Oversigt

Dette 9-kredit, 6-måneders blended program vil lægge grundlaget for virksomheder og intrapreneurs at inddrage sociale bekymringer og løsninger i selve stoffet i deres organisationer. Studerende vil undersøge nye måder at øge virksomhedernes værdi på, som muliggør positiv social forandring i deres organisationer, deres samfund og verden overordnet.

Formålet med certifikatet er at udstyre fagfolk i ledende stillinger med kandidatniveau anvendt og relevant ekspertise inden for social innovation på individuel, hold og organisatorisk niveau. Programmet vil fokusere på anvendelse af læring på følgende områder:

  • fundament for kørsel sociale og miljømæssige ændringer, mens fremme kerne forretningsmål
  • kreativ tænkning og innovation i at forsøge at løse onde problemer og udfordringer
  • måling, evaluering og rapportering om sociale konsekvenser
  • skalering for effektiv effekt, lokalt og globalt
  • læring inden for designtænkning, organisationsstrategi og organisatorisk kultur
  • Praktiske forandringsfærdigheder, herunder empati, teamwork og ledelse

Hvem er det til

Dette program anbefales til:

  • Levende forandringsledere og enablere, der ønsker at udvikle og skala social innovation i deres organisationer
  • De ønsker at påvirke positive forandringer og forbinde innovation og iværksætterpraksis til samfundet og sociale forbedringer
  • Organisatoriske ledere, ledere og skiftende beslutningstagere, der søger at balancere økonomisk og operationel præstation og omdanne samfundets evne til at løse vigtige udfordringer

Efter vellykket gennemførelse kan kandidater ansøge om overførselskredit i udvalgte Royal Roads University masteruddannelser med en del af undervisningen frafaldet.

Kurser

CSIN550: Stiftelsen for virksomhedernes sociale innovation

Introducerer eleverne til grundlæggende teorier, processer, praksis og strategier for social innovation såvel som corporate intrapreneurship. Gennem dyb introspektion vil eleverne få kendskab til forandringsstrategier, der omfatter indsættelse af blød og hård magt for at fremme innovative muligheder, samtidig med at man undersøger, hvordan man kan påvirke uden formel myndighed. Eleverne vil blive udsat for de sociale og institutionelle iværksætters kreative strategier og aktiviteter (intrapreneurs), aktivister, organisationer og sociale bevægelser. Studerende vil undersøge personer og grupper, der har katalyseret vigtig positiv social forandring gennem forskellige organisatoriske platforme - på markedet, i regeringen, inden for nonprofit-sektoren og i stigende grad i rummet mellem disse tre sektorer. I løbet af kurset vil eleverne undersøge social innovation gennem case studies, best practice analyser og relevante aflæsninger.

Kursuspoeng: 3,0

CSIN562: Design tænker på social innovation

Design Tænker på social innovation er en metode, der tilskynder kreativ tænkning og innovation til at forsøge at løse udfordringer. Det er en samarbejdsmæssig, human-centreret tilgang til at løse nogle af verdens mest presserende problemer. Designtænkning indeholder indbegrebet eller forbrugerindsigt i hurtig prototyping, der alle har til formål at komme ud over de antagelser, der blokkerer effektive løsninger.

Kursuspoeng: 3,0

CSIN575: Måling og skalering Social indvirkning

Fokuserer på måling og rapportering om sociale konsekvenser og identificerende resultater i forhold til målene for forskellige interessenter. Undersøger også spørgsmålet om, hvordan sociale innovationer effektivt kan skala deres indflydelse for at nå individer og samfund, der kan drage fordel af deres innovationer.

Kursuspoeng: 3,0

ITAI: Introduktion til akademisk integritet

Introduktionen til faglig integritetsforløb illustrerer akademisk integritet og plagiering i virkelige scenarier. En klar følelse af akademisk ærlighed og ansvar er afgørende for et godt stipendium, og det universitets akademiske arbejde og de universitetsgrader, der er tildelt af universitetet, er afhængige af ærlighed og soliditet i lærer-studerendes læringsforhold og evalueringsprocessen. Derfor skal alle studerende forstå betydningen og følgerne af snyd, plagiering og andre akademiske lovovertrædelser. Introduktion til akademisk integritetsforløb tjener som en nyttig, interaktiv ledsager til den akademiske integritetspolitik og procedurer, der er beskrevet i Studentepolitikken

Kursuspoeng: 0,0

Program undervist i:
Engelsk

Se 19 flere kurser fra Royal Roads University »

Senest opdateret June 1, 2019
Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Duration
6 måneder
Fuldtid
Price
10,803 CAD
Undervisningsomkostninger er for hele programmet: $ 10.803 (International studerende), $ 9.190 (indenlandske studerende).
Deadline
Kontakt skolen
6 Months | Blended delivery
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
6 Months | Blended delivery
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
6 Months | Blended delivery
End Date

Why Study at Royal Roads University ISC

Royal Roads University Campus Tour

How we're different