ONLINESTUDIES.DK

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i hele verden her!

Universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i hele verden

Graduate certifikat programmer agter at overdrage professionelle legitimationsoplysninger på studerende, der ønsker at fremme deres karriere. Disse programmer kan være særligt nyttigt for studerende, der ønsker at forfølge ph.d.-studier eller fagfolk, der ønsker at sikre mere troværdighed.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Find MBA og mastergrad programmer i de bedste handelshøjskoler og universiteter i Europa, USA, Asien, Australien, UK, Tyskland, Frankrig og hele verden!

65 Results in Kandidat, Fjernundervisning

Executive Construction Management Graduate Certificate (Online)

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Fuldtid Deltid 2 - 3 år September 2019 USA West Lafayette + 1 mere

Få viden om grundlaget for byggeledelse. Denne viden vil hjælpe dig med at anvende teorier og principper for byggeledelse til effektivt at identificere, analysere og styre byggeaktiviteter i din organisation.


Graduate Certificate in Systems Engineering - Online

Kennesaw State University
Online Fuldtid June 2019 USA Kennesaw

<p>Institut for Systemer og Industriel Engineering tilbyder et kandidat-niveau certifikat i systemteknik. Systems Engineering blander ingeniør-, systemtænkning og ledelsesemner. Dette certifikat er et 12-timers program.


Graduate Certificate in Business Administration

Kansas State University Global Campus
Online 40 uger May 2019 USA USA Online

Kandidatbeviset i erhvervsøkonomi giver en mulighed for studerende at få grundlæggende forretningskendskab uden at skulle deltage i et fuldt MBA-program.


Online Graduate Certificate i offentlig forvaltning

University of Missouri Truman School of Public Affairs
Online Fuldtid 1 - 2 år June 2019 USA Columbia

En online graduate certifikat i offentlig forvaltning fra MU vil hjælpe dig med at finpudse dine administrative og ledelsesmæssige færdigheder. Hvis du vil lede politikændringer og fremme gennemsigtighed og retfærdighed i offentlig service, kan dette være certifikatet for dig.


Online Graduate Certificate of Engineering i elektronisk emballage

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering
Online Fuldtid Deltid 1 - 5 år August 2019 USA College Park + 1 mere

Vores elektroniske emballage Graduate Certificate in Engineering udnytter universitetets unikke styrke i pålidelighed sammen med sin ekspertise inden for elektroteknik, maskinteknik, materialevidenskab og erhvervslivet til at styrke eleverne til yderligere karriere inden for områder som flyelektronik, bilelektronik, industrielle motordrev, militær elektronik og medicinsk udstyr.


Graduate Certificate in Workplace Innovation

Royal Roads University
Online Fuldtid 6 måneder October 2019 Canada Victoria

Arbejdspladsinnovation er en af ​​de mest kritiske kompetencer for ledere, der står over for stadig voksende niveauer af kompleksitet. I stigende grad står enkeltpersoner og organisationer over for usikre, komplekse og tvetydige arbejdspladser og efterspørgslen efter innovation, og ledere, som kan udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at lede disse udfordringer, vil fortsat stige.


Undervisning Teknisk Kommunikation Graduate Certificate

Texas Tech University Worldwide eLearning
Online Fuldtid 15 timer September 2019 USA USA Online

Graduate Certificate i Undervisning Teknisk Kommunikation, der tilbydes af Department of English, hjælper studerende, der søger at opbygge deres legitimationsoplysninger som lærere af teknisk kommunikation.


Graduate Certificate of Advanced Engineering (Engineering Management)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Deltid 1 - 2 år February 2020 Australien Australia Online

Vil du gerne tilføje ledelses- og ledelsesmæssige færdigheder til din tekniske ingeniørkundskab? Graduate Certificate of Advanced Engineering (Engineering Management) giver dig mulighed for at styre komplekse ingeniørprojekter, produkter og tjenester og åbner en bredere vifte af karrieremuligheder i arbejdsstyrken.


Ph.d.-certifikat: gæstfrihed og turisme

Columbia Southern University
Online Deltid September 2019 USA Orange Beach

bevis for kandidateksamen i ledelse - CGS

Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship
Online Deltid September 2019 USA Virginia Beach

Certificate of Graduate Studies in Leadership tilbydes via internettet fra start til slut. Ingen on-campus ophold er påkrævet.


Klasseværelse teknologi integrationistiske

UMaineOnline (University of Maine)
Online Fuldtid Deltid September 2019 USA Orono

Dette certifikat er designet til at give klasselærere med den viden og færdigheder til at integrere teknologien i øjeblikket inden for deres skoler og distrikter.


Uddannelses specialist (red.) Grad i bibliotekets uddannelsesmedier (online)

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Online Fuldtid Deltid 1 år August 2019 USA Montgomery + 1 mere

Kandidater til AA Level, Ed. I Library Education Media, kommer fra forskellige skolebiblioteksindstillinger - landdistrikterne, byerne og forstæderne. AA-kandidaterne repræsenterer forskellige etniske og kulturelle baggrunde. De fører deres ekspertise inden for indsamling af udvikling, læseplanlægning, teknologiintegration, peer-samarbejde, mediehåndtering og juridiske spørgsmål til studiet. I løbet af deres faglige studier deltager kandidater i kurser, der beriger deres forskningsmæssige færdigheder, hjælper med at forfølge læseplanforbindelser mellem mediecenteret og klasseværelset, give dem mulighed for at fokusere på juridiske spørgsmål i forbindelse med skolemedieprogrammer og fremme vækst i indhold områder. De krævede LEM kurser engagerer kandidater i reflekterende tænkning, da de diskuterer emner, engagerer sig i forskning og designmaterialer, der viser, at de er beslutningstagere.


Graduate Certificate i Emergency Management

Algonquin College
Online January 2020 Canada Ottawa

n dagens verden, trusler og risici bliver stadig mere komplekse på grund af mangfoldigheden af ​​naturlige og menneskeskabte farer. Dette Ontario College Graduate Certificate program udstyre studerende, både taktisk og strategisk, at forstå og reagere på de fire områder af emergency management.


Ph.d.-certifikat i strategisk ledelse

TUI University - College of Business Administration
Online Deltid September 2019 USA Cypress

Certifikatet består af en serie på fire kandidat-niveau kredit kurser designet til at give kandidater med cutting-edge metoder baseret på forskning bekræftet i praksis i alle typer af organisationer og brancher.


Graduate certifikat - offentlig forvaltning (online)

Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)
Online Fuldtid August 2019 USA Bloomington

Online graduate Public Management Certificate giver dig yderligere færdigheder i offentlig forvaltning i 15 kredit timer. Hvis du er professionel i et offentligt eller privat sektor bureau og er interesseret i at tage en ledende rolle, kan vores certifikat hjælpe.