Globalt diplom i professionel madlavning
International Culinary Studio
Nøgleinformation
Campus placering
Canterbury Plains, New Zealand
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Blandet
Varighed
36 uger
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
USD 2.499 *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Jun 2024
* tilgængelige rentefri betalingsmuligheder
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Efter afslutningen af det globale diplom i professionel madlavning og de tilhørende branchetimer kan indehaveren tildeles Worldchef Certified Commis Chef -badget. Det betyder, at de er en professionel kok, der har erfaring med at arbejde i en madservering. De er en del af en køkkenbrigade og ansvarlige for at udføre en række forskellige madlavnings- og bagningsopgaver under opsyn af en professionel kok.
Fleksibilitet:
Har du et fuldtidsjob, familieforpligtelser eller studerer du bare bedre efter en fleksibel tidsplan?
Prisbillig:
Ingen pendlingsudgifter og onlinestudier er betydeligt mere overkommelige
Tilpasset læring:
- At studere online udvikler selvdisciplin, selvmotivation og bedre kommunikationsevner
- Personlig en på en undervisning
- Gennemgå læringsmateriale eller øv så mange gange, som du har brug for
Når du studerer hos os:
- Deltag i et globalt fællesskab af studenterkokke, der også studerer online
- Små grupper af studerende tildeles og vejledes af en erfaren branchekokinstruktør, der yder personlig pleje og støtte
- Behøver ikke at holde fri fra arbejde for at deltage i undervisningen
- Kan arbejde igennem dit materiale for at passe til din tidsplan og være fleksibel med dine studietider
- Har ubegrænset adgang til et eksklusivt kulinarisk bibliotek samt 100'er med opskrifter og videoer
- Vil tage eksamen med reelle færdigheder, der hjælper dig med at lykkes på nutidens konkurrencedygtige arbejdsplads
- Få adgang til vores Alumni Network of Chefs, der arbejder over hele verden
- Få en udfyldt e-portefølje (online CV) og digital badging-vær klar til at søge det job, du fortjener!
Vores online platform er spændende, interaktiv og brugervenlig - Kvalitetsundervisning online fra ethvert køkken. Vores team er klar og klar til at få dig i gang med at nå dine kulinariske drømme!
Indlæggelser
Læreplan
Kursusindhold:
- Fødevaresikkerhed i catering
- Sikkerhed på arbejdspladsen
- Introduktion til grundlæggende køkkenprocedurer
- Tilbered mad til kold præsentation
- Bæredygtighed for Food Service Professionals
- Introduktion til ernæring
- Tilbered, kog og færdiggør lagre, supper og saucer
- Introduktion til restaurations- og restaurationsbranchen
- Tilbered, tilbered og færdiggør grøntsager, frugter og bælgfrugter
- Sunde fødevarer og særlige diæter
- Tilbered, tilbered og færdiggør ris, korn, stivningsholdige produkter og ægretter
- Tilbered, tilbered og afslut varme og kolde desserter og buddinger
- Forbered, tilbered og afslut fisk og skaldyr
- Cateringdrift, omkostninger og menuplanlægning
- Forberede, lave mad og færdiggøre bageriprodukter
- Tilbered, tilbered og afslut kød, fjerkræ og indmad
Studenterklæringer
Om skolen
Spørgsmål
Lignende kurser
Certifikat i kulinariske færdigheder (online)
- Online Canada
- Toronto, Canada