ONLINESTUDIES.DK

Studerende, der tilbringer den nødvendige tid til at fuldføre en kandidat certifikat program har bevis for viden, der supplerer deres akademiske grader. Disse korte kurser kan være en fordel i at sikre gunstig beskæftigelse eller fremrykkende akademiske karrierer.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

71 Resultater i Kandidat, Nordamerika, Fjernundervisning Filter

Graduate Certificate i datalogi

Truman State University
Online Fuldtid 1 år August 2019 USA Kirksville

Kompleks dataanalyse revolutionerer, hvordan vi forstår verden omkring os, og mange virksomheder søger talentfulde fagfolk, der kan bringe disse færdigheder til arbejdspladsen. Et kandidat certifikat i datalogi kan give dig de legitimationsoplysninger, du har brug for at opgradere dit færdighedssæt eller udforske et nyt felt. Og du behøver ikke have en baggrund i datalogi eller statistik for at komme i gang.

Online Graduate Certificate i Research Administration

University Of Maryland Baltimore
Online Fuldtid Deltid 1 - 3 år August 2019 USA Baltimore + 1 mere

Studerende interesseret i Research Administration vil have mulighed for at lære om det komplekse miljø, der understøtter akademisk forskning. Dette vil omfatte emner som historiske og evolutionære perspektiver, juridiske spørgsmål i forskning, kontraktstyring og beskyttelse af fortrolige oplysninger.

Graduate Certificate i Information Technology Business Analysis

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Fuldtid Deltid 12 - 36 måneder Åben tilmelding USA West Lafayette + 1 mere

The Information Technology Business Analysis graduate certifikat program vil give kandidatstuderende indledende graduate-level uddannelse i de vigtige aspekter af Business Analysis.

Graduate Certificate in Business Administration

Kansas State University Global Campus
Online 40 uger Maj 2019 USA USA Online

Kandidatbeviset i erhvervsøkonomi giver en mulighed for studerende at få grundlæggende forretningskendskab uden at skulle deltage i et fuldt MBA-program.

Online Graduate Certificate i offentlig forvaltning

University of Missouri Truman School of Public Affairs
Online Fuldtid 1 - 2 år June 2019 USA Columbia

En online graduate certifikat i offentlig forvaltning fra MU vil hjælpe dig med at finpudse dine administrative og ledelsesmæssige færdigheder. Hvis du vil lede politikændringer og fremme gennemsigtighed og retfærdighed i offentlig service, kan dette være certifikatet for dig.

Graduate Certificate in Workplace Innovation

Royal Roads University
Online Fuldtid 6 måneder Oktober 2019 Canada Victoria

Arbejdspladsinnovation er en af ​​de mest kritiske kompetencer for ledere, der står over for stadig voksende niveauer af kompleksitet. I stigende grad står enkeltpersoner og organisationer over for usikre, komplekse og tvetydige arbejdspladser og efterspørgslen efter innovation, og ledere, som kan udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at lede disse udfordringer, vil fortsat stige.

Online Graduate Certificate of Engineering i elektronisk emballage

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering
Online Fuldtid Deltid 1 - 5 år Januar 2020 USA College Park + 1 mere

Vores elektroniske emballage Graduate Certificate in Engineering udnytter universitetets unikke styrke i pålidelighed sammen med sin ekspertise inden for elektroteknik, maskinteknik, materialevidenskab og erhvervslivet til at styrke eleverne til yderligere karriere inden for områder som flyelektronik, bilelektronik, industrielle motordrev, militær elektronik og medicinsk udstyr.

Graduate Certificate in Higher Education Leadership

Lewis University Online
Online Fuldtid 12 måneder September 2019 USA Romeoville

På så lidt som 12 måneder, tjen dit graduate certifikat i Higher Education Leadership tilbydes bekvemt online på Lewis University. Programmet deles ind i de færdigheder, der er nødvendige for effektivt at styre studietjenester, rådgivning og bistand til studenternes behov gennem kurser, der underviser teoretisk og akademisk viden til at lede inden for området.

Graduate Certificate i Human Resource Analytics og Management

American University Online
Online Deltid 9 - 15 måneder September 2019 USA Washington

American University's online graduate certifikat i Human Resource Analytics og Management forbereder dig til at svare på det kritiske spørgsmål, dagens HR-professionelle ansigt - hvordan man øger organisatorisk effektivitet ved hjælp af de nyeste HR teknologier.

Graduate certifikat program

EC Council University
Online Fuldtid September 2019 USA USA Online

EC-Council University's Graduate Certificate Program fokuserer på de kompetencer, der er nødvendige for informationssikkerhed fagfolk til at blive ledere, direktører og CIO'er.

Ungdomsudvikling Graduate Certificate

Texas Tech University Worldwide eLearning
Online Fuldtid September 2019 USA USA Online

Ungdomsudviklingsspecialist Graduate Certificate er designet til at hjælpe unge fagfolk til at træne individer i det andet årti med livet med de nødvendige færdigheder til en vellykket overgang til voksenalderen.

Uddannelses specialist (red.) Grad i bibliotekets uddannelsesmedier (online)

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Online Fuldtid Deltid 1 år August 2019 USA Montgomery + 1 mere

Kandidater til AA Level, Ed. I Library Education Media, kommer fra forskellige skolebiblioteksindstillinger - landdistrikterne, byerne og forstæderne. AA-kandidaterne repræsenterer forskellige etniske og kulturelle baggrunde. De fører deres ekspertise inden for indsamling af udvikling, læseplanlægning, teknologiintegration, peer-samarbejde, mediehåndtering og juridiske spørgsmål til studiet. I løbet af deres faglige studier deltager kandidater i kurser, der beriger deres forskningsmæssige færdigheder, hjælper med at forfølge læseplanforbindelser mellem mediecenteret og klasseværelset, give dem mulighed for at fokusere på juridiske spørgsmål i forbindelse med skolemedieprogrammer og fremme vækst i indhold områder. De krævede LEM kurser engagerer kandidater i reflekterende tænkning, da de diskuterer emner, engagerer sig i forskning og designmaterialer, der viser, at de er beslutningstagere.

Graduate Certificate i Forensic Accounting og Svig Undersøgelser

Algonquin College
Online Januar 2020 Canada Ottawa

Hvis du er interesseret i at deltage i det voksende felt for retsmedicinsk regnskabs- og svigundersøgelser, giver dette Ontario College Graduate Certificate-program dig de faglige færdigheder og praktiske teknikker til at opdage og forebygge svig i dagens erhvervsliv. Lær at undersøge og analysere økonomiske beviser, anvende computerteknikker til undersøgelser og forstå teorier om etik og kriminologi.

bevis for kandidateksamen i ledelse - CGS

Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship
Online Deltid September 2019 USA Virginia Beach

Certificate of Graduate Studies in Leadership tilbydes via internettet fra start til slut. Ingen on-campus ophold er påkrævet.

Ph.d.-certifikat i human resource management

TUI University - College of Business Administration
Online Deltid September 2019 USA Cypress

Certifikatet består af en serie på fire kandidat-niveau kredit kurser designet til at give kandidater med den aktuelle industrielle praksis, ledelse og styring teknikker til at analysere, udvikle og lede kvalitet menneskelige ressourcer på arbejdspladsen.