Læs den officielle beskrivelse

Politiuddannelsesprogrammet er til politiets tjeneste på Cypern og er rettet til kandidater fra Politiakademiet .

På et tidspunkt med hurtigt skiftende satser og store behov for moderne sikkerhed og statsborgerskab har dette toårige program til formål at tilbyde medlemmerne af politiet ny viden, færdigheder og praksis med en europæisk orientering, supplerende, udvidelse og opdatering fra sag til sag viden, der allerede er erhvervet under deres studier på Cyperns Politiakademi.

For at opnå en grad i politistudier skal eleverne succesfuldt deltage i og afslutte tolv (12) seksmåneders tematiske moduler (120 ECTS i alt) på Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου .

Programmets struktur

De tematiske moduler i Politiakademiets opgraderingsprogram er opdelt i indledende klasser. og HE specialisering. Til udvælgelse af nogle studerende specialisering er en vellykket gennemførelse af andre tematiske enheder påkrævet.

Studerende deltager i starten af 8 obligatoriske tematiske enheder (8X10 ECTS). Efter afslutningen af ​​de obligatoriske tematiske enheder kan eleverne enten vælge et program kun ved at deltage i tematiske moduler (4 specialer x 10 ECTS) eller en kombination af 2 afhandlinger. specialisering (10 ECTS hver) og Dissertation (svarende til 2 TS eller 20 ECTS).

kode

AdgangskravEn forudsætning for at komme ind i programmet er besiddelse af et diplom på Cypern Politiakademiet og et godt kendskab til det engelske sprog til at studere international litteratur.

applikationerFristen for indgivelse af ansøgninger om optagelse til studieplanerne for studieåret 2017-2018 er fra 6. juli til 5. september 2017 kl. 11:00 .

Ansøgninger indgives kun elektronisk via universitetets hjemmeside på https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Program undervist i:
Græsk

Se 22 flere kurser fra Open University Of Cyprus »

Senest opdateret July 8, 2018
This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Deltid
Fuldtid
Price
2,880 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date