Strategi, Kommunikationstaktik, og indenfor en Hyper-Communicative World.

Kommunikere, netværk, publicere: Tre metoder, der er afgørende for livet, fremskridt og succes i vores superkommunikative verden. En verden, hvor værdien, billedet og positionen for hver enkelt af os, især inden for fagområdet, bestemmes af, hvor godt og effektivt han udøver kunsten og teknikken til kommunikation, netværk og udgivelse, udformning af kommunikationsstrategier og implementeringstaktik, bevægelse nye og stadigt skiftende medier.

Graduate Programmet i Kommunikation og Ny Journalistik af Open University of Cyprus reagerer på dette meget afgørende behov for viden og effektivitet i medierne og udvikling af strategisk og taktisk kommunikation, der kombinerer den teoretiske dybde med den nødvendige praktiske uddannelse.

Hovedformålet er at tilbyde meningsfuld og værdifuld viden inden for kommunikation, netværk og udgivelse - den berigede version af ny journalistik. Det grundlæggende medium er medieuddannelse og strategier, taktik og kommunikationsmetoder, der vedrører alle manifestationer af fænomenet, vi kalder menneskelig kommunikation, både mikro og makro skala.

Det ønskede resultat er erhvervsuddannelse, empowerment og udvikling af den studerende, der giver hende nye muligheder og udsigter på hendes marked og arbejdsplads samt på alle områder af hendes sociale eksistens.

Jeg følger det, fordi jeg nyder de unikke privilegier og fordele ved moderne, anerkendt og gyldig fjernundervisning som:

 • Jeg kan studere og deltage med fleksibilitet i programplatformen altid under min fritid, såvel som i de specificerede møder, der finder sted - efter konsultation - om aftenen eller lørdagen eller søndagen.
 • Kun til de afsluttende prøver kan jeg vælge, afhængigt af hvor jeg bor, mellem testcentrene i Athen, Thessaloniki, Heraklion, Kreta og Nicosia eller Limassol.
 • Jeg studerer min tunge.
 • Min tematiske enhed koster kun 675,00 € . Det skal bemærkes, at yderligere 10% trækkes fra dette beløb som et fradrag for akademiske år 2017-2018. er mindre.

Vigtigt Bemærk: Diploma PPC Kommunikation og Ny Journalistik er anerkendt af DOATAP, tildeles som en yderligere kvalifikation og anerkendes på arbejde i både primær og sekundær uddannelse som det anses for relevant for undervisningsopgaver af dem, der deltager i dem.

Samtidig styrker jeg som en elev / elev af PPC, hvad enten jeg er professionel eller på anden måde, min stilling i den moderne verden som:

 • Jeg forstår de grundlæggende principper for nye former for kommunikation og journalistik.
 • Jeg får værdifuld indsigt i nye værktøjer og medier.
 • Jeg er uddannet til at begrunde det rigtige, men også for at underbygge, hvad jeg offentliggør eller sender.
 • Jeg lærer at kommunikere, netværk og offentliggøre mere metodisk, hurtigere og mere succesfuldt.
 • Jeg forstår værdien og vedtager den nye rolle som en "iværksætter" iværksætter, der arbejder autonomt på arbejdsmarkedet og øger mit faglige potentiale.
 • Jeg erobrer evnen til at formulere hensigtsmæssige og effektive strategier og taktikker, som bidrager til at nå mine mål på alle sociale områder (mikro eller makro)

Til hvem det er adresseret

Programmet er åbent for alle dem, der:

 • De opfatter og anerkender værdien af ​​effektiv kommunikation, netværk og udgivelse.
 • De søger at lære at kende og gøre bedre brug af nye og evolverende medier.
 • De forstår vigtigheden af ​​metodisk planlægning af strategisk og taktisk kommunikation, uanset hvilket område og område der er tiltag og interaktion.
 • De ønsker at forbedre deres evne til at begrunde, overtale og effektivt kommunikere deres budskab.

Mere specifikt er PPC-kommunikation og ny journalistik et nødvendigt redskab for fagfolk i den offentlige eller private sektor, der søger:

 • At erhverve ny viden og færdigheder inden for områder og nye medier for kommunikation, netværk og forlag, konsolidere deres position og opnå hurtigere faglig vækst.
 • At beherske kunsten at udforme relevante strategier og taktik på alle områder af deres aktivitet, dvs. som arbejdere, vejledere, forældre, borgere mv.
 • Forstå og lære at arbejde med det moderne koncept iværksætter-iværksætter og kommunikation, netværk og udgiver specialist.
 • Styrke tilstedeværelsen, billedet og identiteten af ​​de organisationer, de repræsenterer, og de produkter / tjenester, de administrerer.

Som følge heraf er PPA'en særdeles gavnlig for kommunikationskonsulenter, journalister, kommunikationsledere, marketingdirektører, brandledere, annoncører, PR'er, sociale medier, lærere og lærere, der ønsker at blive uddannet i medie- og kommunikationsstrategier. Samtidig kan det være et middel til at forbedre det sociale og arbejdsliv for enhver bevidst borger, uanset erhverv.

Programmets struktur

PPA har to retninger: Kommunikation og Ny Journalistik .

