Graduate certifikat i erhvervslivet (online)

Southern Cross University (Online)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Graduate certifikat i erhvervslivet (online)

Southern Cross University (Online)

OnlineGCBusiness

Varighed: Otte måneder på deltid

Avanceret stående: Ring til os for at se, om du er berettiget

Undersøgelse perioder: Feb, apr juli september, oktober, dec

Gebyrer: $ 2450 per enhed, finde ud af om FEE-HELP

Enheder: 4.

Fremskridt din karriere

Hver præstation starter med en beslutning om at prøve. Hvis du har ventet på en grund til at tage det næste skridt i din karriere, starte din egen virksomhed eller overgang fra din nuværende rolle i business management, stop venter.

Gør det ske med en online Graduate Certificate in Business. Du vil blive introduceret til økonomi, marketing, regnskab og business management praksis, og hvordan man anvender disse principper til erhvervslivet.

En online postgraduate certifikat i erhvervslivet er en fantastisk måde at ”teste vandet”. Hvis du er ny til at studere eller vender tilbage efter en pause, en Graduate Certificate in Business online kan hjælpe med at opbygge dine praktiske færdigheder, skærpe din forskning og evaluering evner, og vokse din tillid. Hvis du finder du elsker det, kan alt, hvad du studere blive krediteret i retning af en SCU Online HD i eller en Master of Business Administration (MBA).

Karriere muligheder

Med en online postgraduate certifikat i erhvervslivet i dit arsenal, beskæftigelsesudsigter er lige så forskellige som de virksomheder, ansættelse. Hvor vil dit Grad Cert tage dig? Her er nogle eksempler:

Operations Manager

Du vil udvikle operationelle processer og procedurer, og kan være involveret i aktiv og webstedet indkøb, teknologi implementering, der fører folk og påvirke forandringer.

Virksomhedsejer

Den sorteper stopper med dig - business planlægning, drift, bemanding, beslutningstagning og, selvfølgelig, profit.

Business analytiker

Du vil foretage en tilbundsgående analyse af virksomhedens behov og komme med anbefalinger og planer for omkostningseffektiv projekt, forretningssystemer og teknologiske løsninger.

Strategisk manager

Ofte rapporterer direkte til din CEO, vil du give en strategisk tilgang og indsigt i forretningstransaktioner, politikker og processer.

Hvad du vil studere ^

For at få en Graduate Certificate in Business online, skal du udfylde følgende fire enheder (de er også grundlaget enheder af SCU Online MBA).

 • Regnskab for Managers
 • Management Kommunikation
 • Organisatorisk Adfærd
 • Økonomi og kvantitativ analyse

Pathway til MBA

Når du er færdig med din Graduate Certificate in Business online, hvis du ønsker at tage din læring yderligere kan du ansøge om SCU Onlines HD i eller Master of Business Administration og modtage avanceret stående for de enheder, du har gennemført. Denne ia fantastisk startpunkt til at få en industri akkrediteret kandidatgrad.

Hvis du tror, ​​du måske fortsætte med yderligere forretninger undersøgelse, så tal med din Tilmelding Advisor om det nu. De kan hjælpe med at planlægge dine enheder af undersøgelse for at sikre, at du vil opfylde kravene i de enkelte ph.d.-niveau, hvert skridt på vejen.

Avanceret stående

Når du søger om en online postgraduate certifikat i erhvervslivet, beregner vi avanceret stående ved at se på netop din uddannelse og relevant erfaring. Du kan modtage avanceret stående, hvis du:

 • demonstrere andre akademisk eller professionel stående godkendt af vores skolebestyrelsen, eller
 • have afsluttet enheder gennem vores Executive Management Program, eller
 • har fem års relevant erhvervserfaring eller faglige kvalifikationer gennem formel eller ikke-formel undersøgelse.

kriterier Adgangskrav

 • Demonstreret professionel stående - enten en bachelorgrad (eller tilsvarende kvalifikationer) fra et universitet, eller har andre erfaringer, som vi betragter som svarende til en vis grad.
 • være dygtige i engelsk.

Læring med SCU Online

SCU Online Graduate Certificate in Business passer omkring dit arbejde og din livsstil. Enheder leveres af tech-kyndige akademikere via en frisk, intelligent, samarbejdsorienteret og interaktiv grænseflade.

 • 100% online og fleksibel - komplet seks enheder om året, eller springe en studieperiode, hvis liv eller arbejde kræver din fulde opmærksomhed.
 • Student succes support - fra forespørgsel til eksamen, vi er der for dig.
 • Netværk for succes - at opfylde dine fremtidige kolleger og samarbejdspartnere.
^ SCU tilbyder både online og on-campus versioner af disse enheder. Denne information refererer til den online-version. Kontroller enheden notering på scu.edu.au eller spørg din Student Tilmelding rådgiver for mere information.

Disse oplysninger er korrekte på tidspunktet for frigivelse og kan ændres uden varsel. Copyright Southern Cross University november 2015.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
8 måneder
Deltid
Price
Pris
2,450 AUD
per enhed
Information
Deadline
Locations
Australien - Australia Online
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Australien - Australia Online
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen