Executive MBA

De 12 Måned KSOU Executive MBA-program er specielt designet til at udstyre ledere med de færdigheder og viden, de har brug for at komme videre i deres karriere. Ledere stræber efter en position i den øverste ledelse eller søger at lede deres forretningsområder eller en hel virksomhed, i dag 's videnøkonomi, har brug for en solid forankring i de centrale discipliner af direktionen, samt færdigheder i ledelse, strategi og innovation.

Dette program vil udstyre kandidat med de nødvendige færdigheder til at være en effektiv topledelsen professionel, leder og strateg, med de færdigheder, der kræves for at øge virksomhedernes konkurrenceevne, og interagere effektivt med topledelse som strategisk samarbejdspartner.

Kursus Indhold:

SEMESTER-I

Kursus Code

Kursus titel

Credits

EMB-101

Principper for Ledelse

5

EMB-102

Virksomhedsøkonomi

5

EMB-103

Management Accounting

5

EMB-104

Financial Management

5

EMB-105

Marketing Management

5

EMB-106

Human Resource Management

5

EMB-107

Organisatorisk Adfærd

5

EMB-108

Operations Management

5

EMB-109

Juridiske aspekter for Business

5

&nbsp

Samlet semester Credits

45

&nbsp

SEMESTER-II

Kursus Code

Kursus titel

Credits

EMB-201

Strategi i Business

5

EMB-202

International Business

5

EMB-203

Ledelse & Team Effectiveness

5

EMB-204

Iværksætteri

5

EMB-205

MIS - Management Information Systems

5

EMB-206

Sales Management

5

EMB-207

Corporate Finance

5

EMB-208

Services Marketing

5

EMB-209

Project Report

5

&nbsp

Projekt Viva Voce

2

&nbsp

Samlet semester Credits

47

* I alt semester kreditter (herunder Project Report): 92

Studieafgift

National-Rs.38000 / Overseas indisk-1330USD / International Students-1680 USD (Eksklusiv Tilmeldingsgebyr & Application Processing Fee)

Nøglefunktioner

Der ville mange faktorer, der ville påvirke ens beslutning i at vælge en Distance Learning MBA. Akkreditering, program kvalitet og stringens, uanset om det giver en adgang til fakultetet og i klasseværelset erfaring (hvis der er en!), Alle er faktorer, som man er nødt til at vurdere nøje, når du vælger et program.

University 18 MBA-programmer er akkrediteret grad s, udstedt af Karnataka State Open University, en af ​​Indiens førende åbne universiteter. Programmerne er designet af nogle af de fineste akademiske hjerner inden for Management i Indien og er streng gennem fjernundervisning MBA & Korrespondance MBA-standarder.Klasser bliver undervist af vores team af professorer og fakultet, over internettet ved hjælp af en unik Virtual Classroom platform, bestræbelser på at give dig den tættest på "almindelige" MBA mulige oplevelse i Korrespondance MBA programmer.

Også vores Eksamen afholdes på nettet, bruger proctored Web proctored Online Eksamen System.

Eleverne giver deres eksamener på et forudbestemt tidspunkt efter deres eget valg, samtidig med at proctored online ved universitetet 's Proctoring personale, ved hjælp af Students web-kamera.

Studerende vil kræve en pc / laptop med en web-kamera, mikrofon og højttalere eller et headset samt en pålidelig bredbånds internetforbindelse (512K/1MBPS), for at være i stand til at deltage i disse undersøgelser. Disse eksaminer kan tages fra overalt i verden.

En eksklusiv Student Support Cell ansvarlig for håndtering af studerende forespørgsler etc. Indlæg tilmelding.

Yderligere oplysninger

Karnataka State Åbent Universitet er medlem af Sammenslutningen af ​​indiske universiteter (AIU) samt Commonwealth University Association. Det er også en anerkendt medlem af University of fjernundervisning Råd (DEC), Ministeriet for HRD, Indiens regering og er et permanent medlem af asiatisk Foreningen for Open Universities (AAOU), Beijing, Kina siden 1999. Alle Grader af KSOU er anerkendt af fjernundervisning Råd, New Delhi.

Se 3 flere kurser fra Don Bosco University »

Dette kursus er Online
Start Date
Juli 2020
Juli 2020
Duration
18 - 36 måneder
Deltid
Price
2,474 USD
Internationale studerende
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juli 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Juli 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Juli 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Juli 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date