ONLINESTUDIES

Et fundament år er en skolastisk program, der giver de studerende mulighed for at blive fortrolig med college liv og universitetskurser. Ved at forberede de studerende til de forventninger videregående uddannelse, kan fundament år hjælpe eleverne til at være mere succes i deres akademiske karriere.

Når indskrevet i et management program, kan eleverne få mulighed for at få en grundlæggende forståelse af koncepter og teknikker, som kan være meget givende, da det kan forberede dem til en karriere i en række virksomheder.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

1 Resultater i Ledelsesstudier, Europa, Fjernundervisning Filter

Grundlæggende program (online)

Schellhammer Business School
Foundation Year
Sep 2020
<
Fuldtid
<
30&nbsp;-&nbsp;50 timer
Engelsk
Online

Online University Foundation-programmet er rettet mod studerende, der ser på at få universitetsuddannelse eller praktisk ledelseserfaring for at forbedre deres jobmuligheder. ...

Læs mere