Grad i Politi Studies

Open University Of Cyprus

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Grad i Politi Studies

Open University Of Cyprus

Politiuddannelsesprogrammet er til politiets tjeneste på Cypern og er rettet til kandidater fra Politiakademiet .

På et tidspunkt med hurtigt skiftende satser og store behov for moderne sikkerhed og statsborgerskab har dette toårige program til formål at tilbyde medlemmerne af politiet ny viden, færdigheder og praksis med en europæisk orientering, supplerende, udvidelse og opdatering fra sag til sag viden, der allerede er erhvervet under deres studier på Cyperns Politiakademi.

For at opnå en grad i politistudier skal eleverne succesfuldt deltage i og afslutte tolv (12) seksmåneders tematiske moduler (120 ECTS i alt) på Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου .

Programmets struktur

De tematiske moduler i Politiakademiets opgraderingsprogram er opdelt i indledende klasser. og HE specialisering. Til udvælgelse af nogle studerende specialisering er en vellykket gennemførelse af andre tematiske enheder påkrævet.

Studerende deltager i starten af 8 obligatoriske tematiske enheder (8X10 ECTS). Efter afslutningen af ​​de obligatoriske tematiske enheder kan eleverne enten vælge et program kun ved at deltage i tematiske moduler (4 specialer x 10 ECTS) eller en kombination af 2 afhandlinger. specialisering (10 ECTS hver) og Dissertation (svarende til 2 TS eller 20 ECTS).

kode

AdgangskravEn forudsætning for at komme ind i programmet er besiddelse af et diplom på Cypern Politiakademiet og et godt kendskab til det engelske sprog til at studere international litteratur.

applikationerFristen for indgivelse af ansøgninger om optagelse til studieplanerne for studieåret 2017-2018 er fra 6. juli til 5. september 2017 kl. 11:00 .

Ansøgninger indgives kun elektronisk via universitetets hjemmeside på https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Græsk


Sidst opdateret July 8, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
2,880 EUR
Information
Deadline
Locations
Cypern - Cyprus Online
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Cypern - Cyprus Online
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen