Oversigt

Graduate Certificate i Project Management program vil give dig en førende instruktion i bedste praksis, projektledelse, teamdynamik og projektforhandlinger. Læreplanen leverer de progressive værktøjer, du skal bidrage og trives i dette hurtigt voksende erhverv. Vores kombination af online og on-campus læring giver dig mulighed for at videreudvikle din uddannelse, mens du holder din nuværende karriere på rette spor.

Royal Roads University er en Registreret Uddannelsesudbyder (REP) ® med Project Management Institute (PMI) ®. Projektledelse Professionals (PMP's) ® kan tjene Professional Development Units (PDU'er) mod vedligeholdelse af PMP®-legitimationsoplysninger ved afslutningen af dette program.

Efter vellykket gennemførelse kan kandidater ansøge om overførselskredit i udvalgte Royal Roads University masteruddannelser med en del af undervisningen frafaldet.

Registreret Uddannelsesudbyder og Project Management Professional har registreret varemærker tilhørende Project Management Institute, Inc.

PMI Registered Education Provider-logoet er et registreret varemærke tilhørende Project Management Instiitute, Inc.

Facilitatorer

  • Dale Christenson, Ph.D., PMP, CMC
  • Dave Whittington, PhD

Hvem er det til

Designet til fagfolk med mindst to års erhvervserfaring, giver dette program dig de avancerede projektledelsesevner, du har brug for til at opnå fremragende resultater - i din organisation og karriere. Her hjælper branchens fagfolk dig med at udvikle et robust fundament i projektledelsen og anvende den viden inden for en organisation.

Ansøgere, der ikke har den formelle akademiske uddannelse for at få adgang til optagelse, kan vurderes ud fra både deres formelle uddannelse og deres uformelle læring i overensstemmelse med fleksibel adgangspolitik.

Kurser

ITAI: Introduktion til akademisk integritet

Introduktionen til faglig integritetsforløb illustrerer akademisk integritet og plagiering i virkelige scenarier. En klar følelse af akademisk ærlighed og ansvar er afgørende for et godt stipendium, og det universitets akademiske arbejde og de universitetsgrader, der er tildelt af universitetet, er afhængige af ærlighed og soliditet i lærer-studerendes læringsforhold og evalueringsprocessen. Derfor skal alle studerende forstå betydningen og følgerne af snyd, plagiering og andre akademiske lovovertrædelser. Introduktion til akademisk integritetsforløb tjener som en nyttig, interaktiv ledsager til den akademiske integritetspolitik og procedurer, der er beskrevet i Studentepolitikken

Kursuspoeng: 0,0

PJMN500: Den højre side af projektledelsen

Kombinerer de nødvendige værktøjer og teknikker til at styre risiko, tid og omkostninger effektivt med de væsentlige humanistiske komponenter i projektledelse. Studerende kan forvente at få kritiske interessentinteresseteknikker, herunder forhandling, konfliktløsning, forandringsledelse og samarbejde i forbindelse med et praktisk fokus og anvendelse på de begrænsninger, der står over for ethvert projekt: tidsfrister, menneskelige ressourcer, materialer, budget og specifikationer

Kursuspoeng: 3,0

PJMN501: Forvaltning af komplekse projekter

Projektledere bruger specifikke beprøvede teknikker og strategier til opnåelse af fremragende resultater. Flere modeller har udviklet sig til at give kontekstmæssige rammer for integration af projekter inden for en organisations strategiske mål. Dette kursus omfatter og undersøger fordelingsrealiseringsmetoden og SMART (strategisk styret, justeret, regenerativ og overgangsmodel).

Kursuspoeng: 3,0

PJMN502: Projektplanlægning og planlægning

Undersøger de begrænsninger, som hver projektleder står over for i ethvert projekt og tidsramme, budget, menneskelige ressourcer, specifikationer, udstyr og materiale uden at lade begrænsningerne begrænse innovation og kreativitet. Kurset introducerer teknikker til udvikling af arbejdsopdeling strukturudvikling, estimering, prognoser, evaluering og prognoser, overvågning og rapportering omkostninger og fortolkning af værdien data.

Kursuspoeng: 3,0

resultater

  • Forstå projektledelsesmodeller, livscykluser og projektintegrationsstyring
  • Anvend fundamentet for projektledelse, herunder Project Management Institute's Project Management Body of Knowledge®
  • Udvikle strategier til estimering, evaluering, prognostisering, overvågning og rapportering, samt fortolkning af værdien af ​​data
  • Master teknikker til at motivere andre og omfavne deres rolle i projektledelse
  • Engagere sig i de processer, gennem hvilke organisationer, praksis og projekter styres
Program undervist i:
Engelsk

Se 19 flere kurser fra Royal Roads University »

Senest opdateret June 1, 2019
Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Sep 24, 2019
Duration
6 måneder
Fuldtid
Price
8,023 CAD
Undervisningsomkostninger er for hele programmet: $ 8.023 (International studerende), $ 6.410 (Indenlandske studerende).
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 24, 2019
End Date
Mar 19, 2020
Ansøgningsfrist

Sep 24, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Mar 19, 2020

Why Study at Royal Roads University ISC

Project Management at RRU

Royal Roads University Campus Tour