Executive Master i Hotel Management, Restauranter og Food Companies

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Turistsektoren har i årtier nu været en af ​​de grundlæggende sektorer i landets sociale og økonomiske udvikling. Således voksede sektoren sidste år med 3% og genererede over 53.000 job. Og inden for det er hotelbranchen det nøgleelement af turisme og en af ​​dem, der har oplevet større vækst de seneste år.

I denne sammenhæng, med en voksende sektor, der permanent kræver uddannede fagfolk til at handle i et konstant udviklende marked, er Executive Master of Hotel Management og Restauration undervist af The Ostelea School of Tourism født

Føreren, der er udviklet under en online-afstandsmetode, kan afsluttes om 12 måneder takket være sin fleksible læringsmodel, der tilpasser deltagernes behov.

Hvis du ønsker at udvikle sig eller vokse professionelt i hotelbranchen og have en universitetsgrad, men ikke har tid til at deltage i klassen eller ønsker at gøre din familie og arbejdsliv kompatibel med din træning, er det den herre du har brug for.

Efter færdiggørelsen vil du modtage en tredobbelt kandidatgrad udstedt af universitetet i Lleida, EAE Business School og Ostelea.

Programmet er opdelt i 45 fælles kreditter med en rejseplan rettet mod ledelsesfunktionen med en yderst praktisk forstand, hvor viden kombineres med den personlige og faglige udvikling af den studerende. Konto også med en endelig mesters arbejde på 15 point, der suppleres med de forskellige moduler og materialer i rækkefølge.

Grunde til at studere Executive Master i Hotel Management, Restauranter og Food Companies

  • Sektor med professionelle muligheder: Du kan få adgang til eller konsolidere på et fagligt niveau i en af ​​de sektorer, der har udviklet og vokset mest i de seneste år, både nationalt og globalt.
  • Praktisk metode: Baseret på praktiske tilfælde for at lære de bedste strategier og de bedste teknikker, giver den den praktiske værdi, virksomhederne har brug for i dag.
  • Kontinuerlig evaluering: Når 75% af enhederne - gruppe og selvindlæring for hvert modul - er bestået og det afsluttende projekt er godkendt, modtager den tredobbelte grad af: Ostelea, Turistskole
  • Akademisk fakultet Ostelea: Det består af universitetsprofessorer og fagfolk af anerkendt prestige i sektoren. Fakultetet, vores programdirektører, der har designet uddannelserne og den personlige opfølgning af den studerende gennem hele kurset, er en garanti for kvalitet, som mesteren tilbyder til dem, der gør det.

Anbefalet profil

Føreren er rettet mod kandidater, ingeniører, arkitekter, tekniske ingeniører, tekniske arkitekter, såvel som kandidater og kandidater, helst med mere end tre års erhvervserfaring inden for turistsektoren, som ønsker at udvide deres viden inden for ledelse af hotel- og restaurantvirksomheder. Og især de mennesker, der ikke har tid til at deltage i klassen, eller ønsker at gøre deres arbejde og familieliv foreneligt med deres træning, udnytte fleksibiliteten i undervisningsmetoden under hvilken masterprogrammer udvikles.

målsætninger

Executive Master i Hotel Management og Restaurant Virksomheder vil give dig mulighed for at:

  • Forbedre eller erhverve de viden og ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at få adgang til ansvarsområder i hotel- og turistbranchen
  • Komplementere og øge din tidligere viden om ledelse, strategi og hotel management.
  • Udvikle din professionelle karriere som hotel manager eller leder, assistent manager eller stedfortræder til ledelsen.
  • Kendskab til egenskaberne og driften af ​​de forskellige afdelinger af cateringvirksomhederne og de vigtigste strategier, der bruges til at fremme og styre mærket i hotellets sektor.
  • Definer nøglerne til udarbejdelse af strategiske planer og deres anvendelse til øjeblikkelig handling i nationale og internationale hotel- og restaurantmiljøer.

Curriculum

Executive Master i Hotel Management, Catering og Food Companies

  • Struktur af turismemarkedet, strategi og lovlighed
  • Drift, kvalitet og menneskelige ressourcer
  • finanser
  • Marketing og markedsføring
  • Innovation, iværksætteri og ledelsesmæssige færdigheder
  • Slut på masterprojekt

karrieremuligheder

Formålet med denne kandidatgrad er at forberede kvalificerede fagfolk til hotelforvaltning og cateringfirmaer. Ved at studere det indhold, der foreslås af centret, får du generelle ideer om struktur og økonomi i turistsektoren, og du vil blive uddannet til at styre talent og innovation, strategisk ledelse og implementere aktiviteter i hotellets sektor og restaurering. Derudover vil du lære markedsføringsteknikker og hotel- og restaurantmarkedsføring blandt andre færdigheder. Efter færdiggørelse af mesteren kan den studerende praktisere som:

• Hotelchef eller restaurantfirma.
• Ansvarlig for virksomhedens afdeling i en hotelkæde
• Chef for hotelinddeling af erhvervskoncerner.
• Ansvarlig for opdeling af mad og drikkevarer (Food

Karriere Karriere Tjenesten kanaliserer og fungerer som et mødested mellem studerende, alumner og samarbejdsvillige virksomheder og andre erhvervsgrupper, der kræver professionelle fra sektoren uddannet i Ostelea.

titrering

Deltageren, der gennemfører programmet, opnår TRIPLE TITLE:

  • Kandidatuddannelsen i Hotel Management and Catering Companies af Ostelea, School of Tourism
  • Kandidatuddannelsen i Hotel Management and Restoration Companies ved EAE Business School.
  • Graden fra universitetet i Lleida.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Nuestra misión es contribuir al desarrollo social, económico y cultural de forma sostenible de la industria, a través de la formación de directivos, profesionales del sector. Estamos comprometidos con ... Læs mere

Nuestra misión es contribuir al desarrollo social, económico y cultural de forma sostenible de la industria, a través de la formación de directivos, profesionales del sector. Estamos comprometidos con la innovación e impulsamos el vínculo entre empresas del sector y Ostelea para nutrir al mercado de nuevas soluciones. Minimer
Madrid , Barcelona , Spanien Online + 2 Mere Mindre