Filter
Graduate Certificate
Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Online graduate certifikat programmer kan tilbyde et niveau af specificitet svarende til et uddannelsesprogram, eller ellers give en fokuseret undersøgelse af et bestemt emne. De kan vare overalt fra flere dage til en årrække.

Hvad er et online graduate certifikat? Online læring er tilgængelig på mange niveauer, fra erhvervsuddannelse til avancerede forskningsstillinger. Faktisk er mange emner, der kræver feltarbejde, i det mindste delvist gennem korrespondance, og har været i nogen tid. I dag kan man forvente at forfølge kurser i alt fra uddannelse til bæredygtig energi på kandidatniveau online. En graduate certifikat er ofte kun tildelt studerende, der har afsluttet kurser svarende til det, der kræves af en bacheloruddannelse. Uanset indgangskrav kan eleverne godt klare sig til at forvente en udfordrende læreplan.

Disse certifikatprogrammer tilbyder ofte unikke muligheder for at udvide en studerendes netværk ved at give adgang til eksperter inden for et område af interesse. Nogle certifikater kan være berettiget til omregning til en vis grad, men det anbefales at kontakte administrationen i hver fremtidig institution, før det antages, at dette er tilfældet.

Omkostningerne ved et kandidatcertifikat afhænger ofte af flere faktorer, såsom den institution, der tilbyder programmet. Emnet studie, kursusets længde og endog det land, hvor institutionen er baseret, kan også ændre undervisningen.

Statistisk set har personer med mere avanceret uddannelse en tendens til at gå videre langs deres karriereveje. Et online graduate certifikat er en stadig mere populær metode, hvorved eleverne forfølger deres personlige og professionelle mål.Graduate certifikater kan hjælpe elever i deres mål at få adgang til højere niveauer i den akademiske verden såvel ved udlån troværdighed under optagelsesprocesser for prestigefyldte postgraduate uddannelser, for eksempel.

Med den brede vifte af kandidatuddannelser, der tilbydes gennem online-certifikatprogrammer, kan det være lettere at fortsætte din uddannelse eller fremme din karriere, end du forstod. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer

resultater fundet

University Of Maryland Baltimore

Studerende interesseret i Research Administration vil have mulighed for at lære om det komplekse miljø, der understøtter akademisk forskning. Dette vil omfatte emner som ... [+]

Denne unikke 12-credit graduate certifikat program er helt online og kan hjælpe med at fremme din karriere i forskningsadministration.

Studerende interesseret i Research Administration vil have mulighed for at lære om det komplekse miljø, der understøtter akademisk forskning. Dette vil omfatte emner som historiske og evolutionære perspektiver, juridiske spørgsmål i forskning, kontraktstyring og beskyttelse af fortrolige oplysninger. Mange studerende, der er interesseret i denne grad, vil arbejde inden for følgende områder: dataanalyse, stipendier, klinisk forskning, patientpleje, mental sundhed, epidemiologi, kliniske forsøg, samarbejde, personaleledelse mv.

Ansøgninger om optagelse til efterårstiden skyldes senest den 15. juli.... [-]

USA Baltimore
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

The Information Technology Business Analysis graduate certifikat program vil give kandidatstuderende indledende graduate-level uddannelse i de vigtige aspekter af Busines ... [+]

The Information Technology Business Analysis graduate certifikat program vil give kandidatstuderende indledende graduate-level uddannelse i de vigtige aspekter af Business Analysis.

Certifikatprogrammet vil give fagfolk viden om, hvordan man bestemmer forretningskrav, der driver IT-relaterede projekter. Derudover vil det hjælpe dem med at identificere, analysere og designe processer for at forbedre den samlede informationsstrøm inden for deres organisation.

Certifikatprogrammet vil give grundlæggende uddannelse på uddannelsesniveau til beskæftigelse for dem, der i øjeblikket arbejder som forretningsanalytiker eller dem, der er ansvarlige for eller søger at tage forretningsanalytternes ansvar.... [-]

USA West Lafayette
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 36 måneder
Online
Læs mere på dansk
Kansas State University Global Campus

Kandidatbeviset i erhvervsøkonomi giver en mulighed for studerende at få grundlæggende forretningskendskab uden at skulle deltage i et fuldt MBA-program. ... [+]

Oversigt

Kandidatbeviset i erhvervsøkonomi giver en mulighed for studerende at få grundlæggende forretningskendskab uden at skulle deltage i et fuldt MBA-program.

Studerende vil opnå en forståelse af de grundlæggende funktionelle områder af erhvervsadministration og hvordan hver bidrager til en effektiv virksomhedsorganisation. Studerende vil lære at analysere regnskaber for at fastslå en virksomheds præstationer og økonomiske forhold i forhold til det, der betyder mest for aktionærer og investorer. De vil også lære ledelsesstrategiudvikling ved hjælp af marketingteorier og anvendte marketingforskningsteknikker.

Karriere

Mange karrieremuligheder er tilgængelige for kandidater i erhvervsadministration, herunder karriere som:... [-]

USA USA Online
Kontakt skolen
Engelsk
40 uger
Online
Læs mere på dansk
University of Missouri Truman School of Public Affairs

En online graduate certifikat i offentlig forvaltning fra MU vil hjælpe dig med at finpudse dine administrative og ledelsesmæssige færdigheder. Hvis du vil lede politikæn ... [+]

Graduate Certificate: Offentlig forvaltning

En online graduate certifikat i offentlig forvaltning fra MU vil hjælpe dig med at finpudse dine administrative og ledelsesmæssige færdigheder. Hvis du vil lede politikændringer og fremme gennemsigtighed og retfærdighed i offentlig service, kan dette være certifikatet for dig.

Dette 12-timers kandidatbevis giver de administrative færdigheder til etiske, effektive ledelses- og ledelsesroller i den offentlige service.

Studerende, der gennemfører certifikatet, vil være godt rustet til at begynde eller avancere i en offentlig service karriere, hvor mange forventer at forfølge ledelseskarrierer i statslige og lokale myndigheder.

... [-]
USA Columbia
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk
American University Online

American University's online graduate certifikat i Human Resource Analytics og Management forbereder dig til at svare på det kritiske spørgsmål, dagens HR-professionelle ... [+]

American University's online graduate certifikat i Human Resource Analytics og Management forbereder dig til at svare på det kritiske spørgsmål, dagens HR-professionelle ansigt - hvordan man kan øge organisatorisk effektivitet ved hjælp af de nyeste HR teknologier. Lær af branchefolk, der deler deres ekspertise inden for teknologi, måling, risikostyring og kommunikation for at give dig de færdigheder, du har brug for for at fremme din organisation.

Læreplanen blev udviklet med input fra et råd fra industriens fagfolk, som rådgav om kompetencer, standarder og branchetendenser for at sikre relevans for arbejdspladsen.

[-]
USA Washington
September 2019
Engelsk
Deltid
9 - 15 måneder
Online
Læs mere på dansk
Royal Roads University

Graduate Certificate in Organisation Design og Development er til fagfolk, der arbejder i eller konsulterer med organisationer i alle sektorer, der ønsker at udvide deres ... [+]

Oversigt

Formålet med Graduate Certificate i Organisation Design og Udvikling er at udstyre fagfolk med kandidat-niveau anvendt, relevant og teoretisk ekspertise i at designe organisationer for fremtiden.

I løbet af programmets løbetid kan de studerende forvente at udforske principper og praksis for organisationsudvikling, undersøge teoretiske og praktiske perspektiver for organisationsdesign, kultur og forandringsinterventioner, og erhverve og udnytte tilgange og rammer, der skaber de nødvendige forbindelser til organisationsstrategi. Programmet vil fokusere på anvendelse af læring på områder som:

organisation design, udvikling og strategiorganisationsændringsprocessersystemer og kultur transformationkapacitetsopbygning, måling og evalueringHvem er det til... [-]
Canada Victoria
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Lewis University Online

I så lidt som 12 måneder, tjene dit datalogi graduate certifikat i Computational Biology ... [+]

Online Graduate Certificate i datalogi i Computational Biology og Bioinformatics er skabt for fagfolk, der ønsker at løse problemer i sundhedspleje og biovidenskab gennem analyse af store data. Lær de tekniske færdigheder inden for dataanalyse og bioteknologi samt hvordan man anvender dem inden for beregningsbiologi, lægemidler og genetik. Uanset om du er en professionel eller nybegynder til en karriere inden for dataanalyse, opnår du et avanceret certifikat, kan du hjælpe dig med at nå dine karrieremål.

Accelereret Program: På bare 12 måneder kan du tjene dit Graduate Certificate med de avancerede tekniske data færdigheder, du har brug for at fremme din karriere.100% Onlin... [-]
USA Romeoville
September 2019
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk
James Cook University Online

James Cook Universitets online Graduate Certificate of Data Science er en hurtig måde at få den grundlæggende viden, du har brug for for at maksimere mulighederne i en da ... [+]

Kursets varighed: 8 måneder på deltidKursgebyrer: $ 3.300 pr. Fag. FEE-HELP er tilgængelig.Kursus Studieperioder: Jan, Mar, Maj, Jul, Sept, OktEmner: 4Kursus introduktion

Vil du omfavne datavidenskabsrevolutionen som en del af din jobspecifikation eller styre din karriere i en helt ny retning?

Organisationer af alle striber fortsætter med at genkende og udforske de indsigter og fordele, der er forbundet med omfattende analyse af rå data. De globale erhvervsliv og forskningssektorer giver et væld af muligheder for fagfolk, som har forståelse for applikationerne af dataanalyse gennem karrierevækst, nyskabelse og rekruttering.

James Cook Universitets online Graduate Certificate of Data Science er en hurtig måde at få den grundlæggende viden, du har brug for for at maksimere mulighederne i en data-drevet verden.... [-]

Australien Australia Online
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
8 måneder
Online
Læs mere på dansk
University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Vores elektroniske emballage Graduate Certificate in Engineering udnytter universitetets unikke styrke i pålidelighed sammen med sin ekspertise inden for elektroteknik, m ... [+]

Vores elektroniske emballage Graduate Certificate in Engineering udnytter universitetets unikke styrke i pålidelighed sammen med sin ekspertise inden for elektroteknik, maskinteknik, materialevidenskab og erhvervsliv til at styrke studerende til yderligere karrierer inden for områder som luftfart, bilindustri, elektronisk motordrev, militær elektronik og medicinsk udstyr. Kursusemner inkluderer det grundlæggende inden for elektronisk systemintegration, varmeoverførsel, termisk styring, stressanalyse, omkostningsanalyse, kvalitet og pålidelighedsvurdering og prognostik og sundhedsstyring.

AdgangskravEn bachelorgrad i ingeniør fra en akkrediteret institution.Afslutning af beregnin... [-]
USA College Park
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
Online
Læs mere på dansk
Southern Cross University (Online)

Sæt din projektledelse karriere op for succes. Undersøg Graduate Certificate i Project Management med SCU Online . Akkrediteret af Australian Institute of Project Managem ... [+]

Graduate Certificate i Project Management online100% online, ingen på campus forpligtelser.Start din rejse mod en MPM.Komplet 4 enheder om 8 måneder, deltid.Fleksibel, praktisk læringsstruktur.Grundlæggende oplysningerVarighed: 8 måneder, deltidAvanceret stående: Ring til os for at se om du kvalificerer digStudieperioder: Januar, Marts, April, Juli, September, NovemberGebyrer: $ 2590 pr. EnhedEnheder: 4Leveringstilstand: 100% OnlineFremskridt din projektledelse karriere

Sæt din projektledelse karriere op for succes. Undersøg Graduate Certificate i Project Management med SCU Online .

Akkrediteret af Australian Institute of Project Management (AIPM) gennem SCU Online 's online graduate certifikat i projektledelse, vil du blive introduceret til kernekompetencer, herunder risiko, kontrol, planlægning, implementering, evaluering, samarbejde og systemanalyse.... [-]

Australien Australia Online
November 2019
Engelsk
Deltid
8 måneder
Online
Læs mere på dansk
University of Southern Queensland (USQ)

Vil du gerne tilføje ledelses- og ledelsesmæssige færdigheder til din tekniske ingeniørkundskab? Graduate Certificate of Advanced Engineering (Engineering Management) giv ... [+]

Bland din tekniske ekspertise med vigtige forretnings- og ledelsesevner

Vil du gerne tilføje ledelses- og ledelsesmæssige færdigheder til din tekniske ingeniørkundskab? Graduate Certificate of Advanced Engineering (Engineering Management) giver dig mulighed for at styre komplekse ingeniørprojekter, produkter og tjenester og åbner en bredere vifte af karrieremuligheder i arbejdsstyrken.

I hele graden, som kan studeres deltid og online, vil du gennemføre kurser i ledelse af teknologisk risiko og kapitalforvaltning. Du vil også udvikle de analytiske færdigheder til at evaluere innovationer inden for teknologi, den teknologiske påvirkning og hvordan man styrer teknologiske forandringer.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk
Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Kandidater til AA Level, Ed. I Library Education Media, kommer fra forskellige skolebiblioteksindstillinger - landdistrikterne, byerne og forstæderne. AA-kandidaterne rep ... [+]

Kandidater til AA Level, Ed. I Library Education Media, kommer fra forskellige skolebiblioteksindstillinger - landdistrikterne, byerne og forstæderne. AA-kandidaterne repræsenterer forskellige etniske og kulturelle baggrunde. De fører deres ekspertise inden for indsamling af udvikling, læseplanlægning, teknologiintegration, peer-samarbejde, mediehåndtering og juridiske spørgsmål til studiet.

I løbet af deres faglige studier deltager kandidater i kurser, der beriger deres forskningsmæssige færdigheder, hjælper med at forfølge læseplanforbindelser mellem mediecenteret og klasseværelset, give dem mulighed for at fokusere på juridiske spørgsmål i forbindelse med skolemedieprogrammer og fremme vækst i indhold områder. De krævede LEM kurser engagerer kandidater i reflekterende tænkning, da de diskuterer emner, engagerer sig i forskning og designmaterialer, der viser, at de er beslutningstagere.... [-]

USA Montgomery
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Columbia Southern University

Columbia Southern University anerkender, at der er en voksende ønske om mange i arbejdsstyrken for en målrettet uddannelse i en faglig specialisering. For at imødekomm ... [+]

Columbia Southern University anerkender, at der er en voksende ønske om mange i arbejdsstyrken for en målrettet uddannelse i en faglig specialisering.

For at imødekomme dette behov, CSU tilbyder Graduate Certificate Programs, der fuldt ud udnytter kurser fra CSU grad koncentrationer.

Graduate Certificate Programs

Studerende vælger fire kurser (12 semester kredit timer) fra en kandidat fusion for at tjene en kandidat niveau certifikat i fusionen området.

Curriculum

MHM 5300 - restauration og Turisme Management MHM 5600 - Marketing for Hospitality og turisme MHM 5701 - retlige aspekter af restauration og turisme MHM 5780 - Management Accounting for restauration og turisme ... [-]

USA Orange Beach
September 2019
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship

Certificate of Graduate Studies in Leadership tilbydes via internettet fra start til slut. Ingen on-campus ophold er påkrævet. ... [+]

Certificate of Graduate Studies in Leadership tilbydes via internettet fra start til slut. Ingen on-campus ophold er påkrævet. Studerende interagerer og deltage i undervisningen online via trådede diskussioner, e-mail, lyd og video edb-baseret præsentationer og elektronisk adgang til informationer. Gennemført online, Certificate of Graduate Studies in Leadership bruger selvstændig læring metoder, kræve, at studerende lærer selvstændigt, men ikke alene.

Grad krav

Den maksimale tidsramme for færdiggørelsen af ​​programmet er fem år. Dog har vi set mange studerende afsluttet uddannelsen inden for en meget kortere periode. Den CGS lederudviklingsprogram er en 15-kredit-timer graduate niveau certifikat designet til at forbedre en persons lederevner og giver praktiske anvendelse af værdibaseret ledelse inden for en række organisationer. ... [-]

USA Virginia Beach
September 2019
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Kennesaw State University

Den graduate certifikat program i informationssikkerhed og sikkerhed er designet til både teknologi og ikke-teknologiske kandidatstuderende. ... [+]

Informationssikkerhed og Assurance Certificate - Stand-Alone og Embedded

Den graduate certifikat program i informationssikkerhed og sikkerhed er designet til både teknologi og ikke-teknologiske kandidatstuderende. Det omfatter fire eksisterende kurser:

Kurser kræves for certifikat: (12 kredit timer)

IS 8200 - Juridiske og etiske spørgsmål i informationssystemerIS 8310 - Styring, Risikostyring og OverholdelseIS 8940 - Disaster Recovery / Business Continuity PlanningEt valgfag som godkendt af MSIS programdirektør.

Bemærk: Foreløbig indskrevne kandidatstuderende kan kun tælle 3 af de 4 kurser mod deres eksisterende grad. Studerende i et kandidatbevis kan kun tælle 3 kurser mod et kandidatuddannelse.... [-]

USA Kennesaw
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Online
Læs mere på dansk