Oversigt

Formålet med Graduate Certificate i Organisation Design og Udvikling er at udstyre fagfolk med kandidat-niveau anvendt, relevant og teoretisk ekspertise i at designe organisationer for fremtiden.

I løbet af programmets løbetid kan de studerende forvente at udforske principper og praksis for organisationsudvikling, undersøge teoretiske og praktiske perspektiver for organisationsdesign, kultur og forandringsinterventioner, og erhverve og udnytte tilgange og rammer, der skaber de nødvendige forbindelser til organisationsstrategi. Programmet vil fokusere på anvendelse af læring på områder som:

  • organisation design, udvikling og strategi
  • organisationsændringsprocesser
  • systemer og kultur transformation
  • kapacitetsopbygning, måling og evaluering

Hvem er det til

Dette program er beregnet til konsulenter, analytikere, ledere og praktikere, der ønsker at designe og levere tilpassede interventioner til at hjælpe organisationer med at lede og implementere positive interessentrelaterede organisationsændringer. De, der ønsker at blive effektive, efterspurgte organisationskonsulenter, vil være udstyret med de viden, værktøjer og nøglekompetencer, der er nødvendige for at gennemføre strategisk analyse, beslutningstagning og evaluering i komplekse organisationer.

Efter vellykket gennemførelse kan kandidater ansøge om overførselskredit i udvalgte Royal Roads University masteruddannelser med en del af undervisningen frafaldet.

Kurser

ITAI: Introduktion til akademisk integritet

Introduktionen til faglig integritetsforløb illustrerer akademisk integritet og plagiering i virkelige scenarier. En klar følelse af akademisk ærlighed og ansvar er afgørende for et godt stipendium, og det universitets akademiske arbejde og de universitetsgrader, der er tildelt af universitetet, er afhængige af ærlighed og soliditet i lærer-studerendes læringsforhold og evalueringsprocessen. Derfor skal alle studerende forstå betydningen og følgerne af snyd, plagiering og andre akademiske lovovertrædelser. Introduktion til akademisk integritetsforløb tjener som en nyttig, interaktiv ledsager til den akademiske integritetspolitik og procedurer, der er beskrevet i Studentepolitikken

Kursuspoeng: 0,0

ORGD610: Indstilling af instituttet for organisatorisk transformation

Fokuserer på den teoretiske understøttelse af organisationsudvikling og fremtrædende praksis for udformning af fremtidige organisationsstrukturer. Undersøger de nødvendige færdigheder og handlinger, der er nødvendige for at opbygge social intelligens, udvikle relationer, konsultere systemer og fremme en innovationskultur i organisationer. Studerende vil søge at lære gennem et eksperimentelt orienteret organisation design projekt.

Kursuspoeng: 3,0

ORGD625: Organisationsdesign: Processer til positiv ændring

Undersøger de komplekse processer for effektiv organisationsændring og introducerer praksis til støtte for positivt systemisk engagement. Giver de studerende de nødvendige kompetencer til at designe og levere tilpassede interventioner til at hjælpe organisationer med at lede og implementere positive interessentrelaterede organisationsændringer. 3 point.

Kursuspoeng: 3,0

ORGD640: Organisationsudvikling: Støtte til organisatorisk sundhed og vitalitet

Udvikler viden og færdigheder, der er nødvendige for at gennemføre strategisk analyse, beslutningstagning og evaluering i komplekse organisationer med særlig fokus på organisatorisk sundhed og vitalitet. Studerende vil blive introduceret til tilgange, der hjælper med kræsne intentioner, roller og foci for Organisationsudvikling (OD) og forandringsprocesser, og at finde den bedst egnede med udøverens stil og evner.

Kursuspoeng: 3,0

Program undervist i:
Engelsk

Se 19 flere kurser fra Royal Roads University »

Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Duration
6 måneder
Fuldtid
Price
10,803 CAD
Undervisningsomkostninger er for hele programmet: $ 10.803 (International studerende), $ 9.190 (indenlandske studerende).
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Mar 19, 2020
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Mar 19, 2020

How we're different

Why Study at Royal Roads University

Royal Roads University Campus Tour