Læs den officielle beskrivelse

Afstanden til licens privatret oprindeligt giver retsstaten i almindelighed, og privatret. Denne juridisk uddannelse giver dig mulighed for at forberede de nationale konkurrencer (notar, inspektion ...) og til at studere i master og / eller forskning.

højre

Den kandidat i dette fjerntliggende licens skal beherske det grundlæggende i privatret; aftaleret, virksomhedsledelse, arbejdskraft ..., men skal også lære at analysere og erhverve "juridisk refleks". Dette diplom kursus i Privatret tilbyder praktiske sager fra retspraksis og tunesiske og internationale doktriner, giver hands-on læring gennem partnerskaber med anerkendte firmaer og åbner internationale muligheder med partner universiteter, primært i Frankrig og Tyskland.

Med licensen, kan du specialisere med en Master i Business Law og virksomheder, eller til en anden specialitet at have en dobbelt kompetence i den offentlige forvaltning, journalistik, human resource management ... Du kan også sætte den nationale notar konkurrence, arbejdstilsynet.

Program undervist i:
Fransk

Se 10 flere kurser fra Université Virtuelle (UIV) »

This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date