Graduate i EU-lov

Generelt

Program beskrivelse

Det tværfaglige kandidatuddannelsesprogram EUROPÆISKE UNIONS LOVGIVNING har som hovedopgave den videnskabelige forskning og uddannelse inden for EU-lovgivningen . Der lægges særlig vægt på de vigtigste lovgivnings- og retspraksisudviklinger vedrørende nøgleområderne i denne lov, såsom de fire grundlæggende friheder i det indre marked, beskyttelse af menneskerettighederne, fri konkurrence,

Programmet tilbydes i fællesskab med European University of Cyprus som en fælles grad .

Programmets struktur

For færdiggørelsen af ​​kandidatuddannelsen EUROPÆISK UNIONLOV skal den studerende blive undersøgt med succes i otte (8) seks måneders tematiske moduler : obligatorisk overvågning af forskning, teoretisk og praktisk indhold og to af de fire tilbydes inden for to forskellige kurser for studie-specialisering (europæisk konkurrenceret og europæisk erhvervslov).

Studerende, under tilsyn og vejledning af lærere, er påkrævet på hver skole. at forberede to (2) skriftlige opgaver og, hvis de har opnået de nødvendige karakterer, berettiger dem til at deltage i de afsluttende prøver.

Strukturen af ​​postgraduate programmet er beskrevet nedenfor.

1. studieår
  • WEU111: Den Europæiske Unions institutionelle lov
  • WEU112: Det indre marked
Anden periode
  • ITU121: Retlig beskyttelse i Den Europæiske Union
  • WEU122: Beskyttelse af menneskerettighederne
2. studieår
Tematiske moduler af obligatorisk, fælles overvågning:
Første kamp
  • WEU211: Miljøbeskyttelseslov
  • WEU212: Forbrugerbeskyttelseslov
Valg emner:

Anden periode Europæisk konkurrenceret
  • ICR221: Statsstøtte lov
  • WEU222: Aftaler, forbehold af dominerende positioner og koncentrationer
Europæisk erhvervslov
  • WEU225: Offentlig indkøbslov
  • ITU226: Intellektuel Ejendomsret

Learning OutcomeDe forventede læringsresultater i ph.d.-læseplanen EUROPÆISKE UNIONS LOVGIVNING er at give kandidater, der kan kombinere akademisk viden med den nødvendige praktiske erfaring og kendskab til de vigtigste spørgsmål i Den Europæiske Unions retsorden.

Kandidatprofil og adgangskravEU-lovgivningen om tværfaglig kandidatuddannelse kan være åben for ikke- universitetsstuderende, der ønsker at erhverve teoretisk og praktisk uddannelse i EU's retssystem, da de allerede har afsluttet deres studie. Derudover kan advokater, advokater, embedsmænd, ledere fra private virksomheder, der ønsker at få yderligere ekspertise om europæiske spørgsmål, involveres, uanset retning.

Det meget gode kendskab til det engelske sprog vil hjælpe med at studere international litteratur.

applikationerFristen for indgivelse af ansøgninger om optagelse til studieplanerne for studieåret 2017-2018 starter den 6. juli og slutter den 5. september 2017 kl. 11:00. .

Ansøgninger indgives kun elektronisk via universitetets hjemmeside på https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Senest opdateret Juli 2018

Om skolen

det Open University of Cyprus er en moderne og banebrydende offentlige universitet, der er baseret i Nicosia. Vedtagelse og gennemførelse af fleksibel metode åben og fjernundervisning, Formået at skab... Læs mere