Læs den officielle beskrivelse

postgraduate

Den Degree i Environmental arkitektur og byplanlægning Sostenibletiene en tværfaglig karakter. Formålet er at uddanne fagfolk i udviklingen og gennemførelsen af ​​strategiske bæredygtighedskriterier for at forbedre på interventioner i området og i arkitektonisk og byplanlægning. Problemet og respekt for miljøet er altid til stede. Desuden seneste teknologiske fremskridt indarbejdet i bygninger, der er nødvendige for at forstå bygningers energimæssige ydeevne i øjeblikket krævede værktøjer samt rationel anvendelse af materialer og ressourcer til vores rådighed er vigtige aspekter at overveje i design af nye bygninger og byplanlægning.

Med hensyn til Masters i Sustainable Architecture og energieffektivitet vises som den 4. bedste i Spanien i sustainible industri udvikling & management miljø ifølge Eduniversal Ranking.

Hvad forbereder du dig?

Denne Graduate er ideel til refleksion og debat om aktuelle bæredygtighedskriterier for at udføre en professionel genbrug af stor betydning mod vores engagement i mulige bymæssige, arkitektoniske og miljømæssige design foranstaltningerne.

Til hvem det måtte vedrøre?

  • tekniske og ledende arkitekter og bygningsingeniører
  • Fagfolk med erfaring i elektrisk og aircondition, blandt andre, der ønsker at træne i miljø arkitektur og bæredygtig byudvikling.
  • Fagfolk, der ønsker at være i stand til at integrere energieffektive systemer i ethvert rum eller en bygning.

Output profil:

  • Fagfolk i stand til at udføre handlinger solvarme og solceller projekter og effektive klimaanlæg.
  • Fagfolk kan lede energisyn og certificeringer baseret på de bestilte obligatoriske standarder som den nye CTE. Dette giver adgang til postgraduate kandidatuddannelse i bæredygtig arkitektur og energieffektivitet (MASEE).
Program undervist i:
Spansk

Se 5 flere kurser fra laSalle Barcelona Postgraduate »

This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date