Grad i Design

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Vi er en online lærerinstitution tilgængelig på 3 sprog (engelsk, spansk og portugisisk) baseret i London, men med online-kurser tilgængelige over hele verden.

Hvorfor Bachelor of Design?

Design var aldrig lige så vigtigt som det er nu. Det er en del af vores daglige liv, fordi vi kan finde designet i hvert produkt, vi bruger, på de websites, vi besøger, eller i alle de applikationer, vi installerer på smartphones.

London School of Design og Marketing Design Degree vil hjælpe dig med at opbygge en karriere i den kreative verden og kan være den drivkraft, du har brug for for at nå nye mål, frigøre din kreative side og skabe magtfulde projekter, der inspirerer og påvirker mennesker. Graden i Design hviler på tre centrale punkter:

Viden: En moderne og omfattende forståelse af begreber, værktøjer, historie og designmetoder generelt, samt forbindelserne mellem de vigtigste aktivitetsområder;

Kompetencer: Evne til at oprette, planlægge, implementere og styre projekter med succes ved at bruge den opnåede viden;

Attitude: udvikle personlige karakteristika som fleksibilitet, empati, realisme og iværksætteri.

LSDM Design Grad er udelukkende online og er tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk.

London School of Design and Marketing

Hvor lidenskab bliver et erhverv

OVERSIGT OVER KURSEN

introduktion

Graden i Design er designet til alle, der ønsker at erhverve nye færdigheder, viden og finde nye løsninger i udviklingen af ​​nye forslag til globale spørgsmål i Design. Kursplanen blev skitseret fra den strategiske beslutning gennem en tværfaglig holdning på de globale markeder.

Læringskompetencer

Bachelor of Design forbereder fagfolk til de forskellige områder af design ved at levere avanceret, omfattende, koordineret og støttet videregående uddannelse i den seneste videnskabelige og teknologiske udvikling. LSDM Design Degree kursusplanen blev udviklet og opdelt i 3 forskellige faser:

Trin 1

Det første trin, der svarer til kursusets første år, har til formål at forberede LSDM studerende på de forskellige områder af design gennem en moderne og omfattende forståelse af koncepter, værktøjer, historie og designmetoder generelt. Det sigter også på at dække sammenhængen mellem de vigtigste aktivitetsområder (såsom kommunikation, interaktion og produktdesign) ved at udvikle et samlet overblik over temaerne forbundet med designmissionen, dets interaktion med markederne og dets rolle i samfundet.

Trin 2

Anden fase, der svarer til andet år af kurset, har til formål at skabe solid kompetence til udvikling og implementering af projekter, formuleret omkring hovedområderne for kommunikationsdesign, interaktivt design og produktdesign. Studerende vil kunne:

Identificere og analysere: Analyser det miljø, hvor problemløsning opstår, tænk kreativt, identificer de tilstande og mål, der er forbundet med problemløsning, og identificer de nødvendige ressourcer og færdigheder

Lav valg: træffe beslutninger, forstå usikkerhederne og de dermed forbundne risici, foregribe de fremtidige konsekvenser af beslutninger og udvikle evnen til argumentation;

Integrere: processer og mangfoldighed af interesser samtidig med øget fleksibilitet og innovation;

Implementere: planlægning og organisation, oprettelse af passende miljøer, implementering og kontrol, udvikling af kreative færdigheder i projektets design og udførelsesfaser.

Trin 3

Den tredje fase, der svarer til kursets tredje år, sigter mod at konsolidere den viden, der er erhvervet i tidligere studieformer, og at udvikle sig med selvtillid, realisme og iværksætteri. Det vil på dette stadium være, at LSDM-studerende udvikler deres afsluttende kursusprojekt gennem følgende kompetencer:

Fleksibilitet: At kunne håndtere en række designprojekter og tilpasse sig skiftende omstændigheder som en multi-skilled og open-minded professionel i et tværfagligt team;

Empati: At kunne forstå forskellige synspunkter og argumentere dem

Realisme: Gør en gyldig vurdering af dine egne evner og handlinger til enhver tid, afhængig af din egen kompetence og ydeevne.

Iværksætteri: Evne til at skabe, udvikle og sælge en ide, et visuelt arbejde, en vare eller en tjenesteydelse.

fakultetet

Fakultetet består af kvalificerede, erfarne og anerkendte lærere. Udover den akademiske uddannelse på ph.d.-niveau præsenterer de konsoliderede faglige karriere, der forbinder den faglige komponent med arbejdsmarkedet.

Tutor Center

LSDM studerende følger ugentligt gennem Tutor Center bestående af et team af vejleder, der specialiserer sig i design med masterniveau træning og dokumenteret flerårig erfaring. Tutor Center er også tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk.

Professionelle modtagere og udgange

Graden i Design er rettet mod studerende, fagfolk, kunstnere eller frilansere med ambition eller konsolideret karriere inden for reklame (kunstdirektører, producenter eller designere), visuelt design, kommunikation, grafisk og interaktivt design (designere, producenter, ledere teammedlemmer, kunstdirektører eller kreative direktører). Studerende inden for Design vil have mulighed for at arbejde i visuelle bureauer (reklame, design) eller virksomheder af produktdesign, kommunikationsdesign, interaktiv design, blandt andre.

STRUKTUR

Graden i Design er 100% online, designet til at lære efter tilgængelighed af studerende uden fast tidsplan. Det vil sige, LSDM-studerende definerer hvornår og hvor man skal få adgang til indholdet og udføre evalueringsarbejdet. Kun endelige papirer og en-til-en-præsentationer vil blive planlagt til bestemte tidspunkter og meddeles LSDM-studerende rettidigt.

Omkring 36 måneder har LSDM-studerende gennemført en bachelorgrad i Design, der er akkrediteret af universitetet for Creative Arts (UCA), en af ​​de højest specialiserede universiteter i Det Forenede Kongerige.

Undervisnings- og læringsmetoder vedtaget i kurset:

  • Undervises på engelsk, spansk og portugisisk.
  • Maksimum 3 enheder samtidigt og et sidste projekt
  • Indholdet af enhederne er asynkront og organiseret af ugentlige emner;
  • Tutor Center fungerer som et support- og interaktionsværktøj til den studerende;
  • Online ressourcer (f.eks forelæsninger, seminarer og diskussioner, tutorials og feedback sessioner, fora og online diskussionsgrupper, praktiske øvelser).
Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Desenvolvida em 2016, a London School of Design and Marketing propõe alterar o paradigma do ensino, proporcionando aos estudantes novos desafios com base nas suas vocações.

Desenvolvida em 2016, a London School of Design and Marketing propõe alterar o paradigma do ensino, proporcionando aos estudantes novos desafios com base nas suas vocações. Minimer
London , Madrid , Porto + 2 Mere Mindre