Det første studieår er en fælles opfølgning i begge retninger, og der tilbydes fire obligatoriske tematiske moduler: A. Moderne Verden: Den Politiske Traktat , B. Moderne Verden: Socialt traktaten (Obligatorisk) Forstå medierne: Rapportering og D. Forstå medierne: Virkningerne med en uddybning af forskningsmetoden og grundlæggende kendskab til medierne og det sociale netværk.

Det andet akademiske år kombinerer det fælles med den valgte opfølgning. MSS kandidatstuderende deltager i to obligatoriske kurser i begge retninger. praktisk orientering og to teenagere. praktisk orientering, udvælgelse. Samtidig er det bekendt med både eksisterende nye medier og sociale medier teknologier samt med dem, der forventes at komme frem i den nærmeste fremtid .

Designet

For færdiggørelsen af ​​MSS skal kandidatstuderende med succes undersøges i 8 tematiske enheder pr. Retning: Seks. obligatorisk overvågning af forskning, teoretisk og praktisk indhold og to eller kandidatafhandling.

Retning: KONTAKT


EMN 701: "Master's Thesis" i to semestre

For eksisterende postgraduate studerende kan du finde oplysninger om korrespondancen fra det foregående program til den nye.

Andet kursus, 2. gradAPKY og PPC "Communication and New Journalism" med det innovative projekt "Second Direction, Second Degree" gør det muligt for kandidater, eksisterende og fremtidige studerende at opnå en anden postgraduate grad i kommunikation og journalistik.

Ledende i den akademiske verden af ​​Cypern og Grækenland tilbyder APKY og den særlige MSS mulighed for studerende, der har gennemført en af ​​de postgraduate programmer (Kommunikation eller Journalistik) til at deltage i de fire seks måneders tematiske sektioner af det andet kursus , og opnå en anden grad. Fokus på den høje faglige uddannelse af studerende, aspirer ph.d.-uddannelsen at give alle akademiske ressourcer til sine kandidater, så de på arbejdsmarkedet har opnået omfattende viden på begge områder og en stærk komparativ fordel.

Måde at undervise påVed fuldt ud at udnytte den teknologiske kapacitet inden for fjernundervisning, uden at ignorere betydningen af ​​personlig kontakt i konventionel uddannelse og forstå det travle livslang læringsprogram for eleverne, er PPC "Kommunikation

Undervisning understøttes også af online elektronisk materiale (forelæsninger mv.) Og undervisningsaktiviteter rettet mod effektiv assimilering af bibliografi og kendskab til sociale medier evner til fleksibel og effektiv kommunikation.

Samtidig er kløften i fysisk kontakt mellem studerende og lærere desværre ikke fra fjernundervisning udover de ovennævnte online møder også omfattet af det årlige #retreat , det tre-dages møde af studerende - lærere i begyndelsen af ​​den akademiske af året, hvor synspunkter om emner relateret til MSS 'kognitive emner udveksles, mens elever og lærere har mulighed for at præsentere og diskutere deres tanker med henblik på gensidig forståelse og opmuntring kommunikation og samarbejde af alle involverede.

Endelig suppleres undervisningsoplevelsen af ​​de studerendes praktiske lærlingeforhold. Vidensoverførslen passerer også gennem tilrettelæggelsen af ​​parallelle aktioner i PPA'en, såsom offentliggørelse af artikler og akademiske artikler i kollektive mængder, bøger, på hjemmesiden www.dimosiografia.com og journalistik (i samarbejde med Columbia Journalism Review) , tilrettelæggelse af møder og åbne diskussioner og deltagelse i akademiske konferencer og konkurrencer, hvor eleverne aktivt er involveret i produktion, organisation og kommunikation. PPA tilbyder også muligheder, såsom fortsættelse af elevforskning og deltagelse i markedsbaserede projekter på Advanced Media Institute , Applied Research i Kommunikation og Journalistik, der sigter mod at gøre sig bekendt med journalistens og den daglige rutine. kommunikationskonsulent og etablering af elevernes kontakter med fremtidige arbejdsgivere og kolleger.

Betingelser for deltagelse i programmetSpecielt for PPC-kommunikation og ny journalistik og for dens vellykkede opfølgning skal interessenterne nødvendigvis have:

 • Bachelor i AE uanset retning.
 • Meget godt kendskab til engelsk, og de studerende vil være forpligtet til at få adgang til og engelsksproget videnskabelig litteratur.
 • Meget god viden om pc og internet navigation.
 • Grundlæggende kendskab til medierne og sociale medier .
 • Bærbar computer med internetforbindelse, hovedtelefoner og mikrofon, da de aktivt deltager i telekonferencer.
 • Smartphone, da de bliver inviteret til at bruge det som en del af træningsprocessen.

Europæiske kreditenheder - ECTS (klik her for information)Kreditfaciliteten, der anvender PPC- kommunikation og Ny journalistik, er den europæiske standard for kreditoverførsel og akkumuleringssystem (ECTS). Den studerende skal akkumulere 120 ECTS . Hver VHS svarer til 15 ECTS , mens en ECTS svarer til 25 til 30 timers arbejdsbyrde.

applikationerEn ny ansøgningsperiode for akademiske år 2017-2018 starter den 6. juli og slutter den 5. september 2017 kl. 11:00. . Ansøgninger indgives kun elektronisk via APIKY hjemmesiden på følgende link: https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Program undervist i:
 • Græsk

Se 22 flere kurser fra Open University Of Cyprus »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Deltid
Fuldtid
Price
5,400 EUR
Ved emne enhed
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date