Read the Official Description

Graduate Certificate Program

 • Digital Forensics
 • Disaster Recovery
 • Executive Information Assurance
 • Information Security Professional
 • IT Analyst

EC-Council University's Graduate Certificate Program Fokuserer på de kompetencer, der er nødvendige for informationssikkerhedsfagfolk til at blive ledere, direktører og CIO'er. Studerende vil ikke kun opleve specialiseret teknisk uddannelse på en række forskellige IT-sikkerhedsområder, men vil også få en forståelse af organisationsstruktur og -adfærd, færdighederne til at arbejde inden for og på tværs af denne organisationsstruktur og evnen til at analysere og navigere sit hierarki med succes . Hvert certifikat retter sig mod færdigheder og forståelser, der er specifikke for bestemte roller i it-sikkerhedsrammen for en organisation. Certifikaterne kan træffes enkeltvis eller som et progressivt sæt af fem-hver bygning på den ene før den til at flytte elever fra IT-praktikant færdigheder til IT ekspert færdigheder.

Baggrund:

Information Assurance er et af de hurtigst voksende og mest udefinerede felter i nutidens verden. Globalt varierer definitioner af informationssikkerhed eller IA, så meget som de oplysninger, der beskyttes.

Fra regeringshemmeligheder og corporate intelligence; Konkurrencemæssig fordel for private medicinske oplysninger om enkeltpersoner, databeskyttelse er en skræmmende opgave. Organisatoriske roller er meget ukendte, og mange økonomier fejler ikke fra et sikkerhedsperspektiv. Hackere og cyberkriminelle opererer nu i store organiserede kriminelle ringe, der gør millioner af dollars fra intetanende personer, virksomheder og regeringer. Ingen er sikker.

Organisation:

EC-Council University har oprettet en stikprøveramme af funktionelle og ledende roller, der er afledt stort set fra USAs Department of Homeland Security Essential Knowledge of Knowledge (EBK), som offentliggjort i 2008. (LINK?) Ved hjælp af denne EBK-matrix og jobrolle identificeret i US Department of Defense beskrivelser (DODD8570.2) og corporate / industry input, blev organisationen af ​​ECCUNI Graduate Certificate Programme oprettet.

Født fra ECCUNI Master of Security Science Curriculum og kortlagt til industristandarder, indeholder hver kandidatattest en række fordele:

 • Forberedelse til industrien anerkendte certificeringer
 • NSA Program Mappings
 • Executive Leadership Development
 • Masters Level Education
 • Fremme af kritisk tænkning
 • Etisk praksis
 • Stipendium og forskning

Specifikke kurser i certifikaterne opfylder programkrav for den føderale NSTISSI (Sikkerhedskomité for Sikkerhedstjenester for Telekommunikation og Informationssystemer) 4011, 4012, 4013A, 4014, 4015 og 4016 for sikkerhedsstyringssystemer for informationssystemer, udpegede godkendende myndigheder, systemadministration i informationssystemer Sikkerhed, Informationssystem Security Officer, System Certifikat og Information Security Risk Analyst, henholdsvis.

Se venligst individuelle kandidatsider for at identificere mappings.

Det specificerede kursusmateriale er certificeret på højeste nationale niveau af Udvalget for Sikkerhedssystemer (CNSS) - LINK - og kort til NSTISSI-standarderne, der er anført ovenfor. For mere information, besøg: CNSS - Udvalget om nationale sikkerhedssystemer.

De graduate certifikater bygger på hinanden, flytte eleverne gennem niveauer af færdigheder og udrættelser i stigende grad rettet til ledelsesmæssige og ledende stillinger i Information Assurance.

Graduate certifikater garanterer ikke certificering, men forbereder eleverne til at udfordre de forskellige uafhængige industriundersøgelser.

Program levering:

EC-Council Universitets programmer leveres 100% online. Gennem år med voksenuddannelse har EC-Council University forfinet kursusudbuddet for at inkludere online leveringsmetoder med e-learning og selvstudiekomponenter sammen med individuelle opgaver for at skabe et vellykket og fleksibelt læringsmiljø for at imødekomme de hårde planlægningskrav i dagens travle IT fagfolk.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by EC Council University »

This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date