Oversigt

Graduate Certificate in Change Management er for fagfolk, der arbejder i eller konsulterer med organisationer i alle sektorer, der ønsker at udvide deres viden, færdigheder, strategier og ekspertise inden for Change Management. Studerende vil henvende sig til Change Management fra et helt systemperspektiv og undersøge de processer og metoder, der anvendes til at udvikle succesfulde forandringsstyringsinitiativer. Studerende vil udforske kapacitetsopbygningen og strategiske tilpasningsværktøjer, der kører målelige mål inden for rammerne af Change Management og dets indflydelse og indflydelse på organisatorisk kultur.

Formålet med certifikatet er at udstyre fagfolk med anvendt, relevant og teoretisk ekspertise inden for ledende og støttende enkeltpersoner og organisationer gennem forandring. Programmet fokuserer på anvendelse af læring på områder som:

  • Tilslutte ændringsindsats til organisationsstrategi
  • hele systeminterventioner
  • kultur transformation
  • styring af magt og indflydelse
  • engagement og kommunikationsstrategier
  • bygge bæredygtig forandring lederskab kapacitet
  • måling og evaluering af forandringsstyringsindsatsen

Hvem er det til

Dette program anbefales til ledere, vejledere, forandringsledere og brugere, der ønsker eller har et anerkendt forretningsbehov, for at forbedre deres kompetence og med succes forvalte ændringer i deres organisationer eller lokalsamfund. De, der ønsker at blive effektive, i efterspørgselskursændringer, vil være udstyret med de viden, værktøjer og nøglekompetencer, der er nødvendige for at skabe en omfattende forandringsstrategi, der involverer alle niveauer i en organisation.

Efter vellykket gennemførelse kan kandidater ansøge om overførselskredit i udvalgte Royal Roads University masteruddannelser med en del af undervisningen frafaldet.

RRU er en kvalificeret uddannelsesleverandør (QEP ™) til Association of Change Management Professionals (ACMP®). Graduate Certificate in Change Management er i overensstemmelse med ACMPs Standard for Change Management © (The Standard) og bedste praksis for voksenuddannelse.

Kurser

CHMN615: Indstilling af fundamentet for positiv organisationsændring

Fokuserer på organisationsskiftehåndteringspraksis og de grundlæggende forudsætninger for omdannelse af organisatorisk kultur. Studerende vil få en bedre forståelse af organisatoriske forandringsprocesser, fra at navigere folkets side af forandring for at lette hele systemændringen. Der vil blive overvejet de nødvendige kapaciteter til effektivt at lede forandringsindsatsen. Studerende vil søge at lære gennem et eksperimentelt orienteret forandringsledelsesprojekt.

Kursuspoeng: 3,0

CHMN635: Ledende strategiske systemer og kulturændringer

Udforsk måder at oprette en omfattende forandringsstrategi, der involverer alle niveauer i en organisation. Fokuserer på de flerdimensionale tilgange, der kræves for at inspirere og gennemføre positive forandringer, herunder styring af magt og indflydelse lette engagements- og kommunikationsstrategier og opbygge bæredygtig forandring-lederkapacitet.

Kursuspoeng: 3,0

CHMN675: Organisationsændring: Avancerede Modeller, Metoder og Måling

Undersøger værktøjer til at lette planlagte ændringer og personlige overgange. Ved at se organisationer og samfund som systemer undersøger kurset nøglehåndtagene for ændring og hvordan de integreres i ændringsplanlægningsprocessen. Ved at bruge denne systemvisning som en grundlæggende platform vil flere moderne modeller af forandring blive præsenteret, herunder anerkendende forespørgsel, hele systemændring og projektstyring. Studerende vil anvende viden ved hjælp af casestudier, undersøge, hvorfor ændringer i indsatsen fejler og, endnu vigtigere, hvilke roller ledere spiller for at sikre en vellykket gennemførelse af forandringsinitiativer.

Kursuspoeng: 3,0

ITAI: Introduktion til akademisk integritet

Introduktionen til faglig integritetsforløb illustrerer akademisk integritet og plagiering i virkelige scenarier. En klar følelse af akademisk ærlighed og ansvar er afgørende for et godt stipendium, og det universitets akademiske arbejde og de universitetsgrader, der er tildelt af universitetet, er afhængige af ærlighed og soliditet i lærer-studerendes læringsforhold og evalueringsprocessen. Derfor skal alle studerende forstå betydningen og følgerne af snyd, plagiering og andre akademiske lovovertrædelser. Introduktion til akademisk integritetsforløb tjener som en nyttig, interaktiv ledsager til den akademiske integritetspolitik og procedurer, der er beskrevet i Studentepolitikken

Kursuspoeng: 0,0

Program undervist i:
Engelsk

Se 19 flere kurser fra Royal Roads University »

Senest opdateret June 1, 2019
Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Duration
6 måneder
Fuldtid
Price
10,803 CAD
Undervisningsomkostninger er for hele programmet: $ 10.803 (International studerende), $ 9.190 (indenlandske studerende).
Deadline
Efter placeringer
Efter dato

How we're different

Why Study at Royal Roads University

Royal Roads University Campus Tour