ONLINESTUDIES.DK

Universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i hele verden

Graduate certifikat programmer agter at overdrage professionelle legitimationsoplysninger på studerende, der ønsker at fremme deres karriere. Disse programmer kan være særligt nyttigt for studerende, der ønsker at forfølge ph.d.-studier eller fagfolk, der ønsker at sikre mere troværdighed.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Find MBA og mastergrad programmer i de bedste handelshøjskoler og universiteter i Europa, USA, Asien, Australien, UK, Tyskland, Frankrig og hele verden!

78 Resultater i Kandidat, Fjernundervisning Filter

Graduate Certificate i datalogi

Truman State University
Online Fuldtid 1 år August 2019 USA Kirksville

Kompleks dataanalyse revolutionerer, hvordan vi forstår verden omkring os, og mange virksomheder søger talentfulde fagfolk, der kan bringe disse færdigheder til arbejdspladsen. Et kandidat certifikat i datalogi kan give dig de legitimationsoplysninger, du har brug for at opgradere dit færdighedssæt eller udforske et nyt felt. Og du behøver ikke have en baggrund i datalogi eller statistik for at komme i gang.

Online Graduate Certificate i Science Communication

University Of Maryland Baltimore
Online Fuldtid Deltid 1 - 3 år August 2019 USA Baltimore + 1 mere

Denne unikke 12-credit graduate certifikat program er helt online og kan hjælpe med at fremme din karriere inden for videnskab kommunikation. Studerende interesseret i Science Communication vil have mulighed for at styrke deres færdigheder som forfattere ved at tage kurser i teknisk skrivning, skrive for videnskabelige tidsskrifter, forslag og give skriftlig, og skrive til offentligheden.

Graduate Certificate i Information Technology Business Analysis

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Fuldtid Deltid 12 - 36 måneder Åben tilmelding USA West Lafayette + 1 mere

The Information Technology Business Analysis graduate certifikat program vil give kandidatstuderende indledende graduate-level uddannelse i de vigtige aspekter af Business Analysis.

Graduate Certificate in Business Administration

Kansas State University Global Campus
Online 40 uger Maj 2019 USA USA Online

Kandidatbeviset i erhvervsøkonomi giver en mulighed for studerende at få grundlæggende forretningskendskab uden at skulle deltage i et fuldt MBA-program.

Online Graduate Certificate i offentlig forvaltning

University of Missouri Truman School of Public Affairs
Online Fuldtid 1 - 2 år June 2019 USA Columbia

En online graduate certifikat i offentlig forvaltning fra MU vil hjælpe dig med at finpudse dine administrative og ledelsesmæssige færdigheder. Hvis du vil lede politikændringer og fremme gennemsigtighed og retfærdighed i offentlig service, kan dette være certifikatet for dig.

Online Graduate Certificate of Engineering i elektronisk emballage

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering
Online Fuldtid Deltid 1 - 5 år Januar 2020 USA College Park + 1 mere

Vores elektroniske emballage Graduate Certificate in Engineering udnytter universitetets unikke styrke i pålidelighed sammen med sin ekspertise inden for elektroteknik, maskinteknik, materialevidenskab og erhvervslivet til at styrke eleverne til yderligere karriere inden for områder som flyelektronik, bilelektronik, industrielle motordrev, militær elektronik og medicinsk udstyr.

Graduate Certificate of Editing og Publishing

University of Southern Queensland (USQ)
Online Fuldtid Deltid 1 år Februar 2020 Australien Australia Online + 1 mere

Redigering og udgivelse er et kreativt og dynamisk felt, der holder stor appel til dem, der elsker at arbejde med ord. Det er et felt, der ofte involverer samarbejde med forfattere, designere, kunstnere og professionelle på skærmen.

Graduate Certificate in Workplace Innovation

Royal Roads University
Online Fuldtid 6 måneder Oktober 2019 Canada Victoria

Arbejdspladsinnovation er en af ​​de mest kritiske kompetencer for ledere, der står over for stadig voksende niveauer af kompleksitet. I stigende grad står enkeltpersoner og organisationer over for usikre, komplekse og tvetydige arbejdspladser og efterspørgslen efter innovation, og ledere, som kan udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at lede disse udfordringer, vil fortsat stige.

Graduate Certificate i Sports Analytics og Management

American University Online
Online Deltid 9 - 15 måneder September 2019 USA Washington

American Universitys online graduate certifikat i Sports Analytics og Management bygger dine styrker i emergent teknologier og data analyse færdigheder, som sportsorganisationer er på udkig efter, som digital omdanner deres industri.

Graduate Certificate i datalogi

Lewis University Online
Online Fuldtid 12 måneder September 2019 USA Romeoville

På så lidt som 12 måneder, tjen dit graduate certifikat i datalogi, der tilbydes bekvemt online på Lewis University. Få indsigt i de vigtigste matematiske og computervidenskabelige spørgsmål, der er involveret i analysen af store datasæt ved at samle og tolke store mængder af organisatoriske data for at udvikle effektive løsninger til destillering af informationen.

Graduate Certificate i erhvervsret

Southern Cross University (Online)
Online Deltid 8 måneder Juli 2019 Australien Australia Online

Online Graduate Certificate i Business Law med Southern Cross University er et godt første skridt for en erhvervsmæssig professionel at begynde at bygge bro over deres vidensforskel mellem erhvervslivet og loven. Kurset skal give de studerende en grundig introduktion til de juridiske institutioner og processer, der påvirker den igangværende udvikling af australsk lov, deres historie, kontekst og nutidens relevans og udbyder de nødvendige færdigheder til at finde, fortolke, kritisere og anvende loven i forhold til erhvervslivet.

Graduate certifikat program

EC Council University
Online Fuldtid September 2019 USA USA Online

EC-Council University's Graduate Certificate Program fokuserer på de kompetencer, der er nødvendige for informationssikkerhed fagfolk til at blive ledere, direktører og CIO'er.

Graduate certifikat - offentlig forvaltning (online)

Indiana University Bloomington - School of Public and Environmental Affairs (SPEA Connect)
Online Fuldtid August 2019 USA Bloomington

Online graduate Public Management Certificate giver dig yderligere færdigheder i offentlig forvaltning i 15 kredit timer. Hvis du er professionel i et offentligt eller privat sektor bureau og er interesseret i at tage en ledende rolle, kan vores certifikat hjælpe.

Boghistorie og Digital Humanities Graduate Certificate

Texas Tech University Worldwide eLearning
Online Fuldtid 15 timer September 2019 USA USA Online

Texas Tech University's Graduate Certificate i Boghistorie og Digital Humanities hjælper med at opfylde det klare behov for uddannelse i digitale humaniora og historie af bogen for kandidatstuderende på tværs af studieplanen; for fagfolk i arbejdsstyrken og for at studere seniorer i humaniora, der ønsker at udvide deres jobmuligheder.

Uddannelses specialist (red.) Grad i bibliotekets uddannelsesmedier (online)

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Online Fuldtid Deltid 1 år August 2019 USA Montgomery + 1 mere

Kandidater til AA Level, Ed. I Library Education Media, kommer fra forskellige skolebiblioteksindstillinger - landdistrikterne, byerne og forstæderne. AA-kandidaterne repræsenterer forskellige etniske og kulturelle baggrunde. De fører deres ekspertise inden for indsamling af udvikling, læseplanlægning, teknologiintegration, peer-samarbejde, mediehåndtering og juridiske spørgsmål til studiet. I løbet af deres faglige studier deltager kandidater i kurser, der beriger deres forskningsmæssige færdigheder, hjælper med at forfølge læseplanforbindelser mellem mediecenteret og klasseværelset, give dem mulighed for at fokusere på juridiske spørgsmål i forbindelse med skolemedieprogrammer og fremme vækst i indhold områder. De krævede LEM kurser engagerer kandidater i reflekterende tænkning, da de diskuterer emner, engagerer sig i forskning og designmaterialer, der viser, at de er beslutningstagere.