66 Online Fjernundervisning Certifikat efter bachelor (graduate) Programmer i USA for 2024

Online Fjernundervisning Certifikat efter bachelor (graduate) Programmer i USA for 2024Filter
    • Washington, USA

    Deltid

    9 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    American Universitys online graduate certifikat i Sports Analytics og Management bygger dine styrker i emergent teknologier og data analyse færdigheder, som sportsorganisationer er på udkig efter, som digital omdanner deres industri.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Det AACSB-akkrediterede online Certificate of Taxation fra University of Minnesotas Carlson School of Management giver dig mulighed for dybt at udforske kernebegreberne inden for beskatning. Du vil studere skatteforskning, selskabsskat, partnerskabsskat, skatteregnskab og mere med ekspertfakultetet i dette program på kandidatniveau. Når du er færdig, vil du være i stand til at bruge dine nye færdigheder med det samme i din nuværende rolle, og alle dine certifikatkreditter kan søges mod vores Master of Business Taxation-program.

    • Fairfax, USA

    Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    På kun fire kurser lærer du at levere en proces, der transformerer rå data og placerer dem i en beslutningskontekst.Du kan opnå online graduate Certificate in Data Analytics Engineering fra George Mason University om cirka et år og være klar til at bruge teknologi til at skabe informerede strategier og smarte systemer.

    • Online USA

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Ohio University's Project Management Graduate Certificate (PM Cert) er beregnet til folk, der ønsker at begynde eller fremme deres karriere inden for projektledelse. Denne onlineuddannelse på ni point udstyrer de studerende med færdigheder, der er umiddelbart anvendelige inden for alle områder, herunder IT, sundhedspleje, forretning, teknik, gæstfrihed og meget mere. Certifikatpoint kan overføres til Master of Science in Project Management (MSPM) programmet.

    • Livingston, USA

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Det online Temporary Special Education Certificate-program fra University of West Alabama forbereder dig til Special Education Praxis-eksamenen og leverer de færdigheder, du har brug for for at få indflydelse gennem undervisning. Oprettet som svar på Alabamas mangel på specialundervisningslærere, kan dette program fuldføres helt online på kun et år, hvilket giver dig mulighed for at få uvurderlig praktisk erfaring i specialundervisningsklassen, mens du fuldfører din uddannelse. Lær mere.

    • Constitution Ave NW & 9th St NW, USA

    Deltid

    Fjernundervisning

    • Baltimore, USA

    Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Online USA

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Fargo, USA

    Fuldtid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vi tilbyder to 13-kredit timers eksamensbeviser inden for ungdomsudvikling og ungdomsprogramstyring og evaluering. Begge certifikater er tilgængelige helt online.

    • Winona, USA

    Fuldtid, Deltid

    2 semestre

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Gennem online Graduate Certificate in Cybersecurity Technology får du færdighederne til at sikre, at en organisation forbliver beskyttet i vores teknologiske landskab. Det fem-kursus program kan gennemføres på så få som to semestre og er designet til at forberede dig til at udvikle effektive sikkerhedsstrategier og beskytte digitale informationsaktiver. Lær mere i dag.

    • Campbellsville, USA

    Fuldtid, Deltid

    6 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Campbellsville Universitys online Supervisor of Instruction-certificering forbereder dig til at tage din undervisningskarriere til det næste niveau. Med en læseplan, der er fagligt udformet af rektorer, direktører for elevpersonale og undervisere af instruktion fra de omkringliggende områder, får du de nødvendige færdigheder til at komme ind i administrative roller efter eksamen. Traditionelle eller Option 6-programmer tilgængelige.

    • Orono, Maine, USA

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette certifikat program vil give en sekvens af kurser baseret på en tredelt service delivery model i overensstemmelse med kravene i føderale og statslige lovgivning. Studerende vil have den viden og færdigheder til at yde støtte til studerende med intensive adfærdsmæssige behov, sørge for lederskab til deres skoler, tjene som "trænere" i støtte gennemførelsen skole i deres skoler.

    • Virginia Beach, VA, USA

    Deltid

    Fjernundervisning

    Certificate of Graduate Studies in Leadership tilbydes via internettet fra start til slut. Ingen on-campus ophold er påkrævet.

    • Birmingham, USA

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • East Lansing, USA

    Fjernundervisning

    Engelsk