ONLINESTUDIES.DK

Studerende, der tilbringer den nødvendige tid til at fuldføre en kandidat certifikat program har bevis for viden, der supplerer deres akademiske grader. Disse korte kurser kan være en fordel i at sikre gunstig beskæftigelse eller fremrykkende akademiske karrierer.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

62 Results in Kandidat, Nordamerika, Fjernundervisning

Executive Construction Management Graduate Certificate (Online)

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Fuldtid Deltid 2 - 3 år September 2019 USA West Lafayette + 1 mere

Få viden om grundlaget for byggeledelse. Denne viden vil hjælpe dig med at anvende teorier og principper for byggeledelse til effektivt at identificere, analysere og styre byggeaktiviteter i din organisation.


Graduate Certificate i digitale og sociale medier - Online

Kennesaw State University
Online Fuldtid September 2019 USA Kennesaw

<p>Optjener et kandidatniveau certifikat fra Kennesaw State School of Communication


Graduate Certificate in Business Administration

Kansas State University Global Campus
Online 40 uger May 2019 USA USA Online

Kandidatbeviset i erhvervsøkonomi giver en mulighed for studerende at få grundlæggende forretningskendskab uden at skulle deltage i et fuldt MBA-program.


Online Graduate Certificate i offentlig forvaltning

University of Missouri Truman School of Public Affairs
Online Fuldtid 1 - 2 år June 2019 USA Columbia

En online graduate certifikat i offentlig forvaltning fra MU vil hjælpe dig med at finpudse dine administrative og ledelsesmæssige færdigheder. Hvis du vil lede politikændringer og fremme gennemsigtighed og retfærdighed i offentlig service, kan dette være certifikatet for dig.


Graduate Certificate in Workplace Innovation

Royal Roads University
Online Fuldtid 6 måneder October 2019 Canada Victoria

Arbejdspladsinnovation er en af ​​de mest kritiske kompetencer for ledere, der står over for stadig voksende niveauer af kompleksitet. I stigende grad står enkeltpersoner og organisationer over for usikre, komplekse og tvetydige arbejdspladser og efterspørgslen efter innovation, og ledere, som kan udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at lede disse udfordringer, vil fortsat stige.


Online Graduate Certificate of Engineering i elektronisk emballage

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering
Online Fuldtid Deltid 1 - 5 år August 2019 USA College Park + 1 mere

Vores elektroniske emballage Graduate Certificate in Engineering udnytter universitetets unikke styrke i pålidelighed sammen med sin ekspertise inden for elektroteknik, maskinteknik, materialevidenskab og erhvervslivet til at styrke eleverne til yderligere karriere inden for områder som flyelektronik, bilelektronik, industrielle motordrev, militær elektronik og medicinsk udstyr.


Essentials of Business Graduate Certificate

Texas Tech University Worldwide eLearning
Online Fuldtid Deltid 12 timer June 2019 USA USA Online + 1 mere

Det 12-timers Graduate Certificate in Essentials of Business giver værktøjer til en bred vifte af forretningsområder, herunder regnskab, finansiering, ledelse, ISQS og marketing. Kurser i dette certifikat kan udnyttes til MBA-graden ved accept og kan bruges som valgfag i andre uddannelser.


bevis for kandidateksamen i ledelse - CGS

Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship
Online Deltid September 2019 USA Virginia Beach

Certificate of Graduate Studies in Leadership tilbydes via internettet fra start til slut. Ingen on-campus ophold er påkrævet.


Uddannelses specialist (red.) Grad i bibliotekets uddannelsesmedier (online)

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Online Fuldtid Deltid 1 år August 2019 USA Montgomery + 1 mere

Kandidater til AA Level, Ed. I Library Education Media, kommer fra forskellige skolebiblioteksindstillinger - landdistrikterne, byerne og forstæderne. AA-kandidaterne repræsenterer forskellige etniske og kulturelle baggrunde. De fører deres ekspertise inden for indsamling af udvikling, læseplanlægning, teknologiintegration, peer-samarbejde, mediehåndtering og juridiske spørgsmål til studiet. I løbet af deres faglige studier deltager kandidater i kurser, der beriger deres forskningsmæssige færdigheder, hjælper med at forfølge læseplanforbindelser mellem mediecenteret og klasseværelset, give dem mulighed for at fokusere på juridiske spørgsmål i forbindelse med skolemedieprogrammer og fremme vækst i indhold områder. De krævede LEM kurser engagerer kandidater i reflekterende tænkning, da de diskuterer emner, engagerer sig i forskning og designmaterialer, der viser, at de er beslutningstagere.


Informationssystemer

UMaineOnline (University of Maine)
Online Fuldtid Deltid September 2019 USA Orono

Information Systems kandidatuddannelser fokuserer på tekniske, ledelsesmæssige og politiske spørgsmål i forbindelse med at konstruere og styre computerbaserede informationssystemer for moderne organisationer. Alle områder af private og offentlige virksomheder er afhængige af informationssystemer til kommunikation, planlægning, leverer tjenesteydelser, kontrol og støtte beslutninger.


Ph.d.-certifikat i iværksætteri

TUI University - College of Business Administration
Online Deltid September 2019 USA Cypress

Certifikatet består af en serie på fire kandidat-niveau kredit kurser designet til at give kandidater med de nyeste oplysninger og forskning i alle funktionelle og tekniske områder, som er blevet bekræftet ved anvendelse i varieret typer og størrelser af virksomheder i forskellige brancher.


Ph.d.-certifikat: marketing

Columbia Southern University
Online Deltid September 2019 USA Orange Beach

Columbia Southern University anerkender, at der er en voksende ønske om mange i arbejdsstyrken for en målrettet uddannelse i en faglig specialisering.


Graduate Certificate in Regulatory Affairs - Videnskab

Algonquin College
Online Fuldtid 1 år January 2020 Canada Ottawa

Dette etårige Ontario College Graduate Certificate program giver eleverne branchespecifik viden til at komme ind og fremme deres karriere inden for lovgivningsmæssige anliggender.


Graduate certifikat i beredskab (online)

Benedictine University
Online Fuldtid Deltid 32 uger Åben tilmelding USA Lisle Chicago + 2 mere

Kurserne vil udstyre dig med de vigtigste evner er nødvendige ud fra et folkesundhedsmæssigt synspunkt at forberede og forhindre katastrofer, vurdere risici, kommunikere med organisationer og befolkninger, træffe beslutninger og handle i henhold til etablerede modeller og praksis og støtte i inddrivelse proces.


Graduate Certificate - Nonprofit Management (Online)

Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)
Online Fuldtid 1 år August 2019 USA Bloomington