Graduate diploma / msc i ledelse af operationer

Generelt

Program beskrivelse

Dette Postgraduate Program deltog nylig med succes i akkrediteringsprocessen udført med DCU Business School af Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), verdens ældste og mest prestigefyldte globale akkrediteringsorgan for erhvervsskoler. AACSB akkreditering er bredt anerkendt som kendetegn for excellence i erhvervsuddannelse, og er blevet tjent med mindre end fem procent af verdens erhvervsskoler

Indledning

Moderne Operations Management kræver fleksibilitet, kreativitet og pragmatisme. Dette onlineprogram giver eleverne mulighed for at vokse til ledende operative ledelsesrolle i teknologiintensive organisationer, inden for finanssektoren, inden for supply chain management, produktions- eller serviceorganisationer, både i den offentlige og private sektor. Eleverne vil få en kritisk bevidsthed om aktuelle muligheder og nye indsigter i operationsstyring i forskellige miljøer. De vil også udvikle nye fleksible, tværgående færdigheder inden for virksomhedsledelse og kunne anvende disse på en lang række forretningsmæssige udfordringer. Programmet er designet til at give kandidater fra forskellige discipliner en unik mulighed for at udvikle den hybrid, tværfaglige viden og færdigheder, der anses for afgørende for moderne forretningsudvikling og ledelse. Eleverne vil også udvikle en række undersøgelsesmæssige og analytiske færdigheder og teknikker, der er nødvendige for at udstyre dem til at påtage sig ledende roller inden for organisationer i den offentlige og private sektor.

ledelse

Program

Hvordan programmet leveres:

Dette postgraduate program leveres via online fjernundervisning, hvilket betyder, at en arbejdende professionel kan opnå en dybere forståelse på et fagområde og skabe et solidt grundlag for deres langsigtede karriere uden forstyrrelse af deres karriere eller andre forpligtelser. For hvert modul, du forpligter dig, får du adgang til en specielt skrevet modultekst. De fleste moduler kræver, at du erhverver yderligere lærebøger. Du får også adgang til det store udvalg af akademiske tidsskrifter og andre ressourcer, der leveres af DCU Library, og der bliver øget brug af disse ressourcer på programmet.

Tutorial support på dette program leveres online gennem brug af diskussionsfora i et virtuelt læringsmiljø kaldet Loop. Derudover vil tutorials blive leveret ved hjælp af et web-baseret tutorial system. Studerende kan deltage i webbaserede tutorials hjemme, arbejde eller hvor som helst med en rimelig internetforbindelse. Da tutorialssessionerne er optaget, kan de også ses senere, på en mere bekvem tid for dig, den studerende, fordi de ikke kan deltage i live tutorial sessionen.

Hvordan programmet vurderes:

Alle moduler vurderes ved løbende vurdering. Der er ingen slutningen af ​​årsundersøgelser. For de undervisede moduler har den løbende vurdering normalt form af tre opgaver pr. Modul, som skal indsendes på foruddefinerede punkter i løbet af studieåret. For afhandlingselementet er du forpligtet til at indsende et 15.000 orddokument, der i vid udstrækning er selvstyret, men med vejledning fra en forskningsvejleder.

Hvorfor DCU

Dublin City University har siden 1990 haft en uddannelse på postgraduate level. Vores programmer er rettet mod fagfolk, der ønsker at opnå en dybere forståelse inden for et fagområde og skabe et solidt grundlag for deres langsigtede karriere uden forstyrrelse af deres karriere eller andre forpligtelser. Som kandidat fra vores programmer vil du være udstyret med viden, færdigheder og fleksibilitet til passende ledende stillinger i dit valgte fagområde.

Masters of Science-programmet, uddelt af DCU, ligger på niveau 9 på den nationale kvaegsramme. Alle moduler undervises online i et virtuelt klasseværelse, Loop, hvor du kan interagere med dine medstuderende og vejledere via e-mail, chat, skype, til enhver tid, der passer dig. Vurderingen er løbende uden eksamen.

IT udstyr og færdigheder kræves:

Du skal have regelmæssig adgang til en computer (med Microsoft Office), en bredbåndsinternetforbindelse, en printer og et grundlæggende headset og et webcam. Specielt skal du have adgang til Microsoft Word, Excel og Access.

ledelse

Karriere

Kandidater fra dette program fortæller os, hvordan de er vokset i tillid som et resultat af at komme til at forstå den teori, der understøtter den faglige praksis, som deres studier medfører. Denne tillid, sammen med deres øgede forståelse og viden, har hjulpet dem til at blive mere strategiske og meningsfulde bidragsydere på arbejdspladsen med mulighed for at engagere sig på et højere niveau.

Da akademiske kvalifikationer på højt niveau bliver stadig vigtigere for organisationernes rekrutterings- og forfremmelsespolitikker, vil denne grad tilføje langsigtet værdi til din karriere.

Kandidater fra dette program er i øjeblikket ansat i produktions- og serviceorganisationer på tværs af en bred vifte af sektorer, herunder finansielle tjenesteydelser, forsyningskæden, medicinalindustrien og elektronikindustrien. Mange kandidater er også selvstændige.

Adgangskrav

Generelle adgangskrav

Der er fem adgangsveje til programmet: Et niveau 8 eller en højere grad i en relevant disciplin (Engineering, Science, Business eller Information Technology) fra en anerkendt højere uddannelsesinstitution.

Chartered medlemskab af en institution som Institute of Engineers of Ireland eller en professionel organisation som Institute of Chartered Accountants.

En niveau 7-kvalifikation inden for et fag i en relevant disciplin eller et ikke-chartret medlemskab af en faglig organisation sammen med mindst tre års relevant ledelseserfaring.

En niveau 8-kvalifikation i en ikke-relevant disciplin sammen med mindst tre års relevant ledelseserfaring.

Bevis for væsentlig relevant ledelseserfaring. Sådanne ansøgere skal indsende et CV og en personlig erklæring til støtte for deres ansøgning og kan være forpligtet til at deltage i interview.

I tilfælde af alle ansøgere til Dublin City University skal der gives kompetence på engelsk. Det engelske sprogkrav for DCU kan findes her.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

DCU Connected fits DCU’s mission of transforming lives and societies. At DCU we realise that not everyone has the option of undertaking full time, on-campus study. For these students, our aim is to pr ... Læs mere

DCU Connected fits DCU’s mission of transforming lives and societies. At DCU we realise that not everyone has the option of undertaking full time, on-campus study. For these students, our aim is to provide flexible access to fully accredited DCU programmes. Not only will you be able to take courses regardless of your location, but you’ll also have opportunity to connect first-hand to an increasingly international network of students. Minimer

Akkrediteringer

AACSB Accredited