Filter
Foundation Year
Hastighed: Deltid

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et fundament år er en skolastisk program, der giver de studerende mulighed for at blive fortrolig med college liv og universitetskurser. Ved at forberede de studerende til de forventninger videregående uddannelse, kan fundament år hjælpe eleverne til at være mere succes i deres akademiske karriere.

Interiør design passer visuelt kunstnerisk design med praktisk brug til at skabe attraktive og funktionelle indendørs rum. Feltet kan udnytte design og arkitektonisk knowhow sammen med kommunikation for at løse individuelle behov. Indretningsarkitekter kan findes i både private og virksomheder kapacitet.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Boligindretning

Online College of Art & Design

Online Foundation Diploma in Interior Design er et tre-trins, fuldtids eller deltid program designet til seriøse karriereorienterede studerende, der ønsker at komme ind i ... [+]

Tilmeld dig nu - vi kan få dig til universitetet!

Online Foundation Diploma in Interior Design er et tre-trins, fuldtids eller deltid program designet til seriøse karriereorienterede studerende, der ønsker at komme ind i interiør design erhverv. Dette spændende kursus har et stærkt praktisk fokus og udvikler ikke bare viden og forståelse af interiørdesign og designteori, men også professionelle designfærdigheder. Succesfulde kandidater tjener en Foundation Diploma kvalifikation, der er lig med 3 A Levels og er nationalt akkrediteret af Storbritanniens største faglige tildelende organ, ABC Awards.

Ligeledes værdifulde, opgradere opnår en specialportefølje, der udtrykker deres personlige mærke af indretning, hvilket giver adgang til topuniversiteter og beskæftigelse som en professionel kvalificeret indretningsarkitekt.... [-]

Det Forenede Kongerige Stevenage
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk