ved at studere design og kultur inden for en gæstfrihedsindstilling.

Aktuelle spørgsmål i HRM

Studerende vil være i stand til at forstå hovedprincipperne for Human Resource Management (HRM) og de aktuelle spørgsmål Human Resources (HR) ledere skal overveje, når de udfører deres rolle og ansvar. Studerende vil også forstå, hvordan den nuværende lovgivning har indflydelse på HR-funktionen i Hotel- og Hospitality Management.

Revenue Management

Studerende vil være i stand til at forstå, hvad de centrale elementer i indtægtsstyring er, og hvordan dette påvirker prisfastsættelsen af ​​hotelværelserne. Studerende vil også være i stand til at gennemføre praksis for udbyttestyring på et hotel og indstille en overbookingspolitik.

Virksomhedernes sociale ansvar

Studerende vil være i stand til at forstå nøgleprincipper for Corporate Social Responsibility (CSR) og bæredygtig udvikling. Studerende vil lære om virkningen hoteller har på sociale, kulturelle og miljømæssige faktorer og hvordan hotelbranchen kan gøre en forskel ved at implementere praksis og procedurer for at være mere bæredygtige.

Moderne problemer

Studerende vil forstå arten og virkningen af ​​aktuelle og potentielle nutidige problemer, der påvirker gæstfrihedsbranchen. Denne enhed vil vise behovet for, at organisationer skal være fleksible og tilpasse sig hurtigt skiftende miljøer og kundernes krav.

Forretningsplanlægning

Studerende vil forstå, hvordan man opretter en forretningsplan for et hotel eller en gæstfrihedsorganisation. Studerende vil lære, hvor virksomheden er placeret i det nuværende marked, måle resultaterne og foreslå muligheder for vækst.

Karrierevej

I løbet af studiet for deres diplom i Hospitality Management, vil de studerende få færdigheder inden for fødevare- og drikkevareforsyningskæden, regnskabs- og omkostningsstyring, markedsføring på hotel og fritid og meget mere. Efter en vellykket afslutning af kurset kan eleverne forfølge positioner på hoteller, restauranter, feriesteder og andre tilknyttede ejendomme i hotel- og restaurationsbranchen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret June 25, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
1,600 GBP
Gebyret for at deltage på niveau 4 og niveau 5 kurser sammen er £ 1600. Alternativt kan eleverne tilmelde sig på et enkelt niveau (niveau 4 eller 5) for £ 1200 hver.
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Det Forenede Kongerige - Coventry, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen