Oversigt

Graduate Certificate in Workplace Innovation fokuserer på anvendelse af læring inden for personlig kreativitet, værktøjer, der understøtter den kreative proces, forbinder innovation med organisationsstrategi og dyrker en innovativ organisations kultur.

Deltagerne kan forvente at undersøge strategier og værktøjer, der er nødvendige for at forny og føre både strategiske og kulturelle ændringer i eksisterende organisationer. I løbet af programmets løbetid vil de studerende udforske kreativitet, risikovillighed, modellering og feedback, samtidig med at de opdager elevernes egen kreativitet og deres evne til at opmuntre kreativitet til andre.

Programmet vil også undersøge samarbejdsmæssige tilgange til de kreative processer, beslutningstagning og konfliktløsning, samtidig med at der etableres forbindelser mellem innovation og organisatorisk strategiudvikling.

Hvem er det til

Graduate Certificate in Workplace Innovation er for fagfolk i en organisatorisk kapacitet, der har den anerkendte forretningsbehov for at drive kreativitet og innovation og dem, der har lyst til at blive konsulent, der fører innovationsinitiativer sammen med og for organisationer.

Kurser

ITAI: Introduktion til akademisk integritet

Introduktionen til faglig integritetsforløb illustrerer akademisk integritet og plagiering i virkelige scenarier. En klar følelse af akademisk ærlighed og ansvar er afgørende for et godt stipendium, og det universitets akademiske arbejde og de universitetsgrader, der er tildelt af universitetet, er afhængige af ærlighed og soliditet i lærer-studerendes læringsforhold og evalueringsprocessen. Derfor skal alle studerende forstå betydningen og følgerne af snyd, plagiering og andre akademiske lovovertrædelser. Introduktion til akademisk integritetsforløb tjener som en nyttig, interaktiv ledsager til den akademiske integritetspolitik og procedurer, der er beskrevet i Studentepolitikken

Kursuspoeng: 0,0

WINV560: Dyrkning Kreativ tillid og kompetence

Fokuserer på individets rolle i innovation på arbejdspladsen. Undersøger vigtige innovationsfærdigheder som problemløsning, risikovurdering, kommunikation og forholdskompetencer, og hvordan enkeltpersoner udvikler selvtillid og kompetence til at bruge disse færdigheder til at forny sig inden for organisationer.

Kursuspoeng: 3,0

WINV685: Innovationsværktøjer og processer

Fokuserer på innovation på holdniveau og vil omfatte en udforskning af værktøjer og processer, der anvendes i gruppeindstillinger. Betragter emner som tværfaglig mangfoldighed, principper for innovation, designtænkning, anvendelse af artefakter, skitsering, modelfremstilling og prototyping samt gruppebeslutning og udførelse.

Kursuspoeng: 3,0

WINV690: Arbejdsplads Innovation: Strategi og Kultur

Anser behovet for at integrere innovation i både strategi og kultur inden for en organisation Identificerer ledelsespraksis, der er nødvendig for at opmuntre og støtte innovation. Studerende vil undersøge modeller og værktøjer til at forstå, hvordan arbejdspladskultur kan måles og styres sammen med innovative tilgange til strategisk udvikling.

Kursuspoeng: 3,0

Program undervist i:
Engelsk

Se 19 flere kurser fra Royal Roads University »

Dette kursus er Online
Start Date
Duration
6 måneder
Fuldtid
Price
10,803 CAD
Undervisningsomkostninger er for hele programmet: $ 10.803 (International studerende), $ 9.190 (indenlandske studerende).
Deadline
Efter placeringer
Efter dato

How we're different

Royal Roads University Campus Tour

Why Study at Royal Roads University