ONLINESTUDIES.DK

De bedste universiteter og handelshøjskoler i USA

Graduate certifikat programmer agter at overdrage professionelle legitimationsoplysninger på studerende, der ønsker at fremme deres karriere. Disse programmer kan være særligt nyttigt for studerende, der ønsker at forfølge ph.d.-studier eller fagfolk, der ønsker at sikre mere troværdighed.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Bedste universiteter og handelshøjskoler i USA, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

63 Resultater i Kandidat, USA, Fjernundervisning Filter

Graduate Certificate i datalogi

Truman State University
Online Fuldtid 1 år August 2019 USA Kirksville

Kompleks dataanalyse revolutionerer, hvordan vi forstår verden omkring os, og mange virksomheder søger talentfulde fagfolk, der kan bringe disse færdigheder til arbejdspladsen. Et kandidat certifikat i datalogi kan give dig de legitimationsoplysninger, du har brug for at opgradere dit færdighedssæt eller udforske et nyt felt. Og du behøver ikke have en baggrund i datalogi eller statistik for at komme i gang.

Online Graduate Certificate i Research Administration

University Of Maryland Baltimore
Online Fuldtid Deltid 1 - 3 år August 2019 USA Baltimore + 1 mere

Studerende interesseret i Research Administration vil have mulighed for at lære om det komplekse miljø, der understøtter akademisk forskning. Dette vil omfatte emner som historiske og evolutionære perspektiver, juridiske spørgsmål i forskning, kontraktstyring og beskyttelse af fortrolige oplysninger.

Graduate Certificate i Information Technology Business Analysis

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Fuldtid Deltid 12 - 36 måneder Åben tilmelding USA West Lafayette + 1 mere

The Information Technology Business Analysis graduate certifikat program vil give kandidatstuderende indledende graduate-level uddannelse i de vigtige aspekter af Business Analysis.

Graduate Certificate in Business Administration

Kansas State University Global Campus
Online 40 uger Maj 2019 USA USA Online

Kandidatbeviset i erhvervsøkonomi giver en mulighed for studerende at få grundlæggende forretningskendskab uden at skulle deltage i et fuldt MBA-program.

Online Graduate Certificate i offentlig forvaltning

University of Missouri Truman School of Public Affairs
Online Fuldtid 1 - 2 år June 2019 USA Columbia

En online graduate certifikat i offentlig forvaltning fra MU vil hjælpe dig med at finpudse dine administrative og ledelsesmæssige færdigheder. Hvis du vil lede politikændringer og fremme gennemsigtighed og retfærdighed i offentlig service, kan dette være certifikatet for dig.

Online Graduate Certificate of Engineering i elektronisk emballage

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering
Online Fuldtid Deltid 1 - 5 år Januar 2020 USA College Park + 1 mere

Vores elektroniske emballage Graduate Certificate in Engineering udnytter universitetets unikke styrke i pålidelighed sammen med sin ekspertise inden for elektroteknik, maskinteknik, materialevidenskab og erhvervslivet til at styrke eleverne til yderligere karriere inden for områder som flyelektronik, bilelektronik, industrielle motordrev, militær elektronik og medicinsk udstyr.

Graduate Certificate i Sports Analytics og Management

American University Online
Online Deltid 9 - 15 måneder September 2019 USA Washington

American Universitys online graduate certifikat i Sports Analytics og Management bygger dine styrker i emergent teknologier og data analyse færdigheder, som sportsorganisationer er på udkig efter, som digital omdanner deres industri.

Graduate Certificate in Higher Education Leadership

Lewis University Online
Online Fuldtid 12 måneder September 2019 USA Romeoville

På så lidt som 12 måneder, tjen dit graduate certifikat i Higher Education Leadership tilbydes bekvemt online på Lewis University. Programmet deles ind i de færdigheder, der er nødvendige for effektivt at styre studietjenester, rådgivning og bistand til studenternes behov gennem kurser, der underviser teoretisk og akademisk viden til at lede inden for området.

Ph.d.-certifikat i iværksætteri

TUI University - College of Business Administration
Online Deltid September 2019 USA Cypress

Certifikatet består af en serie på fire kandidat-niveau kredit kurser designet til at give kandidater med de nyeste oplysninger og forskning i alle funktionelle og tekniske områder, som er blevet bekræftet ved anvendelse i varieret typer og størrelser af virksomheder i forskellige brancher.

bevis for kandidateksamen i ledelse - CGS

Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship
Online Deltid September 2019 USA Virginia Beach

Certificate of Graduate Studies in Leadership tilbydes via internettet fra start til slut. Ingen on-campus ophold er påkrævet.

Undervisning Teknisk Kommunikation Graduate Certificate

Texas Tech University Worldwide eLearning
Online Fuldtid 15 timer September 2019 USA USA Online

Graduate Certificate i Undervisning Teknisk Kommunikation, der tilbydes af Department of English, hjælper studerende, der søger at opbygge deres legitimationsoplysninger som lærere af teknisk kommunikation.

Ph.d.-certifikat: human resource management

Columbia Southern University
Online Deltid September 2019 USA Orange Beach

CHRM program er designet til at give dig mulighed for at fuldføre dine studier i komfort i dit hjem på en selvbestemt tempo, der giver dig mulighed for at ære dine personlige og professionelle forpligtelser. Denne unikke metode af uddannelse giver dig mulighed for at anvende den viden, du får i dag ---- i morgen.

Digital datasikring

UMaineOnline (University of Maine)
Online Fuldtid Deltid September 2019 USA Orono

Dette program vil give et vigtigt og innovativt færdigheder-sæt til arkivarer på mange områder, der forbereder dem til at tage fat på data og materialer ledelsesmæssige spørgsmål, samtidig positionere dem og deres forretning eller institution for fremtiden.

Graduate certifikat - offentlig forvaltning (online)

Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)
Online Fuldtid August 2019 USA Bloomington

Online graduate Public Management Certificate giver dig yderligere færdigheder i offentlig forvaltning i 15 kredit timer. Hvis du er professionel i et offentligt eller privat sektor bureau og er interesseret i at tage en ledende rolle, kan vores certifikat hjælpe.

Graduate certifikat program

EC Council University
Online Fuldtid September 2019 USA USA Online

EC-Council University's Graduate Certificate Program fokuserer på de kompetencer, der er nødvendige for informationssikkerhed fagfolk til at blive ledere, direktører og CIO'er.