Graduate i energieffektivitet online

laSalle Barcelona Postgraduate

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Graduate i energieffektivitet online

laSalle Barcelona Postgraduate

postgraduate

Den konstante sociale efterspørgsel i at søge velfærd mennesker, voksende og nødvendige bekymring for den øgede energiforbrug og dens tilhørende forurening, og ønsket af mennesker og regeringer for brug af såkaldt grøn energi afspejles i en ny juridisk ramme som det er teknisk Bygningsreglementet, gør dette speciale et erhverv nødvendig, nutid og fremtid.

Den Degree i energieffektivitet Energieffektivitet er i bygninger, der er forbundet med dens aktiver steg forbrug systemer og giver redskaber til at forbedre ikke blot effektiviteten, men også for at opnå større bidrag fra vedvarende energikilder.

vedrørende Master i bæredygtig arkitektur og energieffektivitet Det ser ud som den 4. bedste Masters i Spanien i sustainible industri udvikling og miljøledelse efter Eduniversal Ranking.

Hvad forbereder du dig?

Fagfolk, der udfører denne kandidat vil være i stand til at udføre handlinger af solvarme og solcelle-projekter energieffektive HVAC-systemer, og være i stand til at udføre certificering og energisyn, alle under den nuværende lovgivning.

Til hvem det måtte vedrøre?

Ingeniører og arkitekter, tekniske og højere, Industrial, informationsteknologi, telekommunikation og borgerlige og fagfolk med erfaring i elektriske installationer, home automation, bygningsautomation og aircondition, blandt andre, der ønsker at specialisere sig i at indarbejde energieffektive systemer til enhver form for rum eller en bygning .

Desuden ønsker de at være i stand til at udføre energisyn og certificeringer.

Dette giver adgang til postgraduate kandidatuddannelse i bæredygtig arkitektur og energieffektivitet (MASEE).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